Ercan Güven

Ercan Güven

Son dakika ercan güven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ercan güven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ercan güven haber sayfamızda...

Ercan Güven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.431 ercan güven haberi bulunmuştur.
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
Real Madrid taraftarı ayaklandı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi
Real Madrid taraftarı ayaklandı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in Mallorca maçında da süre bulamaması taraftarları ayaklandırdı. İspanyol ekibinin taraftarları Teknik Direktör Ancelotti'ye tepki gösterdi.
15.04.2024 İspanya La Liga
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerken, TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek karşılaşmayı yorumladı. Özdilek sarı-lacivertli oyuncunun başarılı performansına dikkat çekti.
15.04.2024 Fenerbahçe
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri NBA’de normal sezon geçtiğimiz gece oynanan maçlarla sona erdi. Sezonun bitmesiyle birlikte Playoff ve Play-In eşleşmeleri de belli oldu.
15.04.2024 NBA
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.04.2024 Beşiktaş
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum! Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu Sezon başında büyük beklentilerle bedelsiz olarak sarı-kırmızılı kulübe transfer olan Brezilyalı kanat oyuncusu, performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Yönetimin yolları ayırmayı düşündüğü Tete'ye ülkesinden talip çıkarken, teklif belli oldu.
12.04.2024 Galatasaray
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba!
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba! UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası karşılaşmayı Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı Ailesiyle birlikte yaşayan 8 yaşındaki kız, biriktirdiği harçlıklarla kendine ömürlük bir yatırım yaptı. Babasının çizdiği plana uyarak küçük yaşına kıyasla aldığı büyük karar sayesinde 960 bin dolarlık (30 milyon lira) koca bir evin kapısını araladı.
12.04.2024 Yaşam
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga?
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga? Galatasaray ile oynanan Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. Spor yazarları durumu köşelerinde değerlendirdi
8.04.2024 Fenerbahçe
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey Real Madrid'de az süre almasına rağmen başarılı işler yapan Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Marca'dan Real Madrid'in Manchester City ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı karşılaşma öncesi genç yıldız için ilginç yorum geldi.
5.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
5.04.2024 Galatasaray
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı Libertodores Kupası'nda Rosario Central ile Penarol arasındaki karşılaşmanın sonunda büyük olaylar çıktı. Yüzüne taş isabet eden Uruguaylı futbolcunun suratı kanlar içerisinde kaldı.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun?
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun? Fenerbahçe yönetimi 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gitti. Sarı-lacivertli kulüp, dört madde için yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verildiğini KAP'a bildirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirdi..İşte Ercan Güven'in 'Heba olan potansiyel' başlıklı yazısı...
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının pist yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) cenazesi toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi memleketine uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi memleketine uğurlandı Konya'da, NF-5 tipi eğitim uçağının kaza kırıma uğraması üzerine düştüğü yerde çalışma yaptığı sırada şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi Aydın’a uğurlandı.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ercan Güven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.