Halil Arda

Halil Arda

Son dakika halil arda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halil arda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halil arda haber sayfamızda...

Halil Arda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.634 halil arda haberi bulunmuştur.
‘Bu gurur bize yeter’
‘Bu gurur bize yeter’ Belediye Başkanları İduğ ve Engin son meclis toplantısına katıldı. Gaziemir’de Başkan Arda ise gazetecilerle buluştu.
2.03.2024 Ege
Porta 3 Sarnıç’ın temeli atıldı
Porta 3 Sarnıç’ın temeli atıldı Yurttaşların yaşam alanlarını iyileştirmek ve sosyal aktiviteler için daha elverişli mekânlar yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Gaziemir Belediyesi, iki etap halinde yaşama geçirdiği projeyle Sarnıç Cumhuriyet Meydanı’nı yeniliyor.
20.01.2024 Ege
Kadınlarla yükseliyor!
Kadınlarla yükseliyor! Cumhuriyet’in önemini kadın hikayeleri üzerinden anlatan ‘Allaha ısmarladık Cumhuriyet’ oyununun sahnelendiği etkinlikte konuşan Başkan Halil Arda, “Sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.
28.10.2023 Ege
Menemen’de zafer konseri
Menemen’de zafer konseri Menemen Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri, Koyundere’de devam etti.
2.09.2023 Ege
Gaziemirlilerin merkezi birinci yaşını kutladı
Gaziemirlilerin merkezi birinci yaşını kutladı Gaziemir Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerine hizmet verdiği Sarnıç Toplum Merkezi’nin birinci yılı kutlandı.
22.07.2023 Ege
Streetball heyecanı
Streetball heyecanı Gaziemir Belediyesi’nin Türkiye Basketbol Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ile işbirliğinde düzenlediği FIBA’ya kayıtlı olarak yapılan 3x3 Streetball Turnuvası’nda 160 basketbolcu, 40 takım mücadele etti.
24.06.2023 Ege
Gaziemir’de yeni projeler yolda
Gaziemir’de yeni projeler yolda Gaziemir Belediyesi’nin 2022 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi.
9.04.2023 Ege
Gaziemir, kadınların emeğiyle güzelleşecek
Gaziemir, kadınların emeğiyle güzelleşecek Gaziemir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırladığı ve kadın personelin fotoğraflarına yer verilen görsel çalışmayla, “Emeğin cinsiyeti olmaz” mesajı vurgulandı.
7.03.2023 Ege
Malatyalılarla kucaklaştı
Malatyalılarla kucaklaştı Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, depremde ağır hasar alan ve birçok yurttaşın yaşamını yitirdiği Malatya’yı ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.03.2023 Ege
‘Önlemleri sürdürmeliyiz’
‘Önlemleri sürdürmeliyiz’ Gaziemir’deki 70 binanın altında bulunan alışveriş merkezinde inceleme yapan Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yapılarda projeye aykırı herhangi bir durum olmadığını tespit etti.
5.03.2023 Ege
‘Afetlere karşı dirençliyiz’
‘Afetlere karşı dirençliyiz’ Gaziemir Belediyesi’nin mart ayı meclis toplantısında, belediyenin depremzedeler için yaptığı çalışmalar ve olası bir afet için ilçede yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verildi.
2.03.2023 Ege
Belediyeler sahada
Belediyeler sahada 7.7 Pazarcık ve 7.6 Elbistan depremlerinin neden olduğu yıkımın ardından Ege Bölgesi’ndeki belediyeler bütün olanaklarını zorladı, yiyecekten temizlik malzemesine bölgedeki 10 kente destek yağdırdı.
8.02.2023 Ege
Canla başla koştular!
Canla başla koştular! Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde hissedilen yıkıcı depremlerin yaralarını sarmak için Ege’de de seferberlik başladı. Yerel yöneticiler ekiplerle bölgeye gitti, vatandaşlara yardım malzemeleri ulaştırıldı.
6.02.2023 Ege
Gaziemir’in CV Bank’ı bin 26 kişiye iş buldu
Gaziemir’in CV Bank’ı bin 26 kişiye iş buldu İş arayanlarla işverenler arasında köprü görevi yapan Gaziemir Belediyesi CV Bank birimi, 2022 yılında 3 bin 367 kişinin CV kaydını aldı, özgeçmişleri 18 bin 45 kez işletmelerle paylaştı.
2.02.2023 Ege
İzmir’e yeni metro hattı
İzmir’e yeni metro hattı 32 kilometrelik, 24 duraktan oluşacak Karabağlar-Gaziemir metrosunu tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Kent tarihinin en büyük yatırımını yapıyoruz” dedi.
1.02.2023 Ege
Mübadelenin 100. yılına özel film
Mübadelenin 100. yılına özel film Gaziemir Belediyesi’nin mübadelenin 100. yılında düzenlediği ve 100 Yıllık Hikâyemiz Seydiköy filminin gösteriminin yapıldığı ve Balkan Müzikleri Topluluğu’nun sahne aldığı etkinlikte, duygu dolu anlar yaşandı.
31.01.2023 Ege
Büyük düşünüyor büyük oynuyorum
Büyük düşünüyor büyük oynuyorum Vaatlerini hayata geçirdiğini vurgulayan Halil Arda, “Büyük düşünüyoruz, büyük oynuyoruz. Başarılıyım, bunu sahada da görüyorum. İkinci dönem projelerim de hazır” dedi.
30.01.2023 Ege
En güzel tatil Gaziemir’de
En güzel tatil Gaziemir’de Gaziemir Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilinde eğlenceli zaman geçirmeleri için 25-26 Ocak’ta “Sömestr Etkinlikleri” düzenleyecek.
23.01.2023 Ege
‘Eserleriyle yaşamaya devam edecek’
‘Eserleriyle yaşamaya devam edecek’ Nazım Hikmet Ran, doğumunun 121. yılında Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği ve Genco Erkal ile Tülay Günal’ın sahnelediği Yaşamaya Dair oyunuyla anıldı.
16.01.2023 Ege
Gaziemir Belediye Başkanına ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten 1 yıl 15 gün hapis
Gaziemir Belediye Başkanına ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten 1 yıl 15 gün hapis Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yaptığı suçlamasıyla yargılanan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Halil Arda’nın, iyi hali ve sabıkasız oluşu nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
5.01.2023 Gündem
Yüzde 70 zam!
Yüzde 70 zam! Gaziemir Belediyesi, çalışanları enflasyona ezdirmedi. Başkan Arda yüzde 70 zamla en düşük maaşı 12.500 liraya yükselttiklerini açıkladı.
29.12.2022 Ege
Bremen ve İzmir’in bağı daha da güçlendi
Bremen ve İzmir’in bağı daha da güçlendi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dünya Kenti İzmir Derneği (DİDER) ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığıyla Bremen ile İzmir’in kardeş kent olmalarının yıldönümü nedeniyle düzenlenen 2. Bremen-İzmir Ekonomi Forumu İş İnsanları Buluşması’na katıldı.
22.12.2022 Ege
Cumhurbaşkanı'na hakaretten yargılanan Başkan Arda mazeret bildirdi; karar çıkmadı
Cumhurbaşkanı'na hakaretten yargılanan Başkan Arda mazeret bildirdi; karar çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yaptığı suçlamasıyla yargılanan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın karar çıkması beklenen duruşmaya mazeret bildirip, son savunmasını mahkeme huzurunda yapmayı talep etmesi üzerine duruşma ertelendi.
20.12.2022 Gündem
İşsizliğe savaş açtılar
İşsizliğe savaş açtılar Torbalı Belediyesi, işsizlikle mücadelesini dijitale taşıdı. Gaziemir Belediyesi de kadınların iş bulma sürecine katkı verecek bir eğitim başlattı.
13.12.2022 Ege
Gaziemir iklim kriziyle mücadelede kararlı
Gaziemir iklim kriziyle mücadelede kararlı Gaziemir Belediyesi, küresel ısınmanın yol açtığı ve dünyayı tehdit eden iklim değişikliğiyle mücadeleye katkı koymak için çalışmalara devam ediyor.
11.12.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Halil Arda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.