Hangisi

Hangisi

Son dakika hangisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hangisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hangisi haber sayfamızda...

Hangisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.559 hangisi haberi bulunmuştur.
1994 sendromuna karşı tedbirler
1994 sendromuna karşı tedbirler Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan CHP, yol haritasını belirledi: Belediyeler yakın takibe alınacak, üç ayda bir denetlenecek, başkanların memnuniyet karnesi çıkarılacak. CHP, erken seçim çağrılarına da destek olmayacak, toplumsal muhalefetin sözcülüğünü üstlenecek.
3.04.2024 Gündem
Canan Karatay son noktayı koydu! 'En sağlıklısı pastırma, kuruysa uzak durun'
Canan Karatay son noktayı koydu! 'En sağlıklısı pastırma, kuruysa uzak durun' Sucuk, salam, sosis ve pastırma etin işlenmiş hali olsa da pek çok kere bunlar arasından en faydalısının hangisi olduğu tartışma yarattı. Söz konusu işlenmiş gıdalardan en sağlıklısının pastırma olduğunu açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, önemli açıklamalar yaptı.
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi Merkez Bankası’nın faiz artışı sonrası bankalarda mevduat faiz oranları güncellendi. Bankalarda halihazırda faizler yüzde 57 seviyesine kadar çıktı. Öte yandan döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçiş için bankalar çok daha yüksek faiz oranı sunmaya başladı. Faizlerde yüzde 75’e varan seviye dikkat çekti. Peki 1 milyon TL’si olan ne kazanıyor? Merak edilenler haberin detayında...
28.03.2024 Ekonomi
İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar İYİ Parti ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım CNN Türk'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Yıldırım "Ankara’nın ulaşımında mesela Kızılay’a gelmeden başka yere gidemiyoruz. Normalde 10 dakikada gideceğimiz bir yere bir saatte gidiyoruz. Burada ulaşımda aslında bir entegrasyon problemi var" dedi.
26.03.2024 Gündem
Başakşehirli Kemen'den 'Kim şampiyon olur' sorusuna yanıt! Galatasaray itirafı
Başakşehirli Kemen'den 'Kim şampiyon olur' sorusuna yanıt! Galatasaray itirafı Başakşehir forması giyen Olivier Kemen, canlı yayında İstanbul ekibine transferi ve Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Basaksehir
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Haberler
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Gündem
Altın, dolar, borsa ve mevduat faizi! Yeni tahminler geldi: Hangisi daha cazip?
Altın, dolar, borsa ve mevduat faizi! Yeni tahminler geldi: Hangisi daha cazip?  Geçen hafta altın, döviz, mevduat faizleri ve borsada dikkat çeken hareketler görüldü. Dolar/TL 32’nin altına sarkarken, borsa 9 bin puanı aştı, gram altın ise 2317 TL ile rekor kırdıktan sonra geriledi. Mevduat faizleri ise yüzde 57’ye çıktı. Peki son fiyatlamalara göre hangi yatırım aracı daha cazip? Gram altında yeni tahminler açıklandı! İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı Kamu bankalarında promosyon tutarları güncellendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarında promosyon ödemelerinin 8 ila 12 bin TL arasına çıkarıldığını duyurdu. Bankalarda zamlı promosyonlar için başvuru süreci bugün başlıyor.
25.03.2024 Ekonomi
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı... Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek Gözler AK Parti'nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne çevrilirken, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan da dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Haberler
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum CNN Türk yayınına katılan Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Gündem
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankalarda promosyon yarışı: Yüzde 50'lik artış sinyali
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankalarda promosyon yarışı: Yüzde 50'lik artış sinyali Kamu bankalarında promosyon ödemeleri değişti. Promosyon ödemeleri Kamu bankalarında 12 bin TL'ye kadar yükseltildi. Peki özel bankaların promosyon ücretlerinde de bir değişiklik olacak mı? İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor'
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor' Survivor'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. İletişim oyununun kazananı final turunda belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Cadde
Emekliler dikkat: Bankalar süreyi uzattı! Yüksek promosyon fırsatı
Emekliler dikkat: Bankalar süreyi uzattı! Yüksek promosyon fırsatı Yeni emekli olan ve halihazırda ek gelir elde etmek isteyen emeklileri ilgilendiren banka promosyonlarında yarış hızlandı. Bankalar kampanyaların süresini uzattı. Peki banka seçimi yaparken neye dikkat edilmeli? En yüksek promosyonu ödeyen banka hangisi? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
20.03.2024 Ekonomi
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı Antalya'da esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylarına oy vermeyeceğini söyleyen bir esnafla pazarlık ederek, ailesinden en az 1 kişinin kendilerine oy vermesini istedi.
19.03.2024 Gündem
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru cevaplayarak 5 milyon TL'lik büyük ödülün yer aldığı soruyu açtırmaya hak kazandı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, başarılı performansı için Göktaş'ı tebrik etti.
19.03.2024 Cadde
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “6 sene içinde artı-eksi olarak, 10 sene içinde deprem olması bekleniyor. Biz uzatmaları oynuyoruz. Çok fazla bekleyecek durum yok" diyerek, beklenen Marmara depremi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
İsmail Yüksek Fenerbahçe'den sonra oynamak istediği takımı açıkladı! 'Çocukluk hayalim'
İsmail Yüksek Fenerbahçe'den sonra oynamak istediği takımı açıkladı! 'Çocukluk hayalim' Sarı-lacivertli futbolcu, İznik Belediyesi tarafından başlatılan 'Genç Tecrübeler Buluşuyor' projesi kapsamında çocuklarla buluştu. Son dönemdeki üstün performansıyla alkış toplayan İsmail Yüksek, Fenerbahçe'den sonra oynamayı hayal ettiği kulübü açıkladı.
12.03.2024 Fenerbahçe
Bankalarda faizler kritik eşiği aştı! İşte faiz oranlarındaki yükselişin tek nedeni
Bankalarda faizler kritik eşiği aştı! İşte faiz oranlarındaki yükselişin tek nedeni Mevduat faizlerinde yükseliş yeniden hızlandı. Bankalarda faiz oranları yüzde 50 seviyesinin de üzerine çıktı. Peki Merkez Bankası’nın faizi sabit tutmasına rağmen bankalarda mevduat faizleri neden yükseliyor? Ekonomist Muhammet Bayram ‘bunun tek nedeni var’ diyerek beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Raflarda her rengi var! Elma alırken seçin, en faydalısı yeşili
Raflarda her rengi var! Elma alırken seçin, en faydalısı yeşili Elma; kolay erişimi, faydaları ve lezzetiyle tüketimi çok tercih edilen ürünlerden biri. Yemeklerde, tatlılarda ve çiğ olarak tüketilen bu meyvenin binlerce çeşidi bulunuyor. Peki, en faydalı elma hangisi? Detaylar haberimizde.
Seçimlere 20 gün kala anketlerde son durum! Hakan Bayrakçı: 15 günün çok büyük önemi var
Seçimlere 20 gün kala anketlerde son durum! Hakan Bayrakçı: 15 günün çok büyük önemi var SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, seçimin başa baş geçtiği yerlerde son 15 günün çok önemli olduğunu belirtti. Bayrakçı, İstanbul ve Muğla’nın da bu kentler arasında yer aldığını söyledi. Bayrakçı “Bir puanla biri kazanabilir ya da kaybedebilir. Bir ankette 10 kişi fark ile İmamoğlu öndeydi. Son 15 günün çok büyük önemi var. Çünkü bir şey olur, her şey değişir” dedi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEM müptelalarının devrini kapatalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEM müptelalarının devrini kapatalım Mersin’de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete tepki göstererek, "Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım." dedi.
7.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Hangisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.