Hakan Ünsal

Hakan Ünsal

Türkiye Millî Futbol Takımı ile Galatasaray Spor Kulübü'nün eski futbolcusu ve futbol yorumcusu.   Kulüp kariyeri   Futbola Sinop'un Ayancık Gençlikspor takımında başlamıştır. 1991 yılında İstanbul 1. Amatör Ligi takımlarından Emlak Bankası Eyüpspor'a transfer olmuş, 2 sezon bu takımın formasını giydikten sonra 1992-93 sezonunda Karabükspor'a transfer olmuştur. 1993-94 sezonunda Karabükspor'dan Galatasaray'a transfer olan Hakan Ünsal, 2002 yılında İngiliz Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers'ta kısa süren bir yurt dışı tecrübesi yaşadı. 2004-05 sezonunda Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a transfer olduktan kısa bir süre sonra emekli oldu. Oyun stili   Bir hücum beki olan Ünsal, sol çizgi boyunca oyuna hakim olabilen bir futbolcudur bire birlerde güçlü fiziği ve saldırgan yapısı sayesinde genellikle ayakta kalan oyuncu olur. 2000 Yılında, Real Madrid ile yapılan Avrupa Süper Kupası mücadelesinde orta saha çizgisinde buluştuğu topu sol çizgi boyunca taşıdığı ve penaltı yaptırdığı sahne futbolseverlerin hâlâ hatırladığı bir pozisyondur. Futbol sonrası yaşamı   Şu sıralar Türk televizyonlarında spor yorumcusu olarak görev yapmaktadır. Milli Takım Kariyeri   Türkiye Millî Futbol Takımının UEFA Euro 2000 Finalleri'nde çeyrek final oynayan, 2002 FIFA Dünya Kupasında dünya üçüncüsü olan, Galatasaray'ın 2000 yılındaki UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası şampiyonu olan ve 2001'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan kadrolarında yer aldı. Ayrıca Türk futbol tarihinin en iyi sol beki olarak gösterilmektedir.

Hakan Ünsal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.967 hakan ünsal haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! 'Cenk Ergün canlı izledi'
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! 'Cenk Ergün canlı izledi' Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi. Dindar, Cenk Ergün'ün canlı olarak izlediği ve Galatasaray'ın gündeminde bulanan ismi canlı yayında açıkladı.
5.02.2024 Galatasaray
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı'
Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı' Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz isimlerinden olan Sebastien Perez hem kariyeri hem gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder için dikkat çeken sözler sarf eden Perez Arda Güler için sürpriz bir iddiada bulundu.
26.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın zaferi sonrası yıldız isme övgü: Herkesi nasıl şaşırttı, yanılttı ama?
Galatasaray'ın zaferi sonrası yıldız isme övgü: Herkesi nasıl şaşırttı, yanılttı ama? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Galatasaray, 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Zalgiris'i Mertens'in muhteşem golüyle devirdi. Sarı-kırmızılı futbolcuların performansını spor yazarları köşelerinde değerlendirdi.
3.08.2023 Galatasaray
Adnan Polat, Mauro Icardi'nin reddettiği transfer teklifini açıkladı! Suudi Arabistan'dan çılgın öneri
Adnan Polat, Mauro Icardi'nin reddettiği transfer teklifini açıkladı! Suudi Arabistan'dan çılgın öneri Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımda bu sezon Süper Lig'e damga vuran Mauro Icardi hakkına flaş açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat, Arjantinli yıldızın reddettiği transfer teklifini açıkladı.
23.06.2023 Galatasaray
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde!
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde! İstanbul, Premier Lig devi Machester City ile İtalyan ekibi Inter'in kozlarını paylaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dünya futboluna damga vurmuş isimler, Acun Ilıcalı'nın organize ettiği 'Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda mücadele etti. Turnuvada top koşturan Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızları, gece geç saatlerde soluğu Kuruçeşme'de aldı.
11.06.2023 Cadde
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem!
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem! Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda dünya futbolcunun unutulmaz futbolcuları bir araya geldi. Acun Ilıcalı'nın organize ettiği turnuvada Volkan Demirel'in sözleri gündem oldu.
10.06.2023 Futbol
Galatasaray'ın efsane ismi Capone'den yıllar sonra itiraf! Fenerbahçe sözleri
Galatasaray'ın efsane ismi Capone'den yıllar sonra itiraf! Fenerbahçe sözleri 3 sezon Galatasaray forması giyen Brezilyalı sağ bek Capone, kısa süre içinde adını tarihe yazdırmayı başarmıştı. 51 yaşındaki efsane, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.
28.05.2023 Galatasaray
TFF, depremzedeler için gösteri maçı düzenleyecek
TFF, depremzedeler için gösteri maçı düzenleyecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gelecek sezon Hatayspor'un maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu'nda 10 Mayıs Çarşamba günü depremzedeler için gösteri maçı düzenleneceğini açıkladı.
9.05.2023 Skorer Tv
TFF, depremzedeler için gösteri maçı düzenleyecek
TFF, depremzedeler için gösteri maçı düzenleyecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gelecek sezon Hatayspor'un maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu'nda 10 Mayıs Çarşamba günü depremzedeler için gösteri maçı düzenleneceğini açıkladı.
9.05.2023 Futbol
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 'Omuz Omuza' kampanyasında düzenlenen canlı yayın sırasında 845 milyon 700 bin TL toplandı.
1.03.2023 Futbol
Rus Milli Takımı'nın eski kalecisinden Arsen Zakharyan ve Galatasaray tepkisi! 'Mantıksız olur'
Rus Milli Takımı'nın eski kalecisinden Arsen Zakharyan ve Galatasaray tepkisi! 'Mantıksız olur' Rus Milli Takımı'nın eski kalecisi Ruslan Nigmatullin, Galatasaray'ın prensipte anlaşma sağladığı Arsen Zakharyan ile ilgili konuştu. Bunun yanı sıra Nigmatullin, Zakharyan ve Galatasaray hakkında sert konuştu.
19.02.2023 Galatasaray
Newcastle United - Liverpool maçında inanılmaz hata! Direkt kırmızı kart gördü
Newcastle United - Liverpool maçında inanılmaz hata! Direkt kırmızı kart gördü İngiltere Premier Lig'in 24'üncü haftasında Newcastle United ile Liverpool karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda tecrübeli kaleci Nicholas Pope'un 22'nci dakikadaki inanılmaz hatası dikkat çekti. Tecrübeli eldiven doğrudan kırmızı kart gördü.
TFF'den köklü değişim! Arda Turan, Hakan Ünsal, İbrahim Toraman ve Hakan Balta sürprizi
TFF'den köklü değişim! Arda Turan, Hakan Ünsal, İbrahim Toraman ve Hakan Balta sürprizi Türkiye Futbol Federasyonu, milli takımlardaki antrenörlerde köklü bir değişime gitti.
18.02.2023 Futbol
Ersun Yanal Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı: Daha rahatlar
Ersun Yanal Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı: Daha rahatlar A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, Haber Global'e açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından, kariyeri ile ilgili planlarına kadar birçok konuda konuştu.
30.01.2023 Süper Lig
Borsada gong Astor Enerji için çaldı
Borsada gong Astor Enerji için çaldı Yatırımcılara ayırdığı paylara 34.5 kat fazla talep gelen ve 90.5 milyar TL halka arz büyüklüğüne ulaşan Astor Enerji için Borsa İstanbul’da gong çaldı.
19.01.2023 Ekonomi
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Türkiye için unutulmaz
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Türkiye için unutulmaz Güney Kore ile Japonya’nın ev sahipliğindeki Dünya Kupası’nda Türkiye de vardı. Şampiyon Brezilya ile iki kez kesişen yollarda ay-yıldızlılar, ev sahibi Güney Kore’yi 3-2 ile geçerek dünya üçüncülüğü apoletine ulaştı. Şenol Güneş’in öğrencileri, bronz madalyayı taktı.
30.10.2022 Dünya Kupası
Okan Buruk: Yeniden imkansız olarak görmüyorum!
Okan Buruk: Yeniden imkansız olarak görmüyorum! Galatasaray'da Okan Buruk, 25 Ağustos 2000 yılında Real Madrid'i 2-1 mağlup ederek kaldırılan UEFA Süper Kupa'nın seneyi devriyesinde dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.08.2022 Galatasaray
Futbolun sihri: Sol ayaklar! Hagi, Alex, Sergen Yalçın ve Dozer Cemil...
Futbolun sihri: Sol ayaklar! Hagi, Alex, Sergen Yalçın ve Dozer Cemil... 13 Ağustos Dünya Solaklar Günü’nde yeşil sahalara anlam katan efsaneler unutulmuyor. Türk futboluna damgasını vuran, Süper Lig’de tarih yazan Hagi, Alex ve Sergen Yalçın gibi solak yıldızlar, taraftarların en güzel hatıralarını süslüyor.
14.08.2022 Süper Lig
Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonu fikstürü çekildi! İşte ilk hafta maçları
Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonu fikstürü çekildi! İşte ilk hafta maçları Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleşti. 12 Ağustos’ta başlayacak olan lig, 14 Mayıs 2023’te sona erecek. Ligin ilk yarısı 25 Aralık’ta sona erecek, ikinci yarı ise 13 Ocak’ta başlayacak.
5.07.2022 1.Lig
Galatasaray başkanını seçiyor! Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu yarışıyor
Galatasaray başkanını seçiyor! Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu yarışıyor Olağanüstü genel kurula giden sarı-kırmızılılarda başkanlık seçimi bugün yapılıyor. Galatasaray Lisesi’ndeki kongre saat 10.00’da başladı. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı olmak için yarışıyor. Sarı-kırmızılı kulüpte oy verme işlemi tamamlandı.
11.06.2022 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu teknik direktör olarak geri dönüyor!
Sabri Sarıoğlu teknik direktör olarak geri dönüyor! Galatasaray'ın efsane isimlerinden Sabri Sarıoğlu futbola teknik direktör olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Sarıoğlu'nun yeni sezondaki adresiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
2.05.2022 Galatasaray
Hakan Ünsal klasik otomobiliyle köpeğe çarptı
Hakan Ünsal klasik otomobiliyle köpeğe çarptı Galatasaray'ın eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Hakan Ünsal, Başakşehir'de yola fırlayan köpeğe çarparak kaza yaptı. Ünsal'ın kullandığı klasik otomobil hasar görürken, köpeğin öldüğü öğrenildi.
8.12.2021 Diğer
Hakan Ünsal'a yoğun ilgi
Hakan Ünsal'a yoğun ilgi Uzun yıllar Galatasaray forması giyen eski futbolcu Hakan Ünsal, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
3.07.2021 Cadde
Galatasaraylı eski futbolculardan Burak Elmas'a ziyaret
Galatasaraylı eski futbolculardan Burak Elmas'a ziyaret Galatasaraylı eski futbolcular, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas'ı ziyaret etti.
29.06.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Ünsal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.