Halil Sezai Paracıkoğlu

Halil Sezai Paracıkoğlu

Son dakika Halil Sezai Paracıkoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halil Sezai Paracıkoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halil Sezai Paracıkoğlu haber sayfamızda...

Halil Sezai Paracıkoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 85 halil sezai paracıkoğlu haberi bulunmuştur.
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği sözler nedeniyle yargılanan Halil Sezai hakkında mahkeme kararın açıkladı.
24.11.2022 Haberler
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis cezası!
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis cezası! Halil Sezai Paracıkoğlu'nun, Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği "Tam dövemedim, hak etti" sözleri nedeniyle yargılandığı davada karar çıktı. Şarkıcı, ilk duruşmada 'Hakaret' suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Halil Sezai, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, "Aslında çok fazla şey söylemek isterim ama bana yasak var, söyleyemiyorum" dedi.
24.11.2022 Cadde
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği sözler nedeniyle yargılanan Halil Sezai hakkında mahkeme kararın açıkladı.
24.11.2022 Gündem
Halil Sezai'nin kardeşi Duygu Paracıkoğlu kahkahaya boğdu!
Halil Sezai'nin kardeşi Duygu Paracıkoğlu kahkahaya boğdu! Youtube'da sunduğu stand-up ile adını geniş kitlelere duyuran komedyen Hasan Can Kaya'nın şimdilerde dijital platformda yayınlanan 'Konuşanlar' adlı programına, ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai'nin kardeşi Duygu Paracıkoğlu katıldı. Oyunculuk yapan Paracıklıoğlu'nun abisiyle ilgili yaptığı açıklamalar büyük şaşkınlık yaşattı.
31.07.2022 Cadde
Komşusunu darp eden Halil Sezai’nin konserdeki sözlerine hapis talebi!
Komşusunu darp eden Halil Sezai’nin konserdeki sözlerine hapis talebi! 2011 ve 2014 yıllarında vizyona giren 'İncir Reçeli' film serisi ile adını geniş kitlelere duyuran Halil Sezai Paracıkoğlu, İstanbul'un Tuzla ilçesinde komşusunu darp ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılmıştı. 42 yaşındaki şarkıcı hakkında sahne aldığı mekanda komşusuna yönelik söylediği sözler nedeniyle 'alenen hakaret' suçundan hapis cezası talebiyle iddianame düzenlendi.
2.06.2022 Cadde
Şarkıcı Halil Sezai savcılıkta şüpheli sıfatıyla ifade verdi
Şarkıcı Halil Sezai savcılıkta şüpheli sıfatıyla ifade verdi Komşusu Hüseyin Meriç’i (67) darbettiği gerekçesiyle 3 ayrı suçtan 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmasının ardından verdiği bir konserde Meriç’e hakaret ve tehdit içeren sözler söylediği öne sürülen şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Paracıkoğlu’nun ifadesinde suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.
28.02.2022 Magazin
Şarkıcı Halil Sezai savcılıkta şüpheli sıfatıyla ifade verdi
Şarkıcı Halil Sezai savcılıkta şüpheli sıfatıyla ifade verdi Komşusu Hüseyin Meriç’i (67) darbettiği gerekçesiyle 3 ayrı suçtan 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmasının ardından verdiği bir konserde Meriç’e hakaret ve tehdit içeren sözler söylediği öne sürülen şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Paracıkoğlu’nun ifadesinde suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.
28.02.2022 Gündem
Halil Sezai hakkında suç duyurusu
Halil Sezai hakkında suç duyurusu Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapisle cezalandırılan şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
28.07.2021 Cadde
Halil Sezai'ye Instagram şoku!
Halil Sezai'ye Instagram şoku! Geçtiğimiz yıl komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile yaklaşık 1.5 ay tutuklu kalan ve zor günleri geride bırakmaya çalışan Halil Sezai büyük bir şok yaşadı. Ünlü şarkıcının Instagram hesabı çalındı.
26.06.2021 Cadde
Halil Sezai'den suç duyurusu! 'Kamuoyuna rencide ediliyorum'
Halil Sezai'den suç duyurusu! 'Kamuoyuna rencide ediliyorum' Komşusunu darbettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, sosyal medya üzerinden fotoğraflarını yayınlayarak şahsına ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.
22.06.2021 Cadde
Halil Sezai: Cezaevi iyi geldi!
Halil Sezai: Cezaevi iyi geldi! Şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu, Eylül 2020'de komşusunu darp ettiği gerekçesiyle cezaevine girmişti. 43 gün cezaevinde kalan 41 yaşındaki müzisyen, "Hapishanede çok zorlanmadım" dedi.
1.05.2021 Cadde
Halil Sezai: Tacizlere altı ay katlanabildim, sonra olanlar oldu!
Halil Sezai: Tacizlere altı ay katlanabildim, sonra olanlar oldu! Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan Halil Sezai Paracıkoğlu, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez programa katıldı. "İnsanlar beni yaptığım filmlerden dolayı 'bu sabah akşam içer' diye düşünüyor" diyen şarkıcı ve oyuncu, "Üzülüyorum ama ben kimseyi katletmedim" şeklinde konuştu.
28.01.2021 Cadde
Cezaevinden çıkan Halil Sezai, Kadıköy'deki evine geldi
Cezaevinden çıkan Halil Sezai, Kadıköy'deki evine geldi Tuzla'da komşusunu dövdüğü iddiasıyla 43 gündür tutuklu bulanan Halil Sezai Paracıkoğlu, tahliye olduktan sonra evine geldi. Paracıkoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
30.10.2020 Cadde
Milliyet'te Haftanın Özeti (30 Ekim 2020)
Milliyet'te Haftanın Özeti (30 Ekim 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları...
30.10.2020 Haberler
Son dakika: Halil Sezai'nin tahliyesine karar verildi
Son dakika: Halil Sezai'nin tahliyesine karar verildi Komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklu yargılanan Halil Sezai Paracıkoğlu ile ilgili karar verildi. 41 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu tahliye edildi.
30.10.2020 Cadde
Son dakika... Halil Sezai'nin yargılanmasına başlandı!
Son dakika... Halil Sezai'nin yargılanmasına başlandı! İstanbul Tuzla'da 67 yaşındaki Hüseyin Merç'i darp ettiği iddiasıyla hakkında 5 ayrı suçtan 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Halil Sezai Paracıkoğlu ilk kez hakim karşısına çıktı.
30.10.2020 Gündem
Halil Sezai'den açıklama: Bu bir itibar suikastıdır!
Halil Sezai'den açıklama: Bu bir itibar suikastıdır! İstanbul'un Tuzla ilçesinde geçtiğimiz ay 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle tutuklu bulunan Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında 13 yıl 10 ay hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilirken, ünlü şarkıcının tutukluluk halinin devamına karar verildi. 30 Ekim'de hakim karşısına çıkacak olan Halil Sezai'nin sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapılırken, 'dövme' detayı dikkat çekti.
17.10.2020 Cadde
Son dakika... Halil Sezai'nin yargılandığı davada flaş gelişme! Belli oldu...
Son dakika... Halil Sezai'nin yargılandığı davada flaş gelişme! Belli oldu... Gelen son dakika haberine göre İstanbul Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklu bulunan Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 ay hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Halil Sezai'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.
16.10.2020 Gündem
Son dakika... Halil Sezai için istenen ceza belli oldu
Son dakika... Halil Sezai için istenen ceza belli oldu Gelen son dakika haberine göre, Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklu bulunan Halil Sezai hakkında, 5 ayrı suçtan 15 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Halil Seza hakkında, "Kişiyi hürriyetinden yoksun" kılma suçundan takipsizlik kararı verilirken, Sezai'nin şikayeti üzerine Hüseyin Meriç hakkında, "Hakaret" ve "Basit yaralama" suçundan yürütülen soruşturmada da takipsizlik kararı verildi. İddianamede müşteki Hüseyin Meriç'in ifadesine atfen, Halil Sezai'nin elinde odun ile müştekinin ikamet ettiği konuta girerek, "Seni öldürmeye geldim" diyerek tehdit ettiği iddia edildi.
9.10.2020 Gündem
Son dakika! Halil Sezai'nin tutukluluğu hakkında flaş karar!
Son dakika! Halil Sezai'nin tutukluluğu hakkında flaş karar! Gelen bir son dakika haberine göre; Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesi ile "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin avukatlarının tutukluluğa yaptıkları itiraz reddedildi.
28.09.2020 Gündem
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi Tuzla'da komşusunu dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'ye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sezai'nin avukatları tarafından mahkemeye sunulan görüntülerde Hüseyin Meriç'in elinde baltayla Sezai'nin evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.
25.09.2020 Haberler
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi Son dakika haberlere göre, Tuzla'da komşusunu dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'ye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sezai'nin avukatları tarafından mahkemeye sunulan görüntülerde Hüseyin Meriç'in elinde baltayla Sezai'nin evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.
25.09.2020 Gündem
Son dakika... Halil Sezai soruşturmasında flaş! Avukatlarından tutukluluğa itiraz
Son dakika... Halil Sezai soruşturmasında flaş! Avukatlarından tutukluluğa itiraz İstanbul Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin avukatları, müvekkilinin tutukluluğuna itiraz etti.
23.09.2020 Gündem
‘AYM’nin Berberoğlu kararı bağlayıcıdır’
‘AYM’nin Berberoğlu kararı bağlayıcıdır’ Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Enis Berberoğlu kararına ilişkin, “Anayasa Mahkemesi kararı elbette bağlayıcıdı” dedi.
20.09.2020 Siyaset
Son dakika! Bakan Gül'den flaş 'Halil Sezai' açıklaması
Son dakika! Bakan Gül'den flaş 'Halil Sezai' açıklaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Gül, Halil Sezai'nin tutuklanmasına ilişkin davayla ilgili detayları paylaştı.
19.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halil Sezai Paracıkoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.