Hamur

Hamur

Son dakika hamur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hamur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hamur haber sayfamızda...

Hamur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.154 hamur haberi bulunmuştur.
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yufka, her evde ustalıkla yapılmaya çalışılan ancak çoğu zaman istenilen kıvama ulaşamayan bir yiyecektir. Ancak son zamanlarda bir grup yufkacının sırrı ortaya çıktı ve bu sıra dışı yöntemle hazırlanan yufkalar, adeta çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor!
15.04.2024 Yemek
İstanbul Avrupa’nın ‘incileri’ arasında
İstanbul Avrupa’nın ‘incileri’ arasında “Boğaz’ın incisi” İstanbul, küresel marka uzmanı Resonance Consultancy’nin birçok kritere göre yaptığı değerlendirmede “Avrupa’nın en iyi ilk 10 kenti” arasında yer aldı.
10.04.2024 Gündem
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural Özenle hazırlanmış sofralar ve tatlılar... Ramazan ayında verilen kilolar bayramda kısa sürede geri alınabiliyor. Bayram sofralarından kilo almadan kalkmak istiyorsanız diyetisyen Mahtap Yakut’un önerilerine kulak verin...
9.04.2024 Gündem
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
‘Uçuran’ lezzet! İstanbul Havalimanı'nda kıtalar arası menü
‘Uçuran’ lezzet! İstanbul Havalimanı'nda kıtalar arası menü CNN International’in yayımladığı listeye göre, İstanbul Havalimanı yemek konusunda dünyanın en iyi lezzetlerine sahip havalimanları arasında ilk 5 içinde yer alıyor.
8.04.2024 Dünya
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı Bir zamanlar yalnızca saray sakinlerinin yiyebildiği bir tatlıydı. Ancak Kırım'dan gelen Abdullah Efendi ülkenin dört bir yanına güllacı yaydı. Bu tatlıyı severek tüketen halk ise tam 1,5 asırdır yarattığı mirası omuzlarında taşıyor. İşte ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan tatlının 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam ettirilen hikayesi.
3.04.2024 Yaşam
Margarini 5 dakikada oda sıcaklığına getiriyor! Hızlıca yumuşatmak için tüyo
Margarini 5 dakikada oda sıcaklığına getiriyor! Hızlıca yumuşatmak için tüyo Hamur işi tariflerinde genellikle margarin kullanırken oda sıcaklığında olması gerekiyor. Genellikle buzdolabında muhafaza edilen margarinler ise donmuş bir vaziyette oluyor. Hızlıca yumuşatmak için bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
1.04.2024 Püf Noktası
Ağrı'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim...
Ağrı'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim... Ağrı'da Mahalli İdareler Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlarına göre, DEM Partili Hazal Aras belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 3'ünde DEM, 3'ünde AK Parti, 1'inde ise YRP kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 HAMUR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Ağrı Hamur Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 HAMUR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Ağrı Hamur Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Ağrı Hamur Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Hamur ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Ağrı Hamur Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kuşum Aydın sosyal medyadan ateş püskürdü! 'Param bitti'
Kuşum Aydın sosyal medyadan ateş püskürdü! 'Param bitti' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
29.03.2024 Cadde
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirecek.
27.03.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yıllarca bölgenin kalkınmasını engelleyerek, refahın önüne geçenlerin bertaraf olmasıyla bu topraklar tarihiyle kültürüyle yeniden ayağa kalmaya başladı. Bölgenin kalkınmasına engel olmak isteyen tüm odaklara rağmen Son 21 yılda Ağrı’ya 84 milyar lira yatırım yaptık” dedi.
24.03.2024 Gündem
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ramazan ayında odun ateşinde pişirilen haşhaşlı tahinli pide yoğun ilgi görüyor.
18.03.2024 Gündem
Hamur işi işlenmiş et yemeyin
Hamur işi işlenmiş et yemeyin Sahurda yağlı hamur işinden, sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş et ürünlerinden, gazlı içeceklerden uzak durun. Bunların yerine yumurta, yağsız zeytin ve peynirler, tam tahıllı ekmek tüketerek sağlığınızı koruyabilir, hatta kilo bile verebilirsiniz…
12.03.2024 Gündem
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
Ramazan ayının güzelliği Kanal D’de yaşanıyor
Ramazan ayının güzelliği Kanal D’de yaşanıyor Kanal D’nin Ramazan ayına özel olarak hazırladığı programları 'M. Fatih Çıtlak İle Sahur Vakti' ve 'Arda’nın Ramazan Mutfağı', ekrana gelmek için gün sayıyor.
8.03.2024 Cadde
Un böceklenirse hemen bunu yapın! Böcekler kokusuna dayanamayıp kaçıyor
Un böceklenirse hemen bunu yapın! Böcekler kokusuna dayanamayıp kaçıyor Hamur işlerinde, yemeklerde ve tatlılarda kullanılan unun zaman zaman böceklendiğini görebilirsiniz. Bu durum hem sağlık hem de hijyen açısından da olumsuzluk yaratır. Bu durumda ununuzu çöpe dökmeden böceklerden kurtulabilirsiniz.
8.03.2024 Püf Noktası
Kuşum Aydın'dan ayna pozu: Sıfır filtre yemin ederim!
Kuşum Aydın'dan ayna pozu: Sıfır filtre yemin ederim! Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan Kuşum Aydın, son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettiriyor. Daha önce katıldığı bir programda 5 ayda 17 kilo verdiğini söyleyen Kuşum Aydın, "Sıfır filtre yemin ederim" notuyla paylaştığı pozuyla sosyal medyayı salladı.
6.03.2024 Cadde
Usta aşçı içli köftenin püf noktası verdi! Böyle yapınca dağılmıyor ve kuru olmuyor
Usta aşçı içli köftenin püf noktası verdi! Böyle yapınca dağılmıyor ve kuru olmuyor İçli köfte, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Yapımı oldukça zahmetli olan bu lezzeti yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunur. Çünkü özenle yapılmadığı zaman kuru olma ve dağılma sorunu ortaya çıkar. İşte usta aşçıya göre dağılmayan ve kuru olmayan içli köfte tarifi…
1.03.2024 Yemek
Hafif tatlı sevenlere birebir! Hem pratik hem lezzetli Sütlü Nuriye böyle yapılıyormuş
Hafif tatlı sevenlere birebir! Hem pratik hem lezzetli Sütlü Nuriye böyle yapılıyormuş Hafifliği ile damakları çatlatan Sütlü Nuriye en sevilen baklavalar arasında başı çekiyor. Bu tatlı, özellikle Ramazan ayında ve özel günlerde sıkça tercih edilen bir tatlıdır. Sizlerde bu lezzetli tatlıyı evde kendiniz pratik bir şekilde yapabilirsiniz. İşte Sütlü Nuriye tarifi…
28.02.2024 Yemek
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın İslam alemi için en önemli ayların başında Ramazan geliyor. İftar vakti heyecanla beklenirken en nefis yemekler sofraları süslüyor. Ramazan ayında sofraların demirbaşları arasında Ramazan pidesi yer alıyor. Çörek otlu, yumurtalı, susamlı… Yıllardır sofralarımınız vazgeçilmezi olan Ramazan pidesini evimizde yapalım…
27.02.2024 Yemek
Maya derdi yok! Çay demlenene kadar yumuşacık poğaça tarifi
Maya derdi yok! Çay demlenene kadar yumuşacık poğaça tarifi Maya kullanımı ve uzun süren hamur işlemleri bazen zaman alabilir. Neyse ki, işte size maya derdi olmayan ve çayınız demlenene kadar hazır hale gelebilecek, yumuşacık bir poğaça tarifi! Bu tarifle, sıcacık poğaçaların lezzetiyle buluşmak için daha fazla beklemenize gerek yok.
24.02.2024 Yemek
Mantıyı daha önce hiç böyle yemediniz! Misafirleriniz tarif için kapınızı çalacak
Mantıyı daha önce hiç böyle yemediniz! Misafirleriniz tarif için kapınızı çalacak Türk mutfağının en sevilen lezzetleri arasında başı çeken mantı hep bildiğiniz gibi kıyma ile yapılırdı. Ancak size önereceğimiz bu tarif ile mantıya bakış açınız değişecek. Misafirlerinize sunabileceğiniz değişik ve lezzetli mantı tarifi…
24.02.2024 Yemek

Benzer Haber Etiketleri

Hamur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.