Hande Ünsal

Hande Ünsal

Son dakika Hande Ünsal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hande Ünsal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hande Ünsal haber sayfamızda...

Hande Ünsal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 253 hande ünsal haberi bulunmuştur.
Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum!
Demet Akalın: Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum! Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.
5.03.2024 Cadde
En genç festival
En genç festival Volkswagen Arena, geçtiğimiz gün Gençlik Festivali’ne ev sahipliği yaptı.
5.03.2024 Cadde
Hande ‘Yangın’ı
Hande ‘Yangın’ı Hande Ünsal, önceki akşam Tuzla’da konser verdi.
20.02.2024 Cadde
‘Alev alev geliyor’
‘Alev alev geliyor’ Hande Ünsal, bir yıllık sessizliğini ‘Yangın’la bozdu. Yaza girmeden kariyerinin ilk albümünü yayınlamaya hazırlanan şarkıcı, projenin ilk eseri ‘Yangın’ı müzikseverlerle buluşturdu.
26.01.2024 Cadde
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!'
'Hayatımıza hoş geldin minik kızım!' 2021 yılında hayatlarını birleştiren oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, 2 Ocak'ta kucaklarına aldıkları kızları Azra ile duygu yüklü bir paylaşıma imza attılar.
15.01.2024 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Biraz pop biraz arabesk
Biraz pop biraz arabesk Hande Ünsal, önceki akşam Susurluk’ta hayranlarıyla buluştu.
11.09.2023 Cadde
'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık'
'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık' Aytaç Şaşmaz ve abisi İsmail Ege Şaşmaz, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Oyuncu kardeşlerden Aytaç Şaşmaz, 80'leri andıran giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.
4.09.2023 Cadde
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Haberler
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Gündem
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin, Trabzon ve Erzurum'da 19-27 Ağustos'ta düzenlenecek Sümela ve Palandöken Festivalleri ile devam edeceğini duyurdu.
16.08.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Damga vuran fotoğraf Cansu Tosun, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem oldu...
19.12.2022 Cadde
Haftanın konukları
Haftanın konukları Dream Türk ve Radyo D müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyolarında ağırlamaya devam ediyor.
9.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Rekor kırdı Zeynep Bastık, Diyarbakır’daki Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında, konser verdi...
14.10.2022 Cadde
Ece Seçkin 'Güzelim' şarkıyı ne hale getirdi?
Ece Seçkin 'Güzelim' şarkıyı ne hale getirdi? Son dönemde Edis'e verdiği bestelerle çok konuşulan Emrah Karakuyu'nun 'Güzelim' bestesi bu kez Ece Seçkin'e gitmiş. Bir başka yıldızın elinde vasat bir işe dönüşebilecekken Ece Seçkin'in 'Güzelim' şarkısı, şarkıcının stiliyle örtüşüyor ve Ozan Çolakoğlu etkisiyle latin pop'u modernize edip "Kesmez ama budur" dedirtiyor...
6.09.2022 Müzik
Hande Ünsal neden 16 yıllık 'Son Perde'yi cover'ladı?
Hande Ünsal neden 16 yıllık 'Son Perde'yi cover'ladı? Gülşen'in yurtta ve dünyada aşk ilan ettiği 2006 yılında söylediği Kutsi bestesi 'Son Perde' bu kez Hande Ünsal yorumuyla karşımızda. Peki Hande Ünsal neden 'Son Perde'yi cover'ladı? Hande Ünsal bizlere hangi 'perde'den seslenmeli?
23.06.2022 Müzik
Çiçek gibi!
Çiçek gibi! Hande Ünsal, ‘Son Perde’yle yaza “Merhaba” dedi.
17.06.2022 Cadde
Pijamayla çıktı
Pijamayla çıktı Hande Ünsal, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde izleyici karşısına çıktı.
28.05.2022 Cadde
Bilecik’te binlerce kişi şehitler için ‘Sessiz’ yürüyüş yaptı
Bilecik’te binlerce kişi şehitler için ‘Sessiz’ yürüyüş yaptı Bilecik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan Hande Ünsal konseri şehitler için iptal edildi. Alana toplanan binlerce kişi şehitler için ‘Sessiz’ yürüyüş yaptı.
24.05.2022 Haberler
Kampüslerde şenlik sevinci
Kampüslerde şenlik sevinci Pandemi nedeniyle 2 yıldır düzenlenemeyen bahar şenlikleri, yasakların kalkmasıyla geri döndü. Şenlik mevsimini açan üniversiteler, konserlerden tiyatro gösterilerine, konferanslardan turnuvalara zengin bir programla öğrencilerine eğlence garantili programlar hazırladı.
10.05.2022 Gündem
Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz
Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz Şarkıcı Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal ve Sakiler grubunda yer alan sevgilisi Serkan Balkan, geçtiğimiz akşam Maslak Uniq’de 'Aydınlıkevler' tiyatrosunu izlemeye gitti. Oyun başlamadan gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yer aldıkları 'Serdar Ortaç Tribute' albümüyle ilgili konuştu.
1.05.2022 Cadde
Merve Özbey: Bilseydim daha güzel giyinirdim
Merve Özbey: Bilseydim daha güzel giyinirdim Kenan Koçak ile mutlu bir evlilik sürdüren, ikinci kez anne olmak için gün sayan Merve Özbey, önceki gün Bebek'teydi. Yoğun konser takvimine 20 Ağustos'ta ara vereceğini açıklayan ünlü şarkıcı, esprili şekilde kendi tarzına takıldı.
30.04.2022 Cadde
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Serdar Ortaç’ın, ‘Serdar Ortaç Vol.1’ albümü yarın Ozinga Music etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşacak.
21.04.2022 Cadde
Soğuk hava dinlemediler
Soğuk hava dinlemediler Hande Ünsal, Çankırı Belediyesi’nin düzenlediği konserde Fuar Yolu’nda sahne aldı.
22.03.2022 Cadde
Sahnede sürpriz
Sahnede sürpriz Hande Ünsal, Ataşehir Muamma’da sahne aldı.
25.02.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hande Ünsal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.