Hamilelik Sonrası

Hamilelik Sonrası

Son dakika hamilelik sonrası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hamilelik sonrası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hamilelik sonrası haber sayfamızda...

Hamilelik Sonrası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 875 hamilelik sonrası haberi bulunmuştur.
Lohusa döneminde mutlaka bunları yapın! Cilt bakımı rutini önemli
Lohusa döneminde mutlaka bunları yapın! Cilt bakımı rutini önemli Hamileliğin vücudumuzu büyük ölçüde değiştirdiği bir sır değil. Cildimiz ve vücudumuz bu heyecan verici süreçte, kendi dönüşümünden geçer. Yaşam tarzınızı yeni bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyarladığınız gibi, hamilelik sonrası cilt bakımı rutininizi de cildinizin ihtiyaç duyduğu şekilde değiştirmeniz önemlidir.
6.04.2024 Cilt Bakımı
Hamilelik sonrasında çiftlerin birbirini anlayabilmesi için öneriler
Hamilelik sonrasında çiftlerin birbirini anlayabilmesi için öneriler Aileye yeni bir üyenin katılması, o döneme kadar sadece eş görevini üstlenen çiftlere annelik ve babalık rollerini de yüklüyor. Bebekle birlikte yeni bir uyum dönemi yaşayan çiftler, kimi zaman bu yeni düzene uyum sağlamakta sorun yaşıyor, bu durum da ilişkilerini etkileyebiliyor. Psk. Gizay Nur Kepen, bebek sahibi olan çiftlere ilişkilerini sağlam tutmaları için önerilerde bulundu.
26.12.2021 Evlilik
Aloe Vera Faydaları Nelerdir? Aloe Vera Bitkisi ve Suyu Cilde Nasıl Uygulanır?
Aloe Vera Faydaları Nelerdir? Aloe Vera Bitkisi ve Suyu Cilde Nasıl Uygulanır? Faydaları saymakla bitmeyen aloe vera bitkisi şifa kaynağıdır. Aloe vera çiçeğinin çeşitleri bulunur. Aloe vera tohum ile yetiştirilir. Kozmetik sektöründe oldukça kullanılan aloe veranın yaprakları dikenli ve batmayan türdendir. Zambakgiller ailesinden olan aloe vera kaktüse benzeyen bir bitkidir. Jel ve su formatı da bulunan aloe vera cilt, saç, yüz, sivilce ve lekelere iyi gelir. Bunların yanı sıra aloe vera mide rahatsızlıklarını en aza indirir, sindirim sistemini kuvvetlendirir, kolon kanseri riskini azaltır ve bağırsak mantarlarını giderir. Aloe veranın yararları kadar aşırı tüketiminde zararları da ortaya çıkabilir. Aloe vera faydaları nelerdir? diyorsanız “Aloe vera bitkisi ve suyu cilde nasıl uygulanır?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Çörek otu yağı faydaları nelerdir, ne işe yarar? Çörek otu yağı nasıl kullanılır?
Çörek otu yağı faydaları nelerdir, ne işe yarar? Çörek otu yağı nasıl kullanılır? Çörek otu yağı içerdiği mineral ve vitaminler pek çok şeye faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendiren çörek otu yağı sedef hastalığı, öksürük, astım, bağışıklık sistemi, sivilce gibi sağlık problemlerinde tercih edilmektedir. Saç ve saç derisi için de kullanılan çörek otu yağının miktarı fazla kaçırılmalıdır. Aksi taktirde faydadan çok zararı olabilir. Çörek otu yağı faydaları nelerdir, ne işe yarar? diyorsanız “Çörek otu yağı nasıl kullanılır?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Hamilelik sonrası karın sarkması çözülebilir bir problemdir!
Hamilelik sonrası karın sarkması çözülebilir bir problemdir! Hamilelik sürecinin tamamlamasıyla beraber karın bölgesinde oluşan belirgin bir hale gelebilir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Serdar Altun karın sarkmaları için sıklıkla tercih edilen yöntemleri sizler için derledi.
27.09.2021 Estetik
Hamilelik döneminde implant yaptırılabilir mi?
Hamilelik döneminde implant yaptırılabilir mi? Hamilelik döneminde diş tedavisi yapılır mı yoksa yapılamaz mı? İmplant tedavisi merak edilen konular arasında yer alıyor. "Hamileler implant yaptırabilir mi?" diye soranlar için cevabı Diş Hekimi Pertev Kökdemir verdi. İşte hamilelikte implant tedavisi hakkında tüm bilinmesi gerekenler...
20.05.2021 Genel Sağlık
Hamilelik sonrası karın germe estetiği ile ilgili merak edilenler
Hamilelik sonrası karın germe estetiği ile ilgili merak edilenler Son yıllarda hem kadınlar hem de erkekler arasında oldukça popüler hale gelen karın germe estetiği ile ilgili merak edilenleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Uzmanı Op. Dr. Okan Morkoç anlattı.
6.04.2021 Estetik
Doktorlar bile şaşırdı! Baş ağrısı ve tansiyonun nedeni tümör çıktı
Doktorlar bile şaşırdı! Baş ağrısı ve tansiyonun nedeni tümör çıktı İstanbul'da yaşayan 31 yaşındaki Gülden Çörekçioğlu, bundan 4,5 ay önce bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğum sonrası tansiyonu 25'e kadar çıkan ve şiddetli baş ağrısı sonucu sürekli atak geçiren genç kadın, hipertansiyon ilaçları kullanmaya başladı. 5 ay boyunca devam eden şiddetli ağrılar sona ermeyince Çörekçioğlu gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı. Genç kadının, böbrek üstü bezinde milyonda bir görülen bir tümör feokromasitoma tespit edildi.
21.02.2021 Gündem
Pilatese başladı
Pilatese başladı Hazal Kaya, fizyoterapist eşliğinde pilatese başladı...
3.02.2021 Cadde
Acı Elma Yağı Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Acı Elma Yağının Cilde Ve Saça Etkileri
Acı Elma Yağı Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Acı Elma Yağının Cilde Ve Saça Etkileri Acı elma yağının faydaları nelerdir? Acı elma yağı neye iyi gelmektedir? Acı elma yağının yararları nelerdir? Acı elma yağı hangi hastalıklara iyi gelmektedir? Acı elma yağı nasıl kullanılır? Acı elma yağının zararları nelerdir? Acı elma yağının cilt ve saç için nasıl etkileri bulunmaktadır? Acı elma yağı hakkındaki tüm bilgiler sizler için hazırladık.
17.12.2020 Sağlık
Salyangoz Kreminin Faydaları Nelerdir? Salyangoz Kremi Cilt Bakımında Kullanılır Mı?
Salyangoz Kreminin Faydaları Nelerdir? Salyangoz Kremi Cilt Bakımında Kullanılır Mı? Hem cilt bakımı hem de sağlık açısından önemli faydalar getiren salyangoz kremi, son dönemlerde çok fazla ilgi görür. Özellikle dokuları tedavi edebilme özelliğine sahip olan salyangozlar, daha genç ve güzel bir görünüm imkanı sunuyor. Peki, salyangoz kreminin faydaları nelerdir? Salyangoz kremi cilt bakımında kullanılır mı? İşte bu konuda merak edilenler.
7.12.2020 Cilt Bakımı
Hamilelik sonrası ağız ve diş sağlığı konusunda dikkat edilmesi gerekenler
Hamilelik sonrası ağız ve diş sağlığı konusunda dikkat edilmesi gerekenler Hamilelik sırasında ve sonrasında vücut birçok farklı değişime uğrar. Vitamin ve hormon dengeleri değişmeye başlar. Gebeler hem hamilelik döneminde, hem de doğumdan sonra sağlıklarına mutlaka dikkat etmelidir. Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar, hamilelik sonrasında ağız ve diş sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek konu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
30.11.2020 Genel Sağlık
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları Nelerdir? Saça, Cilde Ve Yüze Ne Faydası Vardır?
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları Nelerdir? Saça, Cilde Ve Yüze Ne Faydası Vardır? Sağlığımız adına modern tıbbın tıkandığı noktalarda devreye alternatif tıp girer. Çok eski çağlardan bu yana kulaktan kulağa gelmiş olan bilgiler, bugün hale belli hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Bu tedavi araçlarından biri de Hindistan cevizi yağıdır. Peki, Hindistan cevizi yağı nelere iyi gelmektedir ve faydaları nelerdir? İşte bu konuda hakkında tüm merak edilenler.
13.11.2020 Genel Sağlık
Tüp bebekler sağlıklı olur mu? Son noktayı koydu!
Tüp bebekler sağlıklı olur mu? Son noktayı koydu! Bugüne kadarki en uzun süredir devam eden bir araştırmaya göre, tüp bebek ve kısırlık tedavileri yardımıyla doğan bebekler, doğal yollarla olan hamilelik sonrası doğan bebeklerden daha fazla sağlık sorunu yaşamıyor. Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op.Dr. Betül Kalay, İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen Avrupa İnsan Üreme ve Embriyoloji Derneği'nin yıllık toplantısında sunulan araştırmanın detaylarını paylaştı
1.09.2020 Çocuk Sağlığı
Hamilelik öncesinde ve hamilelikte hangi vitaminler alınmalı?
Hamilelik öncesinde ve hamilelikte hangi vitaminler alınmalı? Sağlıklı bir gebelik geçirerek doğum yapmak, her anne adayının hayalidir. Gebelik oluşmadan önce anne adaylarının bu yoğun tempoya hazırlanmaları ve vücutlarının ihtiyaç duyduğu vitamin değerlerini sağlamaları gerekir. Bu nedenle hamilelik öncesi vücudun doğru hazırlanması, dengeli beslenme ve uygun takviyelerin alınması dikkat edilmesi gereken bir konudur. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Recai Pabuçcu doğurganlık ve gebelik sağlığı için beslenme ve vitaminlerin önemini anlattı.
10.11.2020 Kadın Sağlığı
Diş buğdayı partisi nedir, neden yapılır? Diş buğdayı nasıl gerçekleştirilir?
Diş buğdayı partisi nedir, neden yapılır? Diş buğdayı nasıl gerçekleştirilir? İlk dişi çıkan bebekler için bir kutlama olan ve günümüzde oldukça popüler bir hale gelen diş buğdayı partisi aslında çok eski bir Anadolu geleneği.
18.05.2020 Ebeveyn
Nurgül Yeşilçay'ın üç şikayeti!
Nurgül Yeşilçay'ın üç şikayeti! Nurgül Yeşilçay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, 19 yıldır çalıştığı dizi ve film sektörünü eleştirdi.
9.03.2020 Cadde
Anneleri doğumdan sonra yeniliyor: Mommy Makeover
Anneleri doğumdan sonra yeniliyor: Mommy Makeover Gebelik süreci ve emzirme yoluyla oluşan vücut deformasyonları anne adaylarının korkulu rüyası. Hal böyle olunca da 'Mommy Makeover' yani annelik estetiği adeta bir trend haline dönüştü. Karın, meme, basen, kalça ve genital bölgeler için uygulanabilen bu işlemlerle doğum öncesi görünümünüze hatta çok daha iyi ve doğal bir güzelliğe sahip olabilirsiniz. İşte annelik estetiği hakkında merak edilen her şey...
5.03.2020 Estetik
'Dilek defterimde yönetmen adları var'
'Dilek defterimde yönetmen adları var' Oğlu Marsel’i kucağına almak için gün sayan Cansu Tosun, “Filmlerdeki dünyayı yaratanlar yönetmenler. Dilek defterimde çalışmak istediğim isimler var” diyor.
22.02.2020 Cumartesi
Berfu Yenenler isyan etti: İnsanlar nasıl bu kadar acımasız?
Berfu Yenenler isyan etti: İnsanlar nasıl bu kadar acımasız? Geçtiğimiz haziran ayında sunucu Eser Yenenler ile nikah masasına oturan Berfu Yenenler, ekim ayında oğlu Kuzey'i dünyaya getirmişti. Minik oğluyla sık sık paylaşım yapan çiçeği burnunda anneye, sosyal medya hesabından eleştiri yağdı. Yenenler bu yorumlara, yaptığı paylaşımla yanıt verdi.
12.11.2019 Cadde
Fahriye Evcen'e saygısızlık
Fahriye Evcen'e saygısızlık Hamilelik sonrası alınan kiloları eleştirmek bize düşermişçesine birçok kişinin kalbini kırıyor, saçma sapan yorumlara maruz bırakıyoruz. Bu kervana Fahriye Evcen de eklendi, Fahriye Evcen'e saygısızlık dediğime bakmayın bu toptan tüm yeni annelere saygısızlık!
20.08.2019 Ünlüler
Avustralya, hamilelik depresyonunu Eurovision'a taşıdı
Avustralya, hamilelik depresyonunu Eurovision'a taşıdı İlginç şarkıların ve şovların sahnesi Eurovision, bu sene yine olabilecek en farklı müzik yarışması deneyimini sunmak için hazırlanıyor. Yarışmanın 'ikinci yeni'lerinden Avustralya'nın şarkısı, hamilelik sonrası (postpartum) depresyona odaklanıyor.
14.05.2019 Müzik
Hamilelik sonrası uygulanan estetik operasyonlar hakkında bilinmeyenler
Hamilelik sonrası uygulanan estetik operasyonlar hakkında bilinmeyenler Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin, hamilelik sonrası en sık yapılan estetik operasyonları hakkında merak edilenleri anlatıyor.
29.04.2019 Estetik
Meme estetiği ile ilgili bilinmesi gerekenler
Meme estetiği ile ilgili bilinmesi gerekenler Doğru meme estetiği, kadınlarda fiziksel görünüşten ziyade sağlık açısından önemlidir. Aşırı büyük memeye sahip kadınlarda, bütün ağırlığı taşıyan omuz ve sırt bölgesinde ağrı kaçınılmazdır. Plastik ve Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Borman, kadınları rahatsız eden meme problemleri ve meme operasyonları ile ilgili bilgiler verdi.
29.01.2019 Estetik
Keçeli kardeşlerin bayram keyfi
Keçeli kardeşlerin bayram keyfi Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin-Nedim Keçeli kardeşler, eşleri Selen ve Gamze ile birlikte bayramı Bodrum’da geçiriyorlar.
24.08.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hamilelik Sonrası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.