Hamursuz Bayramı

Hamursuz Bayramı

Son dakika hamursuz bayramı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hamursuz bayramı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hamursuz bayramı haber sayfamızda...

Hamursuz Bayramı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 hamursuz bayramı haberi bulunmuştur.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
12.04.2023 Gündem
Netanyahu'dan Mescid-i Aksa kararı! Ramazan Bayramı’na kadar yasaklandı
Netanyahu'dan Mescid-i Aksa kararı! Ramazan Bayramı’na kadar yasaklandı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Yahudilerin Mescid-i Aksa’ya girişinin Ramazan Bayramı’na kadar yasaklandığı duyuruldu.
11.04.2023 Dünya
İsrail güçlerinden, sabah namazı için Mescid-i Aksa'ya gelenlere müdahale
İsrail güçlerinden, sabah namazı için Mescid-i Aksa'ya gelenlere müdahale İsrail güçleri, sabah namazı kılmak için Mescid-i Aksa'ya gelen Müslümanları, İsrailli yerleşimcilerin Hamursuz Bayramı dolayısıyla engelledi.
9.04.2023 Dünya
‘İstanbul’a 3 yılda bir çivi çakamadı’
‘İstanbul’a 3 yılda bir çivi çakamadı’ Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro açılış töreninde konuşan Erdoğan isim vermeden İBB Başkanı İmamoğlu’nu eleştirerek “3 yılı geçti, İstanbul’a bir çivi çakamadı. Buna asıl dersi 2024’te İstanbul verecek” dedi.
9.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile Mescid-i Aksa'yı görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile Mescid-i Aksa'yı görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.04.2023 Gündem
İsrail'e Lübnan'dan roket yağmuru! Savaş uçakları kalkış yaptı
İsrail'e Lübnan'dan roket yağmuru! Savaş uçakları kalkış yaptı Mescid-i Aksa'ya baskın Ortadoğu'da gerilimi zirveye çıkardı, İsrail televizyonu 10 dakika içinde Lübnan'dan 100 roket ateşlendiğini izleyicilerine aktardı. Hizbullah'a bağlı televizyon ise, İsrail topçularının Lübnan'ın güneyindeki bir kasabayı bombardımana tuttuğunu bildirdi. Netanyahu, güvenlik toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, "Hiçbir iç tartışma, düşmanlarımıza karşılık vermemizi engelleyemez" dedi.
6.04.2023 Dünya
Tepkiler çığ gibi! İsrail Mescid-i Aksa'ya saldırdı
Tepkiler çığ gibi! İsrail Mescid-i Aksa'ya saldırdı İsrail polisinin kutsal mabede sahur vakti gerçekleştirdiği baskında 400'ü aşkın Filistinli gözaltına alındı, Mescid-i Aksa'nın içi savaş alanına döndü. Ramazan ayındaki saldırıya Türkiye, Suudi Arabistan, Ürdün ve Arap Birliği'nden sert tepki geldi. Yahudilerin bu akşam kutlayacağı Pesah Bayramı, gerilimi daha da artırabilir.
5.04.2023 Dünya
Tepkiler çığ gibi! İsrail Mescid-i Aksa'ya saldırdı
Tepkiler çığ gibi! İsrail Mescid-i Aksa'ya saldırdı İsrail polisinin kutsal mabede sahur vakti gerçekleştirdiği baskında 400'ü aşkın Filistinli gözaltına alındı, Mescid-i Aksa'nın içi savaş alanına döndü. Ramazan ayındaki saldırıya Türkiye, Suudi Arabistan, Ürdün ve Arap Birliği'nden sert tepki geldi. Yahudilerin bu akşam kutlayacağı Pesah Bayramı, gerilimi daha da artırabilir.
5.04.2023 Haberler
Netanyahu'dan geri adım! İsrail'de yargı reformu kararı
Netanyahu'dan geri adım! İsrail'de yargı reformu kararı İsrail’de tartışmalı yargı reformuna yönelik protestolara karşı aşırı sağcı olan İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ile Ulusal Güvenlik Bakanı Ben Gvir, destekçilerini sokağa çağırdı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ulusa sesleniş konuşmasında, protestolara neden olan tartışmalı yargı reformunun ikinci ve üçüncü okumalarının bir sonraki meclis oturumuna ertelendiğini açıkladı.
27.03.2023 Dünya
Mescid-i Aksa’ya yönelik tehditlere izin verilmesin
Mescid-i Aksa’ya yönelik tehditlere izin verilmesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
22.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suudi Arabistan dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suudi Arabistan dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Mayıstan sonra enflasyonun gerilemeye başlayacağını söyleyen Erdoğan, 'Halkımız müsterih olsun, bu meselenin üstesinden geleceğiz.' mesajını verdi. Teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanıyla ilgili de konuşan Erdoğan, 'Bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bunun hesabını vermesi lazım' dedi.
30.04.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suudi Arabistan dönüşü enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suudi Arabistan dönüşü enflasyon mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Mayıstan sonra enflasyonun gerilemeye başlayacağını söyleyen Erdoğan, 'Halkımız müsterih olsun, bu meselenin üstesinden geleceğiz.' mesajını verdi. Teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanıyla ilgili de konuşan Erdoğan, 'Bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bunun hesabını vermesi lazım' dedi.
30.04.2022 Siyaset
Kamala Harris, Hamursuz Bayramı'nda işgal altındaki Filistin topraklarında üretilen şarabı ikram etti
Kamala Harris, Hamursuz Bayramı'nda işgal altındaki Filistin topraklarında üretilen şarabı ikram etti ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Hamursuz Bayramı başlangıcı kutlamasında Batı Şeria'daki yasadışı yerleşimlerde üretilen şarabı ikram edince eleştirilerin hedefi oldu.
20.04.2022 Dünya
Son dakika: Pençe-Kilit harekatında BM'nin 51. madde detayı! Ömer Çelik: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz!
Son dakika: Pençe-Kilit harekatında BM'nin 51. madde detayı! Ömer Çelik: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz! Son dakika haberine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin Irak'ın kuzeyinde başlattığı Pençe- Kilit Operasyonu'yla meşru müdafaa hakkını kullandığını belirterek, "Bu tabii terör örgütünün yaptığı hazırlıkların tespit edilmesinden sonra bu hazırlıklara imkan vermemek, bu hazırlıkları yerinde imha etmek üzere gerçekleşen bir harekattır" dedi.
18.04.2022 Siyaset
Şehrimize bir eser daha kazandırdık
Şehrimize bir eser daha kazandırdık İstanbul'un ilk medresesinin 1924'te tek parti zihniyeti tarafından 'görüntüyü bozduğu' gerekçesiyle yıktırıldığını söyleyen Erdoğan, Bizans hayranı zihniyetin bir utanç lekesini daha ortadan kaldırdıklarını belirtti.
16.04.2022 Siyaset
İstanbul'da barış umutları yeşerdi
İstanbul'da barış umutları yeşerdi Rusya ve Ukrayna heyetlerinin İstanbul'daki görüşmesine ev sahipliği yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Putin ile görüştü. Erdoğan, Putin ve Zelenskiy’i bir araya getirip barış gayretini taçlandırmak istediklerini söyledi.
2.04.2022 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile görüştü
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile görüştü Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
1.04.2022 Siyaset
“Aynı mozaiğin parçasıyız”
“Aynı mozaiğin parçasıyız” 50’li yılların İstanbul’unda izleyenleri gezintiye çıkaran “Kulüp”ün hayata geçmesinde katkısı olan isimlerle o dönemin İstanbul’unu konuştuk
14.11.2021 Pazar
ABD'deki sinagog saldırganına  müebbet hapis
ABD'deki sinagog saldırganına müebbet hapis ABD'nin California eyaletinde sinagoga düzenlediği saldırıda yaşlı bir kadını öldüren ve 3 kişiyi yaralayan John T. Earnest, müebbet hapisle cezalandırıldı
1.10.2021 Dünya
Trudeau, Hıristiyanlığa karşı olmakla suçlandı
Trudeau, Hıristiyanlığa karşı olmakla suçlandı Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Paskalya tatilinden "uzun bir hafta sonu" diye bahsedince eleştiri topladı.
4.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Kandili mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Kandili mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berat Kandili'nin, Türk milleti, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
27.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamursuz Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamursuz Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musevi vatandaşların Hamursuz Bayramı'nı kutlayarak, "Toplumumuzun bütün kesimlerinin ortaya koyduğu birlik, beraberlik ve dayanışma, dün olduğu gibi bugün de yarın da barış ve huzurumuzu muhafaza edecek en önemli güvencemizdir." ifadesini kullandı.
27.03.2021 Siyaset
202 Yılbaşı nedir, ne anlama geliyor? Google, Yılbaşı Doodle'ında hata mı yaptı?
202 Yılbaşı nedir, ne anlama geliyor? Google, Yılbaşı Doodle'ında hata mı yaptı? 2020 Yılının son gününe özel Google'dan yılbaşı Doodle'ı geldi. Milyonlarca Google kullanıcısı bir detayı fark etti. Doodle görseline tıkladığında açılan ekran '202 Yılbaşı' oldu. Kullanıcılar ise 202 Yılbaşı nedir, 202 Yılbaşı ne demek arayışa koyuldu. Google, Doodle hatası mı yaptı akla ilk gelen sorular arasında...
31.12.2020 Gündem
ABD'de antisemitizm 2019'da rekor düzeyde arttı
ABD'de antisemitizm 2019'da rekor düzeyde arttı ABD'de etkili Yahudi örgütlerinin başında gelen İftira ve İnkarla Mücadele Birliği'ne (ADL) göre, 2019'da Yahudi karşıtı olaylarda rekor düzeyde artış görüldü.
12.05.2020 Dünya
CHP rapor hazırladı! Romanların % 76’sı düzenli gelirden yoksun
CHP rapor hazırladı! Romanların % 76’sı düzenli gelirden yoksun CHP’nin Dünya Roman Günü dolayısıyla hazırladığı politika notunda, Romanların yaşadığı sorunlara ilişkin tespitler yer aldı. Notta, Romanların yüzde 76’sının düzenli bir gelirinin olmadığı, yüzde 53’ünün ise kimliğinden dolayı ayrımcılığa uğradığı belirtildi.
9.04.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hamursuz Bayramı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.