Haksız

Haksız

Son dakika haksız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haksız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haksız haber sayfamızda...

Haksız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.825 haksız haberi bulunmuştur.
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e akrep göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Cadde
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Haberler
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı için ateş püskürdü! "At yarışı oynuyor, para yetiştiremiyorum"
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı için ateş püskürdü! "At yarışı oynuyor, para yetiştiremiyorum" İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'yla aralarındaki sular bir türlü durulmuyor. Kanal D Haber'e açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses torununa dava açmış, o davayı kazanmıştı. Yeni dairelerini oğluna vermeyeceğini söylemişti. Bu sözlerden sonra oğlu Ahmet Tatlı ve avukatından yanıt geldi. İbrahim Tatlıses için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini söyleyip itiraz ettiler. Ancak İbrahim Tatlıses yine sessiz kalmadı. Bu kez oğlu için Kanal D Haber'e farklı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Firmalara 94 milyon TL ceza!
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Firmalara 94 milyon TL ceza! Reklam Kurulu’nun 16 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen 344 sayılı toplantısında, tüketicileri aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklamlar ile haksız ticari uygulamalar incelendi.
20.04.2024 Ekonomi
“Enflasyonla mücadele bir süreç, bu sürecin bir yılı geçeceğini sanmıyorum”
“Enflasyonla mücadele bir süreç, bu sürecin bir yılı geçeceğini sanmıyorum” Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye’de sürdürülen enflasyon mücadelesinin bir yıl içerisinde başarıya ulaşacağına inandıklarını belirterek, “Enflasyon nedeniyle ticaretin her alanında sıkıntı yaşanıyor. Ancak bu bir süreç. Bir yılı geçeceğini sanmıyorum. Bu süreçte biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Hükümetimize, ekonomi yönetimine yürekten güveniyoruz ve destekliyoruz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
20.04.2024 Cadde
Çağdaş Atan'a büyük şok! Resmen açıklandı
Çağdaş Atan'a büyük şok! Resmen açıklandı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, teknik direktör Çağdaş Atan'ın fesih kararını haksız buldu.
18.04.2024 Kayserispor
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu Restoran veya kafelerde vatandaşa gelen hesaplar, dudak uçuklatıyor.
18.04.2024 Gündem
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi Kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik aralarında örgütün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 59 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Şahin’in 5 ayrı suçtan toplam 305 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
17.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'ya ateş püskürdü: Bundan sonra babalık neymiş görecek!
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'ya ateş püskürdü: Bundan sonra babalık neymiş görecek! Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya dava açmış ve kazanmıştı. Mert Tatlı'nın babası Ahmet Tatlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap vermişti. Ünlü türkücü, yaşananların ardından 'Aramızda Kalmasın'a konuştu. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen Sibergöz 31 operasyonlarında 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ilde Sibergöz-31 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen Sibergöz 31 operasyonlarında 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Ahmet Tatlı'dan İbrahim Tatlıses'e sert cevap: Babalık konusunda ahkam kesecek son insansınız!
Ahmet Tatlı'dan İbrahim Tatlıses'e sert cevap: Babalık konusunda ahkam kesecek son insansınız! Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya dava açmış ve kazanmıştı. Mert Tatlı'nın babası Ahmet Tatlı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap verdi.
17.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Haksız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.