16-17-18-19 Mayıs'ta hangi illerde sokağa çıkma yasağı kalktı? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
16-17-18-19 Mayıs'ta hangi illerde sokağa çıkma yasağı kalktı? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Dün 7. kez Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının bitmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu ve 16-17-18-19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacağını belitti. Bu gelişme sonrası 'Sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?' soruları sorulmaya başlandı.
13.05.2020 Gündem
Son dakika: Sokağa çıkma yasağında flaş gelişme! Muaf olacak kent sayısı 6'ya yükseldi
Son dakika: Sokağa çıkma yasağında flaş gelişme! Muaf olacak kent sayısı 6'ya yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam gerçekleştirdiği ulusa sesleniş konuşmasında corona salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurmuştu. Gelen son dakika haberine göre; 4 günlük sokağa çıkma yasağının beş kentte uygulanmayacağını açıklandı. İşte o iller...
12.05.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var?
Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? Bugün itibarıyla 24 ilde sokağa çıkma yasağı başladı. Her hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasaklarının tarihleri araştırılırken bir yandan da 'Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var?' soruları soruluyor.
9.05.2020 Gündem
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı...
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı... Sokağa çıkma yasağı nerelerde var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? soruları yoğun ilgiyle araştırılıyor. 10 Nisan gecesi başlayan sokağa çıkma yasağı, pazar gecesi sona erecek. Peki sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
11.04.2020 Gündem
Balıkesir, Bursa, Denizli'de sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi iller sokağa çıkma yasağı var?
Balıkesir, Bursa, Denizli'de sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi iller sokağa çıkma yasağı var? Sokağa çıkma yasağı hakkında meraklı arayış devam ediyor. Türkiye'de bazı şehilerde sokağa çıkma yasağının getirilmesi vatandaşları meraklandırdı. Peki Balıkesir, Bursa, Denizli'de sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi iller sokağa çıkma yasağı var?
10.04.2020 Gündem