Halsey

Halsey

Son dakika Halsey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halsey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halsey haber sayfamızda...

Halsey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 135 halsey haberi bulunmuştur.
Tarzıyla büyüledi
Tarzıyla büyüledi Serenay Sarıkaya, New York’ta düzenlenen bir ödül gecesinde tarzıyla büyüledi.
13.04.2024 Cadde
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı yeni aşkını paylaştı
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı yeni aşkını paylaştı Türk senarist Alev Aydın ile ilişkisi sona eren ABD'li şarkıcı Halsey'nin, bir süredir adının anıldığı oyuncu Avan Jogia ile yeni bir aşka yelken açtığı geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Henüz ilişkilerinin başında olan ikili, birlikte ilk paylaşımlarını yaparak aşklarını resmileştirdi.
28.10.2023 Cadde
Türk sevgilisini çabuk unuttu! Halsey yeni aşkını ilan etti
Türk sevgilisini çabuk unuttu! Halsey yeni aşkını ilan etti Türk senarist Alev Aydın ile ilişkisi sona eren ABD'li şarkıcı Halsey'nin, bir süredir adının anıldığı oyuncu Avan Jogia ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Ünlü çift, aylar süren iddiaların ardından Los Angeles'ta sarmaş dolaş görüntülendi.
23.09.2023 Cadde
'Chanel 5 değil burger kokuyordu’
'Chanel 5 değil burger kokuyordu’ Fransız moda devi Chanel, Cruise 2023-24 koleksiyonu ABD’nin Los Angeles kentinde defileyle tanıttı.
11.05.2023 Dünya
Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı! Ender için velayet davası
Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı! Ender için velayet davası Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çft ayrılık kararı alarak herkesi şaşırttı. Çift arasında yakın zamanda velayet davası başlayacak.
26.04.2023 Cadde
Halsey: Cilt bakımı için kullandığım ürünlerden biri de anne sütü!
Halsey: Cilt bakımı için kullandığım ürünlerden biri de anne sütü! Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Her fırsatta bebeğini ne kadar çok sevdiğini dile getiren ünlü isim, son verdiği bir röportajda cilt bakımı rutininde anne sütü de kullandığını açıkladı.
25.04.2023 Cadde
Ünlülerden destek
Ünlülerden destek Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından, ünlü isimler de bölge halkına yardım için seferber oldu.
8.02.2023 Gündem
Emily Ratajkowski fit fiziğinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit fiziğinin sırrını açıkladı! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
2.11.2022 Cadde
Göklerin Halsey’i
Göklerin Halsey’i Halsey, hafta sonunda paraşütle atladı.
1.11.2022 Cadde
İstanbul'da konser veren Halsey: Burası benim evim gibi!
İstanbul'da konser veren Halsey: Burası benim evim gibi! Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren ve bu süreçte Türkçe öğrenmeye başlayan ABD'li şarkıcı Halsey, birkaç gün önce İstanbul'da konser verdi. Konser sonrası sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınlanan Halsey, notunun sonunda Türkçe olarak, "Burası benim evim gibi" ifadelerini kullandı.
6.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Günler geçmek bilmiyor’ İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli’yle Vadistanbul’da objektiflere takıldı...
5.09.2022 Cadde
Halsey zehirlendi
Halsey zehirlendi ABD’li şarkıcı Halsey, Reading ve Leeds Festivali için İngiltere’deyken gıda zehirlenmesi yaşadığını açıkladı.
31.08.2022 Cadde
Beğenmediği içeceği garsonun başından aşağıya döken Demet Akalın sessizliğini bozdu
Beğenmediği içeceği garsonun başından aşağıya döken Demet Akalın sessizliğini bozdu Magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın'ın, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay oldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kendisine yönelik sert tepkilerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, mekan işletmecisinin açıklamasını yayınladı.
3.08.2022 Cadde
Ender bir  yaşında
Ender bir yaşında Amerikalı şarkıcı Halsey ile Türk senarist Alev Aydın’ın çocukları Ender Ridley bir yaşına girdi.
16.07.2022 Cadde
Halsey'nin oğlu Ender Ridley bir yaşında! Türk hayranları yorum yağdırdı
Halsey'nin oğlu Ender Ridley bir yaşında! Türk hayranları yorum yağdırdı Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'nin oğlu Ender Ridley Aydın, 1 yaşına bastı. Bebeğinin doğum gününü aktif olarak kullandığı Instagram hesabından kutlayan ve mesajında Türkçe 'baba' kelimesini yazan şarkıcı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
15.07.2022 Cadde
Halsey: Bir kolumda oğlumu tutacağım, diğer kolumla tüm gücümle savaşacağım!
Halsey: Bir kolumda oğlumu tutacağım, diğer kolumla tüm gücümle savaşacağım! Türk senarist Alev Aydın ile yaklaşık üç senedir aşk yaşayan Halsey, Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak, ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Daha önce üç kez düşük yaptığını ve düşüklerinin birinin tıbbi müdahale gerektirdiğini belirten ABD'li şarkıcı, ABD Yüksek Mahkemesi'nin 1973 yılından bu yana kürtajı yasal hale getiren 'Roe vs Wade' (Wade'e karşı Roe) kararını iptal etmesini değerlendirdi.
5.07.2022 Cadde
Yeni single
Yeni single Halsey, yeni single’ı ‘So Good’u yayınladı.
17.06.2022 Cadde
Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a: Seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim
Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a: Seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın kendisine gönderme yapmasını pas geçmedi. Genç şarkıcı Demet Akalın'a yanıt verince ortalık karıştı. Aleyna Tilki aldığı yanıttan sonra "Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim" deyince olay oldu.
13.05.2022 Cadde
Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var!
Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var! Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'in son dönemde başı sağlık problemleriyle başı dertte. Sık sık hastaneye yatıp çıkan ünlü yıldız, her şeye alerjisinin olduğunu açıkladı.
12.05.2022 Cadde
Halsey, Ramazan Bayramı'nı kutladı
Halsey, Ramazan Bayramı'nı kutladı Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Instagram hesabından Ramazan Bayramı'nı kutlayarak Türk hayranlarını sevindirdi. Ünlü isim, bayram paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
3.05.2022 Cadde
Halsey'den sevenlerine kötü haber! Müziğe ara verebilir
Halsey'den sevenlerine kötü haber! Müziğe ara verebilir Yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Türk sevgilisi Alev Aydın'dan Ender Ridley adında bir oğlu olan dünyaca Halsey'den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Ünlü şarkıcı, yaşadığı sıkıntıyı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
27.04.2022 Cadde
Türkiye’ye geliyor
Türkiye’ye geliyor Halsey, kendisini sabırsızlıkla bekleyen Türk hayranlarıyla 3 Eylül Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta buluşacak.
12.04.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Brooklyn Beckham, Rihanna ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Brooklyn Beckham, Rihanna ve diğerleri... 'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...
11.04.2022 Ünlüler
Türkçe paylaşım!
Türkçe paylaşım! Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın ve oğlu Ender Ridley’in fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.
8.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Halsey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.