Hakimi

Hakimi

Son dakika hakimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hakimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hakimi haber sayfamızda...

Hakimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.399 hakimi haberi bulunmuştur.
HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez duası ve ritüelleri (Hıdırellez Hikayesi)
HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez duası ve ritüelleri (Hıdırellez Hikayesi) Hıdırellez yaklaşıyor. Nisan ayının sonlarına yaklaşırken Hıdırellez tarihi de merak ediliyor. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, Hıdırellez ne zaman, hangi tarihlerde kutlanıyor?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
16.04.2024 Futbol
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, bu sene hangi güne denk geliyor? Hıdırellez nedir, ne zaman kutlanır? Hıdırellez duası ve Hıdırellez ritüelleri
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, bu sene hangi güne denk geliyor? Hıdırellez nedir, ne zaman kutlanır? Hıdırellez duası ve Hıdırellez ritüelleri Hıdırellez tarihi yaklaşıyor. Baharın gelmesiyle birlikte Hıdırellez ile ilgili aramalar da hız kazandı. Hıdırellez, dünyada darda kalanların yardımcı olduğu düşünülen Hızır ve denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştuğu gün olarak düşünülür. Peki, 2024 yılı Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte? Hıdırellez Bayramı ne zaman kutlanacak?
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
İstanbul Adalet Sarayı’na resmi veriler için ekran kuruldu! Sonuçlar yansıtılacak
İstanbul Adalet Sarayı’na resmi veriler için ekran kuruldu! Sonuçlar yansıtılacak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde oy kullanma işlemi sona erdi. Yüksek Seçim Kurulu resmi sonuçları, İstanbul Adalet Sarayı’nd kurulan büyük ekrandan takip edilebilecek.
31.03.2024 Gündem
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Cadde
Kadın kıyafetleri giydirip sokakta gezdirdiler! CJNG şaşırtmadı, kabul etmeyene ölüm
Kadın kıyafetleri giydirip sokakta gezdirdiler! CJNG şaşırtmadı, kabul etmeyene ölüm Rakip çeteler tarafından yakalanan iki kişiye kadın kıyafetleri giydirilip makyaj yaptırıldı. Olayın detayları ise önce yerel sonra dünya medyasında ses getirdi.
21.03.2024 Dünya
Eşinden boşanan adam eşi ve kayınvalidesi tarafından dehşeti yaşadı
Eşinden boşanan adam eşi ve kayınvalidesi tarafından dehşeti yaşadı Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanma kararı alan Süleyman Geçer, 3 yaşındaki kızı kucağındayken eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi.
19.03.2024 Gündem
Uğurcan Çakır: Umut Bozok'a yapılan net bir faul var!
Uğurcan Çakır: Umut Bozok'a yapılan net bir faul var! Trabzonsporlu futbolcu Uğurcan Çakır, Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
17.03.2024 Trabzonspor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Motosiklet kazasında ölen Nuh'un annesi: Sadece 1 gün gözaltında kaldı
Motosiklet kazasında ölen Nuh'un annesi: Sadece 1 gün gözaltında kaldı Kayseri’de, motosikletli oğlu Nuh Balkaya'nın (22) öldüğü kazada asli kusurlu bulunan kamyonet sürücüsü Sait O.'nun (50) tutuksuz yargılanmasına tepki gösteren Sergül Balkaya (48), 231 gündür adalet aradığını belirterek, "Yavrum toprakta yatıyor, o adam geziyor" dedi.
12.03.2024 Gündem
CHP'li ve İYİ Parti'li belediye başkan adayları arasında 'tokalaşma' gerginliği
CHP'li ve İYİ Parti'li belediye başkan adayları arasında 'tokalaşma' gerginliği İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer ile Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras arasında 'tokalaşma' gerginliği yaşandı.
9.03.2024 Gündem
PSG, Real Sociedad deplasmanında zorlanmadı!
PSG, Real Sociedad deplasmanında zorlanmadı! Paris Saint Germain, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Real Sociedad'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
5.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yarışında zor virajlar
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yarışında zor virajlar Trendyol 1. Lig'de 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlikle Süper Lig yarışına ortak olduktan sonra Çorum FK'ya 2 penaltı golüyle 2-1 kaybeden Bodrumspor'u değerlendiren usta kalemlerimiz, "Maçların sonucunu futbolcular belirlemeli. Çorum deplasmanında Bodrum FK'nın kaderini ise maalesef verdiği kararlarla maçın hakemi belirledi. Artık hakmem hataları son bulmalı" dedi.
1.03.2024 1.Lig
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, Illinois eyaletinde Cumhuriyetçi aday adaylarının yarışacağı ön seçimlerden men edildi.
29.02.2024 Dünya
Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı
Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı İtalyan gazetecinin Fabrizio Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic ile ilgili yaptığı haberle ilgili mahkemeden karar çıktı.
29.02.2024 Galatasaray
Sahnenin hâkimi kadınlar
Sahnenin hâkimi kadınlar Klasik müziğin sınırlarını zorlayan, enerjik ve özgün tarzıyla dünyaca üne kavuşan Salut Salon, 5 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. 
28.02.2024 Kültür Sanat
Aylin Livaneli'den eski eşi Tolga Savacı'ya duygusal veda!
Aylin Livaneli'den eski eşi Tolga Savacı'ya duygusal veda! Oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da dün akşam hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.
27.02.2024 Cadde
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim'
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim' Bursa’da, İbrahim B. (47), uzun süreliğine il dışına çıkması gerektiği için kuyumcu dükkanının anahtarını kendisine veren arkadaşı Fatih Baştar'ın (29) iş yerindeki 2 kilo 300 gram altını, oğlu Faruk B. (21) ve arkadaşı Muhammet Emin G. (27) ile birlikte çaldı.
27.02.2024 Gündem
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim'
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim' Bursa’da, İbrahim B. (47), uzun süreliğine il dışına çıkması gerektiği için kuyumcu dükkanının anahtarını kendisine veren arkadaşı Fatih Baştar'ın (29) iş yerindeki 2 kilo 300 gram altını, oğlu Faruk B. (21) ve arkadaşı Muhammet Emin G. (27) ile birlikte çaldı.
27.02.2024 Haberler
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın'
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan VAR tepkisi! 'Yazık! Masa başında bunları yapmayın' Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor cephesinde hakem kararlarına tepki geldi. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Antalyaspor
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi Macaristan'da eski Cumhurbaşkanının çocuk istismarı affı skandalından sonra yeni cumhurbaşkanı seçildi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni cumhurbaşkanı oldu.
26.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hakimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.