Koronavirüs salgını nedeniyle dışarı çıkamayan maratoncu evinde 50 km koştu
Koronavirüs salgını nedeniyle dışarı çıkamayan maratoncu evinde 50 km koştu Çin'de evindeki iki masa arasında 6 bin 250 kez koşan amatör maratoncu Pan Şancu, "Daha fazla oturmaya dayanamadım" dedi. Çin'in en büyük sosyal medya platformlarından Weibo'da koşunun video ve fotoğraflarını yayımlayan Pan, sekiz metrelik 'parkur'da koşuyu 4 saat 48 dakika 44 saniyede tamamladığını söylüyor.
12.02.2020 Dünya
Pelle defteri açtı!
Pelle defteri açtı! Rekor bir transfer ücreti ile Çin'in Shandong Luneng takımına transfer olan İtalyan golcü Graziano Pelle, Hangzhou karşısında ilk golünü kaydetti.
21.07.2016 Futbol
Uyandığında penisi yoktu
Uyandığında penisi yoktu Çin'in doğusundaki Hangzhou kentinde bir otel odasında uyandıktan sonra penisinin sevgilisi tarafından kesildiğini fark eden adam üstünde sadece kanlı çamaşırıyla panik içinde bağırarak sokağa fırladı. O anlar çevredeki bir güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Çin'i sallayan muhteşem gol!
Çin'i sallayan muhteşem gol! Çin ekibi Shanghai Shenhua'nın orta saha oyuncusu Giovanni Moreno, Hangzhou karşısında muhteşem bir gole imza attı.
30.04.2015 Futbol
Çin'de kız ve erkek öğrenciler arasına 'minimum yarım metre'
Çin'de kız ve erkek öğrenciler arasına 'minimum yarım metre' Çin'de bir dizi ortaöğretim kurumunda öğrencileri romantik ilişkilerden alıkoymak için yürürlüğe giren kurallar tartışma koparttı.
8.10.2013 Dünya