Hara Pappa

Hara Pappa

Son dakika Hara Pappa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hara Pappa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hara Pappa haber sayfamızda...

Hara Pappa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 43 hara pappa haberi bulunmuştur.
Burak Hakkı eski eşiyle fotoğrafını paylaştı
Burak Hakkı eski eşiyle fotoğrafını paylaştı 'Dudaktan Kalbe' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Burak Hakkı, 10 yıllık evliliğini 2012'de sonlandırdığı eski eşi Sema Şimşek ve oğlu Rüzgar ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eski eşlerin pozu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
18.05.2023 Cadde
İşte Burak Hakkı'nın yeni sevgilisi
İşte Burak Hakkı'nın yeni sevgilisi Yunan güzel Hara Pappa ile yolları ayrılan Burak Hakkı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sürpriz birlikteliğini, sosyal medyada otomobilinin aynasından yansıyan aşk pozuyla duyurdu.
19.11.2022 Cadde
Bodrum'dan dört dönüm arsa alan Tan Taşçı kolları sıvadı!
Bodrum'dan dört dönüm arsa alan Tan Taşçı kolları sıvadı! Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, İstanbul'dan ayrılıp Bodrum'a yerleşmişti. "Bazı insanlar şehir insanı bazı insanlar benim gibi kırsal insanı" diyen şarkıcı, Bodrum Gümüşlük’ten dört dönüm arsa satın almıştı. Taşçı, hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
2.05.2022 Cadde
Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor
Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor Metropol hayatından sıkılıp doğayla iç içe daha sakin ve dingin bir hayat yaşamak isteyen ünlüler köye kaçıyor. Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, geçtiğimiz hafta sonunu köyde geçirdi. İneklere sarılıp, sokak köpekleriyle oyun oynayan Ertem, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
29.03.2022 Cadde
Romantik tatil
Romantik tatil Burak Hakkı, Bodrum’daki Azka Otel’in plajında sevgilisiyle görüntülendi.
8.09.2020 Cadde
Burak Hakkı ayrılık acısını çabuk unuttu!
Burak Hakkı ayrılık acısını çabuk unuttu! Yunan sevgilisi Hara Pappa'dan geçtiğimiz ay ayrılan oyuncu Burak Hakkı (48), genç sevgilisiyle Bodrum'da görüntülendi.
7.09.2020 Cadde
Burak Hakkı ayrılığın ardından Bodrum'da
Burak Hakkı ayrılığın ardından Bodrum'da Geçtiğimiz aylarda Hara Pappa ile ilişkisini noktalayan Burak Hakkı, soluğu Bodrum'da aldı. Tek başına denize giren oyuncuyu görenler ayrılığı atlatamamış demekten kendisini alamadı.
10.08.2020 Cadde
Burak Hakkı ile Hara Pappa ayrıldı!
Burak Hakkı ile Hara Pappa ayrıldı! Dört yıldır birlikte olan Burak Hakkı ile Yunan sevgilisi Hara Pappa'nın evlenmesi beklenirken ayrılık haberi geldi.
28.06.2020 Cadde
Burak Hakkı ile Hara Pappa Yunanistan kanalında buluştu
Burak Hakkı ile Hara Pappa Yunanistan kanalında buluştu Corona virüs nedeniyle ayrı düşen Burak Hakkı ile Hara Pappa, geçtiğimiz akşam Yunanistan'da yayın yapan bir kanalda buluştu. Canlı yayına bağlanan çift, herkesin önünde aşklarını ilan etti.
8.04.2020 Cadde
Burak Hakkı ile Hara Pappa'nın arasına corona virüs girdi!
Burak Hakkı ile Hara Pappa'nın arasına corona virüs girdi! Corona virüs nedeniyle Gelibolu'daki çiftliğine giden oyuncu Burak Hakkı, bu süreçte Yunanistan'da yaşayan sevgilisi Hara Pappa ile ayrı kaldıklarını anlattı.
5.04.2020 Cadde
Çekim öncesi tatil
Çekim öncesi tatil Kapadokya’da önümüzdeki ay çekimleri başlayacak ‘Geal’ filminin oyuncuları Burak Hakkı ve Ümit Okur, Antalya’da stres attı.
16.01.2020 Cadde
Mutluluk diledi
Mutluluk diledi Burak Hakkı, Yunan sevgilisi Hara Pappa ve oğlu Rüzgar’la Sabiha Gökçen Havalimanı’nda objektiflere takıldı.
4.01.2020 Cadde
Burak Hakkı ilk hamleyi 4 saat sonra yaptı!
Burak Hakkı ilk hamleyi 4 saat sonra yaptı! Oyuncu Burak Hakkı'nın Yunan nişanlısı Hara Pappa, tanışma hikayelerini ülkesinin basınına anlattı: Birbirimize bakıyorduk ama hiç konuşmamıştık. Burak 4 saat sonra ilk hamlesini yaptı.
21.09.2019 Cadde
“Küçük dertlerim büyük işlerim var”
“Küçük dertlerim büyük işlerim var” Saroz Körfezi’ndeki çiftliğinde doğayla iç içe bir hayat süren Burak Hakkı, hayatta asıl patronun tabiat olduğunu söylüyor:  “Ne kadar uğraşırsan uğraş, varacağın nokta toprakta bir parça olmak… O yüzden pişman olmayacağınız, keyif aldığınız şeyler yapmanız gerekiyor”
7.07.2019 Pazar
'Burak Hakkı evliliğe sıcak bakmıyor' iddiası
'Burak Hakkı evliliğe sıcak bakmıyor' iddiası Oyuncu Burak Hakkı’nın 2.5 senedir birlikte olduğu sevgilisi Hara Pappa ile evleneceği sürekli magazin gündeminde... Ancak işin aslının hiç de öyle olmadığı iddia edildi.
25.05.2019 Cadde
Burak Hakkı ticarete atıldı
Burak Hakkı ticarete atıldı Çanakkale’de çiftlik kurup organik tarıma başlayan oyuncu Burak Hakkı, yetiştirdiği sebze ve meyveleri Yunan nişanlısı Hara Pappa’nın memleketine satacak.
23.05.2019 Cadde
Burak Hakkı ticarete atıldı
Burak Hakkı ticarete atıldı Çanakkale’de çiftlik kurup organik tarıma başlayan oyuncu Burak Hakkı, yetiştirdiği sebze ve meyveleri Yunan nişanlısı Hara Pappa’nın memleketine satacak.
23.05.2019 Cadde
Düğün var
Düğün var Burak Hakkı, önceki akşam Cihangir’de Yunan nişanlısı Hara Pappa ile objektiflere takıldı.
19.03.2019 Cadde
Burak Hakkı'nın hasreti bitti
Burak Hakkı'nın hasreti bitti Oyuncu Burak Hakkı ile Yunan sevgilisi Hara Pappa, Yunanistan'da tatil yapıyor.
24.07.2018 Cadde
Elini bırakmadı
Elini bırakmadı Oyuncu Burak Hakkı, önceki gün sevgilisiyle Bebek’te görüntülendi.
3.05.2018 Cadde
Burak Hakkı: Hara Pappa'ya ilk görüşte aşık oldum
Burak Hakkı: Hara Pappa'ya ilk görüşte aşık oldum Oyuncu Burak Hakkı, Yunan sevgilisi Hara Pappa'ya gördüğü ilk anda aşık olduğunu söyledi.
24.03.2018 Cadde
'Umarım Türkçe'yi öğrenir'
'Umarım Türkçe'yi öğrenir' GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Oyuncu Burak Hakkı, ödül törenine Yunan asıllı sevgilisi Hara Pappa ile birlikte katıldı.
17.02.2018 Cadde
Eski eş ile yeni sevgili yan yana!
Eski eş ile yeni sevgili yan yana! Oyuncu Burak Hakkı'nın Yunan sevgilisi Hara Pappa ile 2012'de ayrıldığı eski eşi Sema Şimşek, birlikte bu pozu verdi.
27.01.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hara Pappa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.