Haldun Üstünel

Haldun Üstünel

İş adamı, yönetici ve Galatasaray Spor Kulübü Eski Futbol Komitesi Başkanı. 1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi’nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü’nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce, Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.

Haldun Üstünel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.101 haldun üstünel haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Skibbe'den Galatasaray'ın eski yıldızına övgü: Bir elmas gibiydi! Harry Kewell pişmanlığı
ÖZEL | Skibbe'den Galatasaray'ın eski yıldızına övgü: Bir elmas gibiydi! Harry Kewell pişmanlığı Daha önce Galatasaray, Eskişehirspor ve Karabükspor’da teknik direktörlük yapan ve şu anda Japonya J1 Lig ekiplerinden Sanfrecce Hiroşima’da görevine devam eden Michael Skibbe, Skorer TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Erden Timur için 'başkanlık' iddiası! 'Yıldızı parladı ama...'
Galatasaray'da Erden Timur için 'başkanlık' iddiası! 'Yıldızı parladı ama...' Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Dursun Özbek yönetiminin en faal ve etkili ismi olarak dikkat çekiyor. Icardi, Torreira, Mertens ve Mata gibi ünlü yıldızların transferlerinde önemli rol oynayan Timur için çok konuşulacak iddia geldi. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde sarı-kırmızılı kulübün parlayan ismiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.
10.11.2022 Galatasaray
Arda Turan: Emeklilik kararımı eşim de bana sordu, 'oturup konuşacağız' dedim
Arda Turan: Emeklilik kararımı eşim de bana sordu, 'oturup konuşacağız' dedim Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan ile birlikte Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. 
26.05.2022 Galatasaray
Haldun Üstünel yolda baygınlık geçirdi!
Haldun Üstünel yolda baygınlık geçirdi! Galatasaray'ın eski yöneticilerinden iş insanı Haldun Üstünel, önceki akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Yolda yürürken rahatsızlanan 55 yaşındaki iş insanı, kızı ve yakınlarının yardımıyla kendisini bir tabureye attı.
26.04.2022 Cadde
‘İyi ki doğdun Haldom!’
‘İyi ki doğdun Haldom!’ İş dünyasının önde gelen isimlerinden eski Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Haldun Üstünel, yeni yaşını eşi Zeynep Üstünel’in sürpriziyle kutladı.
20.05.2021 Cadde
Haldun Üstünel'den Fenerbahçe'ye gönderme
Haldun Üstünel'den Fenerbahçe'ye gönderme Sosyal medyayı etkisi alan 20'li yaşlar akımına Galatasaray'ın eski yöneticisi Haldun Üstünel de Fenerbahçe fotoğrafıyla katıldı. 3 yıldızlı 2 tane Fenerbahçe logosunu yan yana koyan Üstünel'in bu paylaşımı sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.
6.05.2021 Galatasaray
Eğlenceli kutlama
Eğlenceli kutlama Zeynep-Haldun Üstünel, çok sevdikleri babaları Yalçın Selgur’un doğum gününü çocukları ve aile büyükleri ile kutladı.
2.04.2021 Cadde
Baba-kız keyifte
Baba-kız keyifte Galatasaray Spor Kulübü eski yöneticilerinden Haldun Üstünel, kızı Mina’yla Bebek’te objektiflere takıldı.
5.03.2021 Cadde
Haldun Üstünel'den transfer itirafı! Kader Keita...
Haldun Üstünel'den transfer itirafı! Kader Keita...   Galatasaray'da bir dönem yaptığı transferlerle "Sihirbaz" lakabını alan yönetici Haldun Üstünel, 2009 senesinde gerçekleşen Abdul Kader Keita transferinin hikayesini anlattı.
12.10.2020 Galatasaray
Romantik kutlama
Romantik kutlama İstanbul cemiyet hayatında sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Zeynep Üstünel, önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı romantik fotoğrafla eşi Haldun Üstünel’in doğumu gününü kutladı.
21.05.2020 Cadde
Şimdi 'aşk' zamanı
Şimdi 'aşk' zamanı En romantik gün kabul edilen 14 Şubat Sevgililer Günü için cemiyet hayatına bir soru yönelttik. Bu özel gün için hazırladığımız haberimizde, seçkin simalara eşleriyle tanışma hikayelerini sorduk.
14.02.2019 Cadde
Ailece alışveriş
Ailece alışveriş İş adamı Haldun Üstünel, önceki gün kızı Merve’yle Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
2.07.2018 Cadde
Baba-kız alışveriş turunda
Baba-kız alışveriş turunda Bir dönem Galatasaray Kulübü'nde yöneticilik yapan, cemiyet hayatının tanınan simalarından Haldun Üstünel, önceki gün kızı Merve'yle beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
2.07.2018 Cadde
Haldun Üstünel’in acı günü
Haldun Üstünel’in acı günü Galatasaray Spor Kulübü’nün eski yöneticisi Haldun Üstünel’in geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Gündüz Üstünel, son yolcuğuna uğurlandı.
30.06.2020 Galatasaray
Haldun Üstünel, Galatasaray'a geri dönüyor!
Haldun Üstünel, Galatasaray'a geri dönüyor! Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından sürprizler arka arkaya gelmeye başladı.
30.06.2020 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması Galatasaray'da olağanüstü divan kurulu toplantısı yapıldı. Başkan Dursun Özbek transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu...
30.06.2020 Galatasaray
"Benden çatı olmaz"
"Benden çatı olmaz" Milliyet'e konuşan Duygun Yarsuvat neden aday olmadığına esprili yaklaşıp 1.65'lik boyunu gerekçe gösterdi.
30.06.2020 Galatasaray
Güçlü yönetim güçlü gelecek
Güçlü yönetim güçlü gelecek Başkan Dursun Özbek hem şu anki durumu hem de gelecekteki yönetimi oluşturma adına detaylı çalışmalar yapıyor. Özbek, kuracağı yeni ekipte kendinden sonraki başkanı da belirlemek istiyor, Cemal Özgörkey ve Hakan Üstünberk’in isimleri konuşuluyor.
30.06.2020 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Haldun Üstünel sürprizi...
Dursun Özbek'ten Haldun Üstünel sürprizi... Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi kolları sıvadı. Başkan, yeni yönetimini oluşturmaya başladı
30.06.2020 Galatasaray
Dostlarla uzun soluklu sohbet
Dostlarla uzun soluklu sohbet İş adamı Haldun Üstünel, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
28.06.2017 Cadde
Galatasaray'da Haldun Üstünel sesleri
Galatasaray'da Haldun Üstünel sesleri Dursun Özbek; Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu’nun istifalarıyla boşalan futbol şubesine, bir dönem yaptığı flaş transferlerle ‘sihirbaz’ lakabıyla anılan Haldun Üstünel’i getirmek istiyor
1.04.2017 Futbol
Galatasaray'da Haldun Üstünel'e çağrı
Galatasaray'da Haldun Üstünel'e çağrı Dursun Özbek; Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu’nun istifalarıyla boşalan futbol şubesine, bir dönem yaptığı flaş transferlerle ‘sihirbaz’ lakabıyla anılan Haldun Üstünel’i getirmek istiyor
30.06.2020 Galatasaray
Saray'da Haldun Üstünel sesleri!
Saray'da Haldun Üstünel sesleri! Başkan Özbek, Nazifoğlu’nun yerine Polat dönemindeki transferlerde ‘sihirbaz’ lakabını alan Haldun Üstünel’in peşinde.
30.06.2020 Galatasaray
Spor Günlüğü - 20 Mart 2017
Spor Günlüğü - 20 Mart 2017 Galatasaray'da Ergin Ataman&UltrAslan krizine yönetim el koydu. Taraftarların 'Transfer Sihirbazı' olarak bildiği eski yönetici Haldun Üstünel'den yardım istendi.    Spor Toto Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş, Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler'i farklı mağlup etmeyi başardı.    ATP Tur'un Masters 1000 seviyeli turnuvalarından Indian Wells'te zafer, Stanislas Wawrinka'yı geçen Roger Federer'in oldu.
20.03.2017 Programlar
Gökhan Zan'dan Serdar Aziz'e eleştirisi: "Çok acemi bir hataydı"
Gökhan Zan'dan Serdar Aziz'e eleştirisi: "Çok acemi bir hataydı" Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray formasını giymiş olan eski milli futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaptığı hatayla penaltıya neden olan Serdar Aziz'i eleştirerek "Çok acemi bir hataydı" dedi.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Haldun Üstünel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.