Hamit

Hamit

Son dakika Hamit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hamit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hamit haber sayfamızda...

Hamit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.312 hamit haberi bulunmuştur.
Kamyon elektrik tellerine takıldı, Ataşehir'de bir sokak karanlığa gömüldü
Kamyon elektrik tellerine takıldı, Ataşehir'de bir sokak karanlığa gömüldü Ataşehir'de cam yüklü kamyon elektrik tellerine takıldı. Kamyonun 5 elektrik direğine zarar vermesi nedeniyle sokakta elektrik kesintisi yaşandı.
14.03.2024 Gündem
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde!
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Fenerbahçe
Yazı yolculuğunun kalem güzelleri
Yazı yolculuğunun kalem güzelleri Yıldız Holding, Ramazan ayını “Medeniyetimizin Kalem Güzelleri” sergisiyle karşılıyor.
13.03.2024 Kültür Sanat
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Esenyurt’ta vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Örnek ve Çınar mahallelerimizde tapu sorununu 1 Nisan’da çözüyoruz" dedi.
10.03.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: "Zulüm etmeye çalışanlarla asla ticaret yapmayacağız”
Ticaret Bakanı Bolat: "Zulüm etmeye çalışanlarla asla ticaret yapmayacağız” Esenyurt'ta sanayici ve iş adamları ile istişare toplantısında konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Ramazanda gıda fiyatlarının bir anda yükselmemesi için bütün gıda firmalarını dolaştık. Vatandaşa haksız fiyat uygulamaya çalışan, zulüm etmeye çalışanlarla asla ticaret yapmayacağız" dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Can Uzun'un babası Özcan Uzun konuştu: Rudi Völler ilk kez bir oyuncunun evine kadar gitti!
Can Uzun'un babası Özcan Uzun konuştu: Rudi Völler ilk kez bir oyuncunun evine kadar gitti! Almanların yoğun takibine, ilgisine rağmen milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Yılmaz Uzun'un babası Özcan Uzun açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Milli Takım
Can Uzun, Milli Takım tercihini açıkladı! 'Kalbimin sesini dinledim'
Can Uzun, Milli Takım tercihini açıkladı! 'Kalbimin sesini dinledim' Almanya'da Nürnberg forması giyen Can Uzun'un milli takım tercihi merak ediliyordu. Başarılı futbolcu, tercihini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
4.03.2024 Milli Takım
Mor mürekkepli hikâye
Mor mürekkepli hikâye Milliyet Sanat mart sayısında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kapağına, Türk sanat tarihinde kadının ve emeğin mücadele hikâyesini taşıyor.
4.03.2024 Kültür Sanat
Ryan Babel, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde desteklediği takımı açıkladı! 'Maçın adamı olur'
Ryan Babel, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde desteklediği takımı açıkladı! 'Maçın adamı olur' Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ryan Babel, Süper Lig'in 28'inci haftasında oynanacak dev derbi öncesi suskunluğunu bozdu.
2.03.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk yeni transferlerin üstünü çizdi! Ayrılık kararı
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk yeni transferlerin üstünü çizdi! Ayrılık kararı Galatasaray’da Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’na veda etmesinde, yeni transferlerin katkısı bir kez daha sorgulandı. Sanchez ve Kerim Demirbay dışında bulunanlar sınıfta kaldı. Devre arasındaki transferlerden de sadece Köhn umutlandırdı.
2.03.2024 Galatasaray
Eski Beşiktaşlı Roberto Hilbert unutamadığı derbiyi açıkladı! 'Sorun var gibi görünüyor'
Eski Beşiktaşlı Roberto Hilbert unutamadığı derbiyi açıkladı! 'Sorun var gibi görünüyor' Beşiktaş'ın eski futbolcularından Roberto Hilbert, Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Beşiktaş
Kasımpaşa ve Sivasspor puanları paylaştı!
Kasımpaşa ve Sivasspor puanları paylaştı! Süper Lig'in 28'inci haftasında Kasımpaşa ile Sivasspor arasındaki mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
1.03.2024 Kasımpaşa
Ankaragücü, Mert Hakan Yandaş'ı şikayet etmişti! Sevk edilmeme sebebi ortaya çıktı
Ankaragücü, Mert Hakan Yandaş'ı şikayet etmişti! Sevk edilmeme sebebi ortaya çıktı Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar sebebiyle ev sahibi ekip tarafından Mert Hakan Yandaş'ın ceza alması için başvuruda bulunulmuştu. Mert Hakan Yandaş'ın PFDK'ya sevk edilmemesinin ardındaki gerçek netlik kazandı.
2.03.2024 Ankaragücü
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'dan Samet Aybaba cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'dan Samet Aybaba cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı Adana Demirspor'un yıldızı Yusuf Sarı, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın kendisine dair açıklamalarına cevap verdi. Yusuf Sarı, EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almak istediğini belirtti.
2.03.2024 Adana Demirspor
UEFA Konferans Ligi'nin en pahalısı belli oldu! Fenerbahçe ilk 5'te
UEFA Konferans Ligi'nin en pahalısı belli oldu! Fenerbahçe ilk 5'te UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu için geri sayıma geçildiği dönemde en değerli takımlar sıralaması netlik kazandı. Fenerbahçe, en değerli 5 takım arasına adını yazdırdı.
2.03.2024 Konferans Ligi
Hamit Altıntop, Almanya'ya gitti! Genç yıldızla görüştü
Hamit Altıntop, Almanya'ya gitti! Genç yıldızla görüştü Türkiye Futbol Federasyonu'nda Milli Takımlar'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop'un geçtiğimiz hafta Almanya'ya gittiği öğrenildi. Hamit Altıntop'un son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken genç futbolcu ve ailesiyle görüştüğü aktarıldı.
1.03.2024 Milli Takım
Gelininin evine giren esnafı öldüren kayınpeder hakim karşısında: Gece çok ısrar etti eve geldi
Gelininin evine giren esnafı öldüren kayınpeder hakim karşısında: Gece çok ısrar etti eve geldi Bartın'da geçen yıl mayıs ayında oğlu işteyken gelinin yanına gelen Aykut Yaldız’ı (29) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Recep Karakuş (58) hakim karşısına çıktı.
1.03.2024 Gündem
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum'
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum' UEFA TV, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008'deki tarihi yarı final serüvenine dair bir röportaj dizisi gerçekleştirdi. Arda Turan'ın yorumları dikkat çekti.
29.02.2024 Milli Takım
Real Madrid'de Arda Güler depresyonda! Carlo Ancelotti'ye sinirlendi
Real Madrid'de Arda Güler depresyonda! Carlo Ancelotti'ye sinirlendi Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanyol devinde mutsuz olduğu iddia edildi. Carlo Ancelotti'nin kendisine beklenen süreyi vermemesi nedeniyle Arda Güler'in depresyonda olduğu aktarıldı.
28.02.2024 İspanya La Liga
Can Uzun'dan müjdeli haber! Hamit Altıntop ile görüştü ve kararını verdi
Can Uzun'dan müjdeli haber! Hamit Altıntop ile görüştü ve kararını verdi Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'te forma giyen ve Almanya Futbol Federasyonu'nun da yakından ilgilendiği Can Uzun'un milli takım tercihi Türkiye'den yana oldu!
28.02.2024 Milli Takım
Bakan Tunç: İstanbul'da gerçek belediyecilik Erdoğan ile başladı
Bakan Tunç: İstanbul'da gerçek belediyecilik Erdoğan ile başladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Esenyurt'ta Zonguldak-Bartın-Karabük Eski 67'liler Derneği'nin düzenlediği hemşeri buluşmasına katıldı. Tunç, "İnşallah İstanbul'da 31 Mart tarihi itibariyle gerçek belediyecilik başlayacak" dedi.
25.02.2024 Gündem
İBB için 52 aday yarışacak
İBB için 52 aday yarışacak İstanbul’da İBB Başkanlığı için 22 siyasi parti adayı ile 30 bağımsız aday olmak üzere toplam 52 aday yarışacak.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.