Hamza Dağ

Hamza Dağ

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir-2 3 .sıra Adayı.01.03.1980 tarihinde Manisa’nın Demirci ilçesinde doğdu. 1990 yılında Simav Atatürk İlkokulu’ndan, 1996 yılında ise Simav İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan Hamza Dağ, bu okuldan 2000 yılında mezun oldu. Ardından 2000-2001 yılları arasında Avukatlık stajını tamamladı. 2002 yılında girdiği ‘Hâkimlik Sınavı’nın yazılı bölümünü geçti ancak mülakatta elendi. Daha sonra 2004 yılında 2 arkadaşıyla birlikte İzmir Barosu’na bağlı Avukatlık Bürosu açtı. 2004 yılından bu yana Serbest Avukatlık yapmaktadır. 2004 yılında İzmir’de baro seçimlerinde ilk kez farklı bir ses olması açısından önemli olan Değişim Avukatlar Grubu’nu kuran 5 kişiden biridir. Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku ana bilim dalında yüksek lisansına devam etmekte olan Dağ, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hamza Dağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.207 hamza dağ haberi bulunmuştur.
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak'
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak' Ticaret Bakanı Ömer Bolat İzmir programı kapsamında Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin (BASBAŞ) açılışına katıldı. BASBAŞ'ın tam kapasiteye ulaşmasıyla bölgeye 20 bin civarında istihdam katkısı olacağına dikkati çeken Bakan Bolat, "20 bin istihdam yaklaşık 100 bin nüfusumuzun aş kazanması, iş kazanması anlamına gelecektir." dedi.
18.03.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Dikili ilçesinde sürdürdü.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
24 saat açık kreş!
24 saat açık kreş! Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sağlık çalışanlarının talebi üzerine, “İnşallah özellikle hastanelerin yakınlarında açmış olduğumuz kreşleri 24 saat çalıştırırız” dedi.
16.03.2024 Ege
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'ın Erzin ilçesindeki Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Öntürk'e oy isteyerek, "Hatay’ımızda da tüm ilçelerimize doğal gazı kazandıracağız. Burada en büyük görev de siz değerli halkımıza düşmektedir. Sizlere hizmet etmeye talip olan Mehmet Öntürk’e yetkiyi vererek, 15 ilçemizde hizmetlerin önünü açarak Hatay’ımızın kalkınmasını sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, Balkan göçmenlerine seslenerek “İnşallah sizlerin bize vereceğiniz destek; trafik çilesinden kurtulmuş bir şehre, masmavi, tertemiz, güzel kokan bir körfeze, tüm ilçelerinde yeni bir vizyonu yaşayan, ışıldayan Eşsiz İzmir'e verilecek bir destek olacaktır." dedi.
14.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan taksicilere müjde: Sözünü vermiş olduk
Hamza Dağ'dan taksicilere müjde: Sözünü vermiş olduk Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, saha çalışmalarına devam ediyor.
14.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, gece saatlerinde Buca ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Menemen'de 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "1 Nisan sabahı Menemen'de gerçek belediyeciliğe devam etmek istiyoruz. İlçemize daha nice projeler kazandırmak istiyoruz. Aydın Bey'e önümüzdeki dönem için desteklerinizi beklerken büyükşehirde de İzmir'in çehresini değiştirmek, şehrimizin kronik hale gelen sorunlarını bir an evvel ortadan kaldırmak için de oylarınıza talibiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: Geleceğe damga vuracağız
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: Geleceğe damga vuracağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarına devam ediyor.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
İzmir’de 0-7 yaş çocuk  annelerine ulaşım ücretsiz
İzmir’de 0-7 yaş çocuk annelerine ulaşım ücretsiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın ve ailelere yönelik projelerinin lansmanını yapan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, projeleri 5 ana başlık altında sundu.
9.03.2024 Ege
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan 8 Mart sürprizi! Eşiyle karanfil dağıttı
Hamza Dağ'dan 8 Mart sürprizi! Eşiyle karanfil dağıttı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara karanfil dağıttı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 0,69 faizle 180 aya kadar kredi temin ediyoruz
Bakan Özhaseki: 0,69 faizle 180 aya kadar kredi temin ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi'ni başlatıyoruz. 5 ilimizi kapsayan projede pilot ilimiz ise İzmir'dir. İzmir'imiz için de Dünya Bankası'ndan ilk etapta 330 milyon euro bir kredi sağlıyoruz, inşallah önümüzdeki günlerde bu artacaktır. Şu an evini yenilemek isteyen herkese 0,69 faizle 180 aya kadar vadeli kredi temin ediyoruz" dedi.
7.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ otopark sorununa dikkat çekti: Yıkan değil yapan olacağız
Hamza Dağ otopark sorununa dikkat çekti: Yıkan değil yapan olacağız İzmir'deki esnafın en büyük sorunlarından birinin otopark olduğunu belirten AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Mevcut otopark tarifelerinde Nisan 2024 itibariyle 50 indirime gideceğiz. Beş yıl içinde yapacağımız toplam 100 bin araç kapasiteli yeraltı otopark projemizle bir sorunu daha bitireceğiz. Biz otopark yıkan değil yapan olacağız. Kemeraltı esnafının en büyük derdinin otopark olduğunu biliyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
AK Parti'nin yaptırdığı son anketler! Mustafa Şen'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti'nin yaptırdığı son anketler! Mustafa Şen'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, CNN Türk ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında anketlerde son durumu açıkladı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: 7 gün 24 saat koşturmaya söz veriyoruz
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: 7 gün 24 saat koşturmaya söz veriyoruz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa ilçesinde 3 kademe teşkilat mensupları, STK temsilcileri, muhtarlar ve odalar ile bir araya geldi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına ise eski başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir milletvekilleri, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve AK Parti Kemalpaşa Belediye başkan adayı Galip Atar katıldı.
5.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'Apo Bey' tepkisi
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'Apo Bey' tepkisi "Televizyonda bunca insanımızın katili için ‘Apo Bey’ diyen bir Büyükşehir Belediye Başkan’ı var." diyerek Mansur Yavaş'ı eleştiren AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, ‘Demirtaş bırakılmalı’ diyor. Bir Türk milliyetçisi bunu söyleyebilir mi?" dedi.
4.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım "İzmir için elimi değil, gövdemi ortaya koyuyorum ve size söz veriyorum' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım" şeklinde konuştu.
4.03.2024 Gündem
Kasapoğlu: 31 Mart akşamı İzmirli artık yeter dur diyecek
Kasapoğlu: 31 Mart akşamı İzmirli artık yeter dur diyecek Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, İzmir’in Bayraklı ilçesi Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar’ın proje tanıtım toplantısında konuştu. Mehmet Kasapoğlu "İnanıyoruz ki 31 Mart 2024, İzmir'in kayıp yıllarını artık geride bırakma yılı olacak" dedi.
3.03.2024 Gündem
Hamza Dağ gençlerle buluştu! İlk bine giren öğrencilere 50 bin lira başarı ödülü
Hamza Dağ gençlerle buluştu! İlk bine giren öğrencilere 50 bin lira başarı ödülü Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, bir araya geldi. Dağ, projelerini ‘gençler için eğitim ve istihdam altyapısı, kampüs, gençler için sosyal altyapı ve gençler için sosyal imkânlar’ olmak üzere 4 başlık altında topladıklarını belirtti.
3.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, depreme dayanıklı alanlarla ilgili çalışmaları bulunduğunu belirtip, "Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının depreme dayanıklı hale gelmesi için bugüne kadar İstanbul'da uygulanan projeyi hayata geçireceğiz. Dünyadaki finans kuruluşlarından uygun krediler alarak kamu binalarını depreme dayanıklı hale getiren bu projenin aynısını İzmir'de uygulayacağız. Ön hazırlığı yapıldı. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz" dedi.
3.03.2024 Haberler
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, depreme dayanıklı alanlarla ilgili çalışmaları bulunduğunu belirtip, "Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının depreme dayanıklı hale gelmesi için bugüne kadar İstanbul'da uygulanan projeyi hayata geçireceğiz. Dünyadaki finans kuruluşlarından uygun krediler alarak kamu binalarını depreme dayanıklı hale getiren bu projenin aynısını İzmir'de uygulayacağız. Ön hazırlığı yapıldı. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz" dedi.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamza Dağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.