Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi
Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı alan Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek yayınladığı kareler, diğer öğrencilerden tepki çekti.
23.02.2024 Cadde
Resim ve Heykel Müzesi açılmak için gün sayıyor
Resim ve Heykel Müzesi açılmak için gün sayıyor Türkiye'nin en kapsamlı resim koleksiyonuna sahip Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi, 9 yıl sonra kapılarını yeni yerinde açacak. Eserlerin 9 yıldır korunduğu antrepo, son teknolojiyle dizayn edilerek, müzeye dönüştürüldü. Sonbaharda sanatseverlerle buluşacak olan antrepoyu DHA, görüntüledi.404 eserlerin çalındığı ya da sahteleriyle değiştirildiği iddialarıyla gündeme gelen antrepoyu, DHA ekibine gezdiren Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci Elçi, çalıntı ve değiştirilen eser sayısının 42 olduğunu, geri kalan 339 eserin ise, 1984 yılından önce elçilik binalarına gönderilip, devlet adamlarına hediye edildiğini söyledi. 
26.05.2021 Kültür Sanat
İddialara böyle cevap verdi: ‘Mobbing değil, kadro itirazı’
İddialara böyle cevap verdi: ‘Mobbing değil, kadro itirazı’ Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Rektörü Handan İnci, üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Nihal Kafalı’nın, kendi idaresindeki Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’ne kadro verilmesine itiraz ettiğini açıkladı. İnci, üniversitede mobbing iddialarının bu yüzden ortaya atıldığını savundu.
7.07.2020 Gündem
“Huzur tam bir İstanbul romanıdır”
“Huzur tam bir İstanbul romanıdır” Bu hafta açılan Tanpınar Edebiyat Araştırmaları Merkezi, yazarın “Huzur” romanında geçen mekanlardan oluşan beş yürüyüş rotası belirledi. Bu rotalarda merkezin müdürü Prof. Handan İnci’yle gezdik, “Huzur”un İstanbul’u hakkında konuştuk. İnci “Yolu edebiyattan geçmeyen insanlar bu şehri sevmiyor” diyor
23.12.2017 Pazar