Haluk Yürekli: Galatasaray Mohamed'i istiyor, Fenerbahçe teklif yapıyor
Haluk Yürekli: Galatasaray Mohamed'i istiyor, Fenerbahçe teklif yapıyor Spor Gecesi programında konuşan Haluk Yürekli, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi.
31.01.2021 Futbol
Haluk Yürekli: Galatasaray orta sahasında Melo-Selçuk oynuyordu
Haluk Yürekli: Galatasaray orta sahasında Melo-Selçuk oynuyordu Spor Gecesi programında konuşan Haluk Yürekli, Galatasaray'daki orta saha kurgusunu Melo-Selçuk ikilisi üzerinden eleştirdi.
19.01.2021 Futbol
Haluk Yürekli: Sergen Yalçın da cin gibi, Fatih hoca'dan öğrenmiş
Haluk Yürekli: Sergen Yalçın da cin gibi, Fatih hoca'dan öğrenmiş Spor Gecesi programında konuşan Haluk Yürekli, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.
4.01.2021 Futbol
Haluk Yürekli: Max Kruse olayını kimse konuşmuyor
Haluk Yürekli: Max Kruse olayını kimse konuşmuyor Spor Gecesi programında konuşan Haluk Yürekli, Fenerbahçe'nin Max Kruse ile olan davasını hatırlatarak çarpıcı ifadeler kullandı.
21.12.2020 Futbol
'Ahmet Nur Çebi, Sergen Hoca transferiyle kendi ömrünü uzattı'
'Ahmet Nur Çebi, Sergen Hoca transferiyle kendi ömrünü uzattı' Spor Gecesi programında Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın takıma gelişiyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundular. Dinç, 'Beşiktaş camiasını Sergen Yalçın’dan başka hiç kimse bu kadar birleştiremezdi. Sayın Ahmet Nur Çebi, Sergen Hoca transferiyle kendi ömrünü uzattı.' dedi.
2.02.2020 Futbol
Haluk Yürekli: 'Ömer Bayram bombası patladı...'
Haluk Yürekli: 'Ömer Bayram bombası patladı...' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında ve Gökhan Dinç, Galatasaraylı Ömer Bayram'ın performansıyla ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı. Yürekli, 'Seviye biraz yükselince Ömer Bayram bombası patlıyor. Önceden Messi gibi görünüyordu ama bugün biraz pas yapan takım olunca Ömer Bayram kaldı...'
20.01.2020 Futbol
Yanal'ın Muriqi sözlerine Sadık Çiftpınar göndermesi!
Yanal'ın Muriqi sözlerine Sadık Çiftpınar göndermesi! 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettiği maçta, kasıtlı olarak 2. sarı karttan kırmızı görerek cezasını Türkiye Kupası'nda çekecek olan Vedat Muriqi'nin olayı ile ilgili Ersun Yanal'a dikkat çeken eleştirilerde bulundu. Yanal, basın toplantısında 'biz böyle şeylere tenezzül etmeyiz' derken Gökhan Dinç Yanal'a, "AUDI Cup’ta yat yat Sadık, diyen de sensin; bu maçtan sonra ‘Biz Vedat Muriqi’ye bunu söyleyecek, adam mıyız?’ diyen de sensin." ifadelerini kullandı.
19.01.2020 Futbol
Gökhan Dinç: "Fatih Terim Arda'yı isterse başkan neredeyse alır 'hocam paketi aldım geliyorum' der"
Gökhan Dinç: "Fatih Terim Arda'yı isterse başkan neredeyse alır 'hocam paketi aldım geliyorum' der" 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönme durumuyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundular.
7.01.2020 Futbol
Haluk Yürekli:  “Vedat Muriç, boş kaleye atınca ‘çiğ et yemiş’ oluyor. Falcao 2 tane gol attı tebrik etmeyelim mi?”
Haluk Yürekli: “Vedat Muriç, boş kaleye atınca ‘çiğ et yemiş’ oluyor. Falcao 2 tane gol attı tebrik etmeyelim mi?” 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli, Vedat Muriç ve Falcao ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu.
29.12.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Bildiri ittifakının mimarı Ali Koç'
Haluk Yürekli: 'Bildiri ittifakının mimarı Ali Koç' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve MHK Başkanı Zekeriya Alp'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yürekli, 'Bildiri ittifakının mimarı Ali Koç. Kimse konuşmadı. Niye konuşmadı çünkü ortada hiç gözükmedi hep arkada planlayan insandı.' dedi.
23.12.2019 Futbol
Gökhan Dinç: 'Ersun hocam artık manşet atmayı bırak...'
Gökhan Dinç: 'Ersun hocam artık manşet atmayı bırak...' 360 TV'de yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, Fenerbahçe'nin Göztepe ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Ersun Yanal'a yönelik dikkat çekici eleştirilerde bulundu. Yürekli, 'Ersun Yanal, zamanı gelince orada olabilecek mi?' derken Dinç, 'Artık manşet atmayı bırak.' ifadelerini kullandı.
1.12.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Terim'i gönderecek çapta birisi var mı?'
Haluk Yürekli: 'Terim'i gönderecek çapta birisi var mı?' 360 Kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Yürekli, 'Galatasaray Yönetimi’nde, Fatih Terim’i gönderebilecek çapta biri var mı?' ifadelerini kullandı.
27.11.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Korkmayın beyler...'
Haluk Yürekli: 'Korkmayın beyler...' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli, 'Asker Selamı' fotoğraflarına olan desteklerini geri çeken İlkay Gündoğan ve Emre Can'a sert eleştirilerde bulundu.
15.10.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Abdülkadir Ömür'e 14 milyon Euro teklif geldi...'
Haluk Yürekli: 'Abdülkadir Ömür'e 14 milyon Euro teklif geldi...' Life+ TV yorumcusu Haluk Yürekli, Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın transferiyle ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Yürekli, 'Roma'dan Abdülkadir Ömür'e 14 milyon Euro teklif geldi. Yusuf Yazıcı ise 8-9 milyon Euro'dan yukarıyı göremedi.' dedi.
18.06.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Ali Koç'un 1 yıllık icraatları skandaldır'
Haluk Yürekli: 'Ali Koç'un 1 yıllık icraatları skandaldır' Life TV yorumcusu Haluk Yürekli, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Yürekli, 'Ali Koç'un 1 yıllık icraatları skandaldır' ifadelerini kullandı.
14.06.2019 Futbol
Haluk Yürekli: "Diagne'nin rakamları aldatıcı!"
Haluk Yürekli: "Diagne'nin rakamları aldatıcı!" Life Tv'de yayınlanan programda konuşan Haluk Yürekli, Galatasaray-Beşiktaş maçı ile ilgili görüşlerini aktardı ve Diagne hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
4.05.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Ersun Yanal hep slogan cümleler veriyor!'
Haluk Yürekli: 'Ersun Yanal hep slogan cümleler veriyor!' Haluk Yürekli, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Yürekli, 'Ersun Yanal hep slogan cümleler veriyor. 'Fenerbahçe ligin ikinci yarısının lideri olacak' dedi, şu an 7. sırada. 'Seneye Fenerbahçe şampiyon olacak' diyor. Seneye kalırsan şampiyon yaparsın hocam.' ifadelerini kullandı.
17.04.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Beşiktaş taraftarı, Abdullah Avcı'nın sıkıcı pas oyunundan tatmin olmayabilir'
Haluk Yürekli: 'Beşiktaş taraftarı, Abdullah Avcı'nın sıkıcı pas oyunundan tatmin olmayabilir' Haluk YÜrekli, gelecek sezon için adı Beşiktaş ile anılan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Yürekli, 'İnsanlar futbolu eğlence olarak görüyorlar. Hücum futboluna alışmış Beşiktaş taraftarı, Abdullah Avcı'nın daha kontrollü, sıkıcı pas oyunundan tatmin olmayabilir.' ifadelerini kullandı.
31.03.2019 Futbol
Gökhan Dinç: "Abdullah Avcı'nın oyunu Beşiktaş taraftarını tatmin etmez"
Gökhan Dinç: "Abdullah Avcı'nın oyunu Beşiktaş taraftarını tatmin etmez" Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, Life Tv'de yaptıkları programda Abdullah Avcı ve oynattığı futbol hakkında çarpıcı yorumda bulundular.
29.03.2019 Futbol
Haluk Yürekli: "Bu açıklamalara rağmen kovulan çok hocalar gördük..."
Haluk Yürekli: "Bu açıklamalara rağmen kovulan çok hocalar gördük..." Haluk Yürekli ile Gökhan Dinç Life Tv'de yayınlanan programda, Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan Ersun Yanal açıklamasını değerlendirdi.
15.03.2019 Futbol
Haluk Yürekli: 'Yönetimden ya istifalar gelecek ya da...'
Haluk Yürekli: 'Yönetimden ya istifalar gelecek ya da...' Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, Life TV yayınında Galatasaray yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Sarı-kırmızılılarda transferi çıkmaza giren Alan Carvalho transfer için yorumlarda bulunan Haluk Yürekli, 'Ya istifalar gelecek ya da çok anormal bir golcü getirip bu hadiseyi unutturacaklar. Bir önceki yönetim kimi söylediyse almıştı.' dedi.
23.01.2019 Futbol
Ozan Kabak ile ilgili ilginç detay! "Bülent Uygun..."
Ozan Kabak ile ilgili ilginç detay! "Bülent Uygun..." Spor yazarı Haluk Yürekli, Ozan Kabak ile ilgili ilginç bir detaya yer verdi ve "Bülent Uygun, Osmanlıspor'dayken Ndiaye transferinde Galatasaray'dan Ozan Kabak ve Yunus Akgün'ü istemişti. Hatta taraftar 'verin, verin yeter ki Ndiaye gelsin' diyordu. Ozan, şu an Ndiaye'den daha değerli hale geldi..." dedi.
18.01.2019 Futbol
Haluk Yürekli: Eren Derdiyok rüyasında göremeyeceği parayı G.Saray'da alıyor
Haluk Yürekli: Eren Derdiyok rüyasında göremeyeceği parayı G.Saray'da alıyor Life TV Plus moderatörü Haluk Yürekli, Galatasaray'da yaşanan Eren Derdiyok olayıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve "Eren Derdiyok rüyasında göremeyeceği parayı Galatasaray'da sözleşme olarak imzalıyor. İstenmediği anda da durum hemen çirkinleşiyor! Geçen seneden alacağı olan Eren'in düne kadar sesi çıkmıyordu!" ifadelerini kullandı.
11.01.2019 Futbol
Haluk Yürekli: Ali Koç'un en büyük hatası Cocu'yu göndermek oldu
Haluk Yürekli: Ali Koç'un en büyük hatası Cocu'yu göndermek oldu Life TV Plus moderatörü ve yorumcusu Haluk Yürekli, Ali Koç'un en büyük hatasının Phillip Cocu'yu göndermek olduğunu söyledi.
2.01.2019 Futbol
Haluk Yürekli: Volkan Demirel ancak taraftar baskısıyla affedilir
Haluk Yürekli: Volkan Demirel ancak taraftar baskısıyla affedilir Life TV Plus moderatörü ve yorumcusu Haluk Yürekli, Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in affedilmesinin ancak taraftarın baskısıyla olabileceğini ifade etti.
2.01.2019 Futbol