Halil Umut Meler

Halil Umut Meler

Son dakika Halil Umut Meler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halil Umut Meler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halil Umut Meler haber sayfamızda...

Halil Umut Meler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.520 halil umut meler haberi bulunmuştur.
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri!
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Galatasaray
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu! Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden duyuruldu.
11.04.2024 Süper Lig
Liverpool-Atalanta maçını Halil Umut Meler yönetecek
Liverpool-Atalanta maçını Halil Umut Meler yönetecek FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde oynanacak Liverpool-Atalatan karşılaşmasını yönetecek.
9.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli" dedi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Süper Kupa yanıtı: Bizim sorunumuz değil
Okan Buruk'tan Süper Kupa yanıtı: Bizim sorunumuz değil Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.04.2024 Galatasaray
Osman Zeki Korkmaz'dan hakem tepkisi: Net penaltı verilmedi
Osman Zeki Korkmaz'dan hakem tepkisi: Net penaltı verilmedi İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, kendileri adına maçın 44. dakikada bittiğini söyleyerek, “Pilot kameradan net görülen penaltı verilmedi ve devamında gol yedik” diye konuştu.
2.04.2024 İstanbulspor
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Süper Lig
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Süper Lig
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...' Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için başkan adayı olma ihtimaliyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Ilıcalı ayrıca Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e dava açılması gerektiğini söyledi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Galatasaray
Ali Koç: Futbolcularla Samandıra'da konuşacağız
Ali Koç: Futbolcularla Samandıra'da konuşacağız Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında ligden çekilmeyle ilgili açıklamalarda bulundu.
29.03.2024 Fenerbahçe
Hakemler açıklandı! Trabzonspor - Fenerbahçe sonrası Halil Umut Meler kararı
Hakemler açıklandı! Trabzonspor - Fenerbahçe sonrası Halil Umut Meler kararı Süper Lig’in 31. haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler ile ilgili karar verildi.
29.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın'
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın' Süper Lig'in iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Hakemlerin Süper Lig'de son dönemde yaptığı büyük hatalar eleştirileri beraberinde getirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, derbiyi yönetmesi için yurt dışından deneyimli düdüğü tavsiye etti. İşte Bilal Meşe'nin yazısı...
28.03.2024 Galatasaray
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez Fenerbahçe Kulübü 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kurulda üyeler Başkan Ali Koç'a 'ligden çekilme yetkisi' vermeyi tartışacak. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, sarı-lacivertli takımın ligden çekilmesi halinde yaşanacakları sıraladı. İşte o yazı...
27.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
Senad Ok: Fenerbahçe için yol kalmadı artık! Para kaybetse ne olur?
Senad Ok: Fenerbahçe için yol kalmadı artık! Para kaybetse ne olur? Süper Lig'in 30. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada istenmeyen olaylar ve arbede yaşanırken, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
22.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz' Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Trabzonspor
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı!
Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı! Trabzonspor, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik karşılaşmanın ardından Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
18.03.2024 Trabzonspor
Eski Trabzonsporlu Tolga Zengin isyan etti! 'Böyle hak mı aranır'
Eski Trabzonsporlu Tolga Zengin isyan etti! 'Böyle hak mı aranır' Trabzonspor'un eski kaptanlarından Tolga Zengin, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Oyunu konuşamadığımız bir akşam!
Abdullah Avcı: Oyunu konuşamadığımız bir akşam! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-2 kaybettikleri dev maç sonrası açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Halil Umut Meler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.