Köyün hanımağası artık tıp öğrencisi oldu
Köyün hanımağası artık tıp öğrencisi oldu Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde çalışkanlığı ve hamaratlığıyla Kıraçlar köyünün hanımağası olarak ifade edilen Helin Ekici, YKS’den aldığı 490 puan ile tıp fakültesini kazandı. Ailesini ve köyünü gururlandıran Ekici, ellerinde ojesi giydiği şalvar ile tarlada çalışmaya devam ediyor. Traktör süren, bostanda karpuz hasadı yapan ve balıkçı babasına yardım eden tıp fakülteli hanımağa, herkese örnek oluyor.
22.08.2023 Haberler
‘Hanım ağa’ya gözaltı
‘Hanım ağa’ya gözaltı İstanbul merkezli sekiz ilde dün sabah düzenlenen operasyonda sosyal medya aracılığıyla organize suç örgütü elebaşları lehinde ve aleyhinde videolar paylaşarak hakaret ve ölüm tehditlerinde bulunan 10 kişi gözaltına alındı.
16.05.2020 Gündem
Tefecilere 'Hanım Ağa' operasyonu
Tefecilere 'Hanım Ağa' operasyonu Mersin'de tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Çetenin lideri olduğu iddia edilen 'Hanım Ağa' lakaplı T.T.'nin evinden çıkan, üzerinde resminin bulunduğu 'Hanım Ağa' yazılı plaket, dikkat çekti.
13.12.2019 Gündem
Hanım Ağa çetesi çökertildi!
Hanım Ağa çetesi çökertildi! Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri fuhuş çetesini çökertti.
8.08.2019 Gündem
Hanım Ağa çetesi çökertildi!
Hanım Ağa çetesi çökertildi! Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri fuhuş çetesini çökertti.
8.08.2019 Gündem
Efeler diyarı Aydın'da ağalık hanımlara geçti
Efeler diyarı Aydın'da ağalık hanımlara geçti Efeler diyarı Aydın’da yaklaşık bir asırdan bu yana devam eden deve boğa güreşleri sadece erkek uğraşı olmaktan çıktı. Aydın’da düzenlenen geleneksel boğa güreşlerinde gerçekleştirilen ağalık seçiminde ilk defa bir kadın, ağa seçildi. En fazla bağışı yaparak ağa seçilen 42 yaşındaki Zeliha Kaya, hanımların da sosyal hayatın içinde yer lamları gerektiğine inandığı için ağalık yarışına girdiğini ve hemcinslerine örnek olmak istediğini söyledi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri