Halkapınar

Halkapınar

Son dakika Halkapınar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halkapınar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halkapınar haber sayfamızda...

Halkapınar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.083 halkapınar haberi bulunmuştur.
İzmir'de metro istasyonu cinayetinde yeni gelişme! 7 kişi tutuklandı
İzmir'de metro istasyonu cinayetinde yeni gelişme! 7 kişi tutuklandı İzmir'in Konak ilçesinde metro istasyonu girişinde meydana gelen, 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir” dedi.
28.01.2024 Gündem
AK Parti'de İzmir adayları belli oldu
AK Parti'de İzmir adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'in ilçe adaylarını da tek tek açıkladı.
27.01.2024 Haberler
AK Parti'de İzmir adayları belli oldu
AK Parti'de İzmir adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'in ilçe adaylarını da tek tek açıkladı.
27.01.2024 Gündem
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
İzmir'de akılalmaz anlar! İşçileri kepçeyle böyle kovaladı
İzmir'de akılalmaz anlar! İşçileri kepçeyle böyle kovaladı İzmir’in Konak ilçesinde, işçiler arasındaki yük taşıma tartışması sonrasında çıkan kavgada kepçe operatörü, işçileri kepçeyle ölümüne kovaladı.
27.11.2023 Gündem
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde Megapol Group Başkanı Selim Gökdemir, 400 milyon dolarlık yatırımla kente dokuzuncu projeyi kazandırıyor, “Depreme karşı sağlamlık önem verdiğimiz konuların başında geliyor” diyor
25.11.2023 Ege
Obruklarda volkanik gaz çıkışı görüldü: Bu bizi korkutmaya başladı
Obruklarda volkanik gaz çıkışı görüldü: Bu bizi korkutmaya başladı Konya'da yer altı sularının çekilip, toprağın göçmesiyle oluşan obrukların sayıları 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. 
11.11.2023 Gündem
Ata’ya mektuplar sergilenecek
Ata’ya mektuplar sergilenecek İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılında düzenlediği “Atatürk’e Mektup Yazmak İster Misiniz?” etkinliğine katılan İzmirlilerin yazdığı mektupları “Senin Atatürk’ün Sergisi”nde bir araya getirdi.
9.11.2023 Ege
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Gök kubbenin altındaki en güzel şehir; İzmir
Gök kubbenin altındaki en güzel şehir; İzmir İzmir; Ege’nin incisi, batının en doğusu, doğunun en batısı… İzmirli büyük ozan Homeros’un ‘gök kubbenin altındaki en güzel şehir’ olarak betimlediği kent, Aristo’nun İskender’e ‘görmezsen eksik kalırsın’ diyerek önemini vurguladığı, Ege’nin gerdanlığıdır.
29.10.2023 Gündem
Başkanlardan amatöre destek
Başkanlardan amatöre destek Balıkesir Büyükşehir Başkanı Yılmaz, amatör spor kulüplerine 30 milyon lira maddi destek sağlayacak. Konak Başkanı Batur da kulüplerin katılım paylarını ödeyeceklerini söyledi.
21.10.2023 Ege
İZBAN Durakları ve İsimleri: İZBAN Sefer Saatleri ve Güzergah Hattı
İZBAN Durakları ve İsimleri: İZBAN Sefer Saatleri ve Güzergah Hattı Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri İzmir’in trafik yükünü sırtlayan banliyö hattı İZBAN durakları toplamda 41 istasyonu bulunur. Aliağa ve Selçuk arasında hizmet veren banliyö hattının toplam uzunluğu 136 kilometredir. İZBAN sefer saatleri resmi tatil veya hafta içi günlere göre değişiklik gösterir. Havalimanı bağlantılısı bulunan İZBAN, en büyük kent içi raylı toplu taşıma sistemlerinden biridir. Her gün on binlerce ziyaretçisi İZBAN sefer saatleri ve güzergah hattı nasıldır? diyorsanız “İZBAN Durakları ve İsimleri” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
26.09.2023 Gündem
27 Ağustos SON DEPREMLER listesi: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır, deprem mi oldu?
27 Ağustos SON DEPREMLER listesi: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır, deprem mi oldu? Son depremler son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem sayfasında en son olan depremlerin yeri saati ve büyüklüğü olmak üzere çeşitli ayrıntıları veriyorlar. Peki deprem mi oldu? İşte 27 Ağustos AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi takip ekranı...
27.08.2023 Bilgi Rehberi
İstihdamı artıracak
İstihdamı artıracak Kadın istihdamını artırmak için çalışan İzmir Büyükşehir, hijyenik ped üretimi için Adettendir Üretiyoruz, hazır giyim sektörü için de Altın İğne projelerini geliştirdi.
5.08.2023 Ege
İzmir’de suya yüzde 43,48 zam yapıldı
İzmir’de suya yüzde 43,48 zam yapıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı Temmuz ayı olağanüstü genel kurulunda, 1 Ağustos 2023’ten geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 43,48 zam yapılması kararlaştırıldı. Zam önerisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.
10.07.2023 Gündem
Kadınlar ‘altın iğne’yle iş hayatına adım adıyor
Kadınlar ‘altın iğne’yle iş hayatına adım adıyor Kadın istihdamını artırmak için bebek giysileri dikimi alanında başlatılan “Altın İğne” projesi meyvelerini vermeye başladı. Kadın kursiyerlere eğitim sonunda yüzde 40 istihdam garantisi verdiklerini ifade eden Meslek Fabrikası Şube Müdürü Zeki Kapı, “44 mezun kadın kursiyerimizin 21’i işe girdi. İş hayatına katılmak isteyen tüm kadınları bu projeye davet ediyoruz” dedi.
10.07.2023 Ekonomi
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Obruk Araştırma, Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, bölgedeki obruk sayısına ilişkin son bilgileri aktardı.
30.06.2023 Haberler
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Obruk Araştırma, Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, bölgedeki obruk sayısına ilişkin son bilgileri aktardı.
30.06.2023 Gündem
Acı olay! Serinlemek için girdiği su kanalında; kendisini kurtarmaya çalışan kuzeniyle boğuldu
Acı olay! Serinlemek için girdiği su kanalında; kendisini kurtarmaya çalışan kuzeniyle boğuldu Konya'nın Halkapınar ilçesindeki İvriz su kanalına serinlemek için giren Suriyeli Omar Hacdavut'un (23) çırpındığını gören kuzenleri Hasan ve Süleyman Hacdavut da suya atladı. Omar ve onu kurtarmak için suya giren Süleyman Hacdavut (20) boğuldu. Boğulma tehlikesi geçiren Hasan Hacdavut ise hastaneye kaldırıldı.
29.06.2023 Gündem
Halkapınar Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Halkapınar Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Halkapınar Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Halkapınar için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Konya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Konya'da midibüs ile çarpışan motosikletteki 2 liseli öldü
Konya'da midibüs ile çarpışan motosikletteki 2 liseli öldü Konya'nın Ereğli ilçesinde midibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü Mert Yusuf Baştuğ (16) ile arkasında oturan arkadaşı Hüseyin Talha Akçay (17), yaşamını yitirdi.
17.05.2023 Gündem
Sinan Akçıl'dan Defne Samyeli cevabı: Bir dönem çok yakındık!
Sinan Akçıl'dan Defne Samyeli cevabı: Bir dönem çok yakındık! İzmir turnesi kapsamında önceki akşam 6'ncı kez müzikseverlerle buluşan veren Sinan Akçıl, konser sonrası açıklamalarda bulunan Ünlüler dünyasından daha önce Hadise, Otilia ve Ebru Şallı ile yaşadığı aşklarla dikkat çeken 40 yaşındaki şarkıcı, kendisinden 10 yaş büyük olan Defne Samyeli ile adının anılması hakkında konuştu.
12.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Halkapınar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.