Hamza Dağ

Hamza Dağ

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir-2 3 .sıra Adayı.01.03.1980 tarihinde Manisa’nın Demirci ilçesinde doğdu. 1990 yılında Simav Atatürk İlkokulu’ndan, 1996 yılında ise Simav İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan Hamza Dağ, bu okuldan 2000 yılında mezun oldu. Ardından 2000-2001 yılları arasında Avukatlık stajını tamamladı. 2002 yılında girdiği ‘Hâkimlik Sınavı’nın yazılı bölümünü geçti ancak mülakatta elendi. Daha sonra 2004 yılında 2 arkadaşıyla birlikte İzmir Barosu’na bağlı Avukatlık Bürosu açtı. 2004 yılından bu yana Serbest Avukatlık yapmaktadır. 2004 yılında İzmir’de baro seçimlerinde ilk kez farklı bir ses olması açısından önemli olan Değişim Avukatlar Grubu’nu kuran 5 kişiden biridir. Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku ana bilim dalında yüksek lisansına devam etmekte olan Dağ, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hamza Dağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.230 hamza dağ haberi bulunmuştur.
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz'
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 'KALBİMİZMİR: Tarihi Konak Atatürk Meydanı ve Kemeraltı Cazibe Merkezi Projesi' adını verdikleri Kemeraltı Projesi'ni anlattı.
27.03.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var'
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var' AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, günlerdir gündemden düşmeyen CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Starlink uyduları Bitlis semalarında! Böyle görüntülendi
Starlink uyduları Bitlis semalarında! Böyle görüntülendi Elon Musk'ın Starlink uydularının geçişi Adilcevaz semalarında görüntülendi.
26.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Bırakın başka konularla kendinizi meşgul etmeyi, sırf belediye başkanlığını kazanmak için insanların kafasını başka yerlerle konsantre etmeyin alın projeler orada bunu konuşalım. Tabii ki konuşmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayız, başlamak zorundayız" dedi.
26.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı var
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı var AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı var. Bu sebeple ayrı gayrı olmasın, birlikte olalım. Birlikte başaracağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız Yerel seçimlere için son haftaya girildi. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ canlı yayında projelerini anlattı. Hamza Dağ "Su ücret tarifelerine yüzde 50 indirim yapacağız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Eşit temsil sözü
Eşit temsil sözü Özel, “Gelecek sefer İzmir’de 15 erkek aday varsa; 15 tane de kadın aday olacak. Adayların yarısı 40 yaş altıysa, yarısı 40 yaş üstü olacak. Bıyıklı, yaşlı erkek partilerden ayrışacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Dağ, Özel’e ve Tugay’a el salladı
Dağ, Özel’e ve Tugay’a el salladı Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Konak’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu.
23.03.2024 Ege
Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız
Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar’da mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız. Sözünü unutan değil, sözünü hatırlamayan değil, sözünü tutan başkan olacağız. ‘Var mı bir sorun, ben Murat Kurum’ diyeceğiz. 31 Mart’ta sandık gelecek ve hesap kesilecek. 31 Mart akşamı Avcılar, bu kaybolan yılların hesabını sandıkta soracak. 31 Mart akşamı büyük bir zafer yaşayacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Artık bu bölgede 'sel olacak, can kaybı olacak' korkusu kalmadı
Ekrem İmamoğlu: Artık bu bölgede 'sel olacak, can kaybı olacak' korkusu kalmadı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Halk Buluşması’ çerçevesinde Esenyurt Yaşar Kemal Meydanı’nı ve su baskınlarıyla gündeme gelen Haramidere’nin ıslah çalışmalarının 1. etabını hizmete açtı. İmamoğlu, "Özellikle burada Pınar ve Yeşilkent Mahallelerini her yağmurda su basıyor, can kaybı oluyordu. Artık bu bölgede, 'yağmurda sel olacak, can kaybı olacak' korkusu kalmadı" dedi.
23.03.2024 Gündem
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.
23.03.2024 Gündem
'Değişimi Bornova'dan başlatacağız'
'Değişimi Bornova'dan başlatacağız' İzmir'in Bornova ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan eski başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.
22.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali'ne ziyarette bulundu.
22.03.2024 Gündem
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sahuru yaptığı balık halinde esnafa müjde verdi. Dağ, "Artık buraların yenilenme zamanı geldi. İnşallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inşası konusunda gerekli adımları atacağız" dedi.
22.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Gelin İzmir'i birlikte liderliğe taşıyalım
Hamza Dağ: Gelin İzmir'i birlikte liderliğe taşıyalım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.
21.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Özgür Özel'in son derece panik halinde olduğunu görüyorum
Hamza Dağ: Özgür Özel'in son derece panik halinde olduğunu görüyorum AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "Son zamanlarda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in son derece panik halinde olduğunu görüyorum. İzmir'deki programlarında ya da TV ve gazetelere en son verdiği demeçlerde bizimle ilgili bazı sözlü ifadeleri olmuş. Bir genel başkanın İzmir'deki bir aday hakkında bu kadar konuşmasını çok manidar buluyorum. Konuşmakla da yetinmiyor milyonlarca hemşerilerimize mesaj atarak şahsımızla ilgili alakasız ifadelerde bulunuyor. Şunu net bir şekilde ifade edeyim; Özel, korkunun ecele faydası yok" dedi.
20.03.2024 Gündem
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Haberler
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz”
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya gönderecek ve kendi haberleşmesini üretebilen 10 ülkeden biri olacağız” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak'
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak' Ticaret Bakanı Ömer Bolat İzmir programı kapsamında Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin (BASBAŞ) açılışına katıldı. BASBAŞ'ın tam kapasiteye ulaşmasıyla bölgeye 20 bin civarında istihdam katkısı olacağına dikkati çeken Bakan Bolat, "20 bin istihdam yaklaşık 100 bin nüfusumuzun aş kazanması, iş kazanması anlamına gelecektir." dedi.
18.03.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Dikili ilçesinde sürdürdü.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamza Dağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.