Tatile gidecek hamilelere öneriler
Tatile gidecek hamilelere öneriler Memorial Hizmet Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları Bölümü’nden Op. Dr. Hüseyin Mutlu, hamilelik döneminde tatil hakkında bilgi verdi.
6.07.2020 Hamilelik
Yaz hamileliğinde nelere dikkat edilmeli?
Yaz hamileliğinde nelere dikkat edilmeli? Ferti-Jin Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Klinik Direktörü Kadın Hastalıkları-Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, yaz hamileleri için önerilerde bulundu.
6.07.2020 Hamilelik
Seyahate çıkacak hamilelere uyarı
Seyahate çıkacak hamilelere uyarı KadıköyŞifa Sağlık Grubu Ataşehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Birgül Karakoç; "bilinen özel bir problem olmadıktan sonra tüm hamilelik süreci boyunca gezilebileceğini ancak uyarılara dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor "
6.07.2020 Hamilelik
Anne adayları tatilde bunlara dikkat
Anne adayları tatilde bunlara dikkat Memorial Hizmet Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları Bölümü’nden Op. Dr. Hüseyin Mutlu, hamilelik döneminde tatil hakkında bilgi verdi.
6.07.2020 Hamilelik
Hamilelikte seyahat ederken dikkat
Hamilelikte seyahat ederken dikkat Dr. Birgül Karakoç, hamilelikte seyahat için ideal zamanın ikinci üç ay olduğunu ifade etti.
6.07.2020 Hamilelik
Hamilelikte tatil ile ilgili en önemli sorular
Hamilelikte tatil ile ilgili en önemli sorular ART Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Senai Akoy hamilelerin tatil öncesi en çok merak ettikleri soruları yanıtladı.
6.07.2020 Hamilelik