Lübnan'da ekonomik kriz derinleşiyor
Lübnan'da ekonomik kriz derinleşiyor  Lübnan'da para biriminin dolar karşısında değer kaybetmesi sonucu hayat şartları ağırlaşırken gıda ürünlerindeki pahalılık nedeniyle halk bir kez daha sokağa döküldü.
27.04.2020 Haberler
Akhisar'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Akhisar'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin hemen ardından 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İstanbul'da, Bursa'da ve İzmir'de hissedilen deprem sosyal medyada kısa süre içinde en çok konuşulan konu oldu
22.01.2020 Haberler
Bolivya'da muhalefetin yeni hedefi Morales'in katılmadığı seçim
Bolivya'da muhalefetin yeni hedefi Morales'in katılmadığı seçim  Bolivya'da geçen ay düzenlenen devlet başkanlığı seçimini ilk turda kazanan Devlet Başkanı Evo Morales'in "hile" yapıldığı iddiasıyla seçimleri yenilenme kararı almasının ardından, muhalif Carlos Mesa, destekçilerine sokak gösterilerine devam etme çağrısında bulundu.
10.11.2019 Haberler
Irak’ın 7 kentinde halk sokağa döküldü
Irak’ın 7 kentinde halk sokağa döküldü Irak’ta, hükümetin yetersiz ekonomi politikaları sebebi ile devam eden protestolar kapsamında ülkenin 7 şehrinde halk yeniden sokağa çıktı.
11.09.2019 Haberler
Irak’ın 7 kentinde halk sokağa döküldü
Irak’ın 7 kentinde halk sokağa döküldü Irak’ta, hükümetin yetersiz ekonomi politikaları sebebi ile devam eden protestolar kapsamında ülkenin 7 şehrinde halk yeniden sokağa çıktı.
3.08.2018 Dünya
Diyarbakır ve Hakkari’de binlerce insan ’terörle lanet’ okudu
Diyarbakır ve Hakkari’de binlerce insan ’terörle lanet’ okudu Diyarbakır ve Hakkari’de binlerce insan ’terörle lanet’ yürüyüşünde bir araya geldi. Yenişehir ilçesindeki yürüyüşte Diyarbakırlılar hep bir ağızdan terör örgütü PKK’ya lanet yağdırdı, şehitlere rahmet diledi. Şehitler Anıtı önünde bir de basın açıklaması yapıldı. YÜKSEKOVA’DA HALK TERÖRE LANET İÇİN SOKAKLARDAYDI   Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla teröre lanet yürüyüşü düzenledi. Cengiz Topel Caddesi üzerinde yürüyüşe geçen binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla ‘Kürt-Türk kardeştir, ayrımcılık yapan kalleştir’ sloganı atarak Cezaevi Kavşağı’na yürüdü. Buradan da tekrar yürüyüşlerine devam eden kalabalık, kaymakamlık binası önüne geldi. İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, 3. Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüş, İlçe Müftüsü Mehmet Korkut’un okuduğu duayla devam etti.
11.09.2019 Haberler