Hamilelikte cinsel ilişki zararlı mıdır?
Hamilelikte cinsel ilişki zararlı mıdır? Kadın Hastalıkları ve Doğum / Perinatoloji Uzmanı Op. Dr. Burcu Karamürsel cevapladı; Hamilelikte cinsel ilişki zararlı mıdır?
12.04.2019 Sağlık
Gebeliğin 33. haftasında anne ve bebekte görülen gelişmeler
Gebeliğin 33. haftasında anne ve bebekte görülen gelişmeler Gebeliğin 33. Haftasına gelindiğinde artık bebeğiniz dünyaya göz kırpmaya başlıyor. Bebeğiniz artık hareket etmeye başlarken anne adayının yaşadığı değişimler ise kenara atılmaz. Gebeliğin 33. Haftasında yaşanacak gelişmeleri okumalı ve kendinizi hazır hissetmelisiniz.
1.05.2018 Gündem
Hamilelikte cinsel ilişki hakkında bilinmesi gerekenler
Hamilelikte cinsel ilişki hakkında bilinmesi gerekenler Hamilelik sizin için uzun ve sancılı bir süreçtir. Bu süreçte bebeğinizi ve kendinizi korumak için birçok önlemler alabilirsiniz. Bu stresli zamanı kolay atlatmak ve baskıyı azaltmak için kendinizi mutlu hissetmeniz oldukça önemlidir. Akla takılan ilk sorulardan biri olan hamilelikte cinsel ilişkiye girilir mi sorusu ve bu soruya aranan cevaptır. Sizler için derledik.
24.04.2018 Gündem
Hamilelikte cinsellik zararlı mıdır?
Hamilelikte cinsellik zararlı mıdır? Hamilelik genelde eşlerin cinsel anlamda birbirinden uzaklaştığı bir dönemdir. Kadındaki fiziksel ve duygusal değişimlerin yanında, erkek için de hayatının yeni bir dönemi başlamıştır. Hamilelikte güvenli seks hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey bu yazımızda.
24.04.2018 Gündem
Hamilelikte cinsel ilişki sakıncalı mıdır?
Hamilelikte cinsel ilişki sakıncalı mıdır? Hamilelikte cinsel ilişki ve bu dönemde bilinmesi gerekenler ve yapılmaması gerekenler nelerdir? Hamilelik uzun bir süreçtir gerek kadın gerekse erkek için bebeğe anneye zarar verilmeden sağlıklı ve düzenli ilişkiler yaşanabilir. Anne adayımızın bebekle ilgili düşük tehlikesi ve buna benzer ilişkiye girdiği zaman sıkıntı olabilecek rahatsızları eşiyle paylaşıp doktordan gerekli bilgileri almaları ve tedbirli olmaları gerekir.
13.04.2018 Gündem
Hamilelikte cinsel ilişki olur mu?
Hamilelikte cinsel ilişki olur mu? Hamilelikte cinsel ilişki olur mu? Gizem Aydoğan sordu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Erhan Karaalp cevapladı:
19.01.2018 Sağlık
Hamilelikte cinsel ilişki sakıncalı mıdır?
Hamilelikte cinsel ilişki sakıncalı mıdır? Hamilelikte cinsel ilişkiye doktora danışılarak devam edilebilir. Ancak bazı durumlarda hamilelikte cinsel ilişki sakıncalıdır.
6.07.2020 Hamilelik