Harry Kewell

Harry Kewell

Son dakika Harry Kewell haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Harry Kewell gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Harry Kewell haber sayfamızda...

Harry Kewell

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 886 harry kewell haberi bulunmuştur.
Galatasaray'ın eski yıldızı Harry Kewell, Japonya teklifini kabul etti!
Galatasaray'ın eski yıldızı Harry Kewell, Japonya teklifini kabul etti! Bir dönem Galatasaray'da forma giyen efsane isim Harry Kewell kariyerine Japonya'da devam edecek.
31.12.2023 Galatasaray
İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez
İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'den sürpriz bir çıkış geldi. Eski İngiliz futbolcu Kerem'in Ada'ya transferini değerlendirdi
31.12.2023 Galatasaray
ÖZEL - Dünyaca ünlü yıldız Adana Demirspor'a imza atmaktan son anda vazgeçti! İşte transferin perde arkası
ÖZEL - Dünyaca ünlü yıldız Adana Demirspor'a imza atmaktan son anda vazgeçti! İşte transferin perde arkası Adana Demirspor dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmak konusunda girimşilerini sürdürürken yıldız isimle ilgili şoke eden gerçekler ortaya çıktı. Dünyaca ünlü ismin Adana Demirspor'a son anda gelmekten vazgeçtiği öğrenilirken transferin perde arkası ortaya çıktı.
1.02.2023 Adana Demirspor
Menajeri Haaland'ın piyasa değerini açıkladı! Astronomik rakam
Menajeri Haaland'ın piyasa değerini açıkladı! Astronomik rakam Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola'nın hayatını kaybetmesinin ardından görevi devralan ortağı Rafaela Pimenta, Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ÖZEL | Skibbe'den Galatasaray'ın eski yıldızına övgü: Bir elmas gibiydi! Harry Kewell pişmanlığı
ÖZEL | Skibbe'den Galatasaray'ın eski yıldızına övgü: Bir elmas gibiydi! Harry Kewell pişmanlığı Daha önce Galatasaray, Eskişehirspor ve Karabükspor’da teknik direktörlük yapan ve şu anda Japonya J1 Lig ekiplerinden Sanfrecce Hiroşima’da görevine devam eden Michael Skibbe, Skorer TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Galatasaray
Skibbe'den yıllar sonra gelen Harry Kewell pişmanlığı! "Arda bir elmas gibiydi"
Skibbe'den yıllar sonra gelen Harry Kewell pişmanlığı! "Arda bir elmas gibiydi" Daha önce Galatasaray, Eskişehirspor ve Karabükspor’da teknik direktörlük yapan ve şu anda Japonya J1 Lig ekiplerinden Sanfrecce Hiroşima’da görevine devam eden Michael Skibbe, Skorer TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Programlar
Fernando Meira'dan Jorge Jesus itirafı: Şampiyon olmasını istemem
Fernando Meira'dan Jorge Jesus itirafı: Şampiyon olmasını istemem Bir dönem Galatasaray forması giyen eski futbolcu Fernando Meira, sarı-kırmızılı kulüp, Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı ve Dünya Kupası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meira sözlerinde ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a da değindi. İşte detaylar...
29.11.2022 Galatasaray
Futbolun sihri: Sol ayaklar! Hagi, Alex, Sergen Yalçın ve Dozer Cemil...
Futbolun sihri: Sol ayaklar! Hagi, Alex, Sergen Yalçın ve Dozer Cemil... 13 Ağustos Dünya Solaklar Günü’nde yeşil sahalara anlam katan efsaneler unutulmuyor. Türk futboluna damgasını vuran, Süper Lig’de tarih yazan Hagi, Alex ve Sergen Yalçın gibi solak yıldızlar, taraftarların en güzel hatıralarını süslüyor.
14.08.2022 Süper Lig
Dursun Özbek: 'Teknik direktör konusu önümüzdeki hafta belli olur'
Dursun Özbek: 'Teknik direktör konusu önümüzdeki hafta belli olur' Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek teknik direktör açıklamasında bulundu.
18.06.2022 Galatasaray
Harry Kewell'ın yeni takımı belli oldu!
Harry Kewell'ın yeni takımı belli oldu! Galatasaray'ın eski futbolcusu ve kariyerine antrenör olarak devam eden Avustralyalı Harry Kewell'ın yeni takımı belli oldu
18.06.2022 Galatasaray
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil!
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın unutulmaz savunmacılarından Servet Çetin, stoperler Attila Szalai ile Kim Min-Jae'den, Lugano'ya, Daum'dan Zico'ya, Rıza Çalımbay'dan Feyyaz Uçar'a kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.
14.02.2022 Süper Lig
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu Süper Lig’e damga vuran isimler, Süper Hikayem’e konuk olmaya devam ediyor. Merakla beklenen Süper Hikayem’in bu haftaki konuğu, Galatasaray’daki mücadelesi ile lige damga vuran Harry Kewell. Türkiye’ye gelişinden, unutulmaz gollerine, İstanbul anılarından, oynadığı en iyi futbolculara kadar birçok özel anısını Süper Hikayem’de anlattı.
2.12.2021 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası Harry Kewell'dan çarpıcı açıklama! 'Hakem maça imza attı'
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası Harry Kewell'dan çarpıcı açıklama! 'Hakem maça imza attı' Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. 2-1 F.Bahçe galibiyeti ile tamamlanan karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımın eski yıldızı Harry Kewell çarpıcı açıklamalarda bulundu.
22.11.2021 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi kesintisiz yayınla 16 saat boyunca beIN Sports'ta
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi kesintisiz yayınla 16 saat boyunca beIN Sports'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak "Süper Derbi", beIN MEDIA GROUP'un küresel ağındaki 40'tan fazla bölgede gösterilecek ve aynı zamanda Türkiye Süper Ligi’nin küresel distribütörü beIN’in anlaştığı 50'den fazla uluslararası bölgede yayınlanacak.
18.11.2021 Fenerbahçe
Harry Kewell'ın yeni takımı belli oldu
Harry Kewell'ın yeni takımı belli oldu Bir dönem Galatasaray forması giyen Harry Kewell, İngiltire 5. Ligine denk gelen Konferans Premier Ligi Barnet FC'nin yeni teknik direktörü oldu
Kayseri Erciyesspor'un eski başkanı Ziya Eren: Rizespor, 5 yıldır Oğulcan'ın borcunu ödemiyor
Kayseri Erciyesspor'un eski başkanı Ziya Eren: Rizespor, 5 yıldır Oğulcan'ın borcunu ödemiyor Kayseri Erciyesspor'un eski başkanı Ziya Eren; İngiltere'deki takımı Crawley Town, Kayseri Erciyesspor dönemleri, Oğulcan Çağlayan ve Rizespor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.01.2021 Futbol
Harry Kewell, İngiliz kulübü Oldham Athletic'in teknik direktörü oldu
Harry Kewell, İngiliz kulübü Oldham Athletic'in teknik direktörü oldu Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Avustralyalı eski futbolcu Harry Kewell, İngiliz ekibi Oldham Athletic'in teknik direktörlüğüne getirildi.
1.08.2020 Dünyadan Futbol
Bayern Münih'in 40 yıllık kulüp doktoru Müller-Wohlfahrt görevinden ayrılıyor
Bayern Münih'in 40 yıllık kulüp doktoru Müller-Wohlfahrt görevinden ayrılıyor Bayern Münih Kulübünde yaklaşık 40 yıldır futbol takımının doktorluğunu yapan Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, ay sonu itibarıyla görevinden ayrılacak. 
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Arda Turan: Merih ve Çağlar Barcelona'da oynayabilir
Arda Turan: Merih ve Çağlar Barcelona'da oynayabilir Türk futbolunun yıldız isimlerinden Arda Turan bir yandan yeni sezonu beklerken bir yandan futbol sohbetlerine devam ediyor.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Harry Kewell sürprizi!
Galatasaray'da Harry Kewell sürprizi! Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Aslan'ın eski futbolcularından Harry Kewell, sarı-kırmızılı kulübü ziyaret edip, antrenmanı da izledi. 
30.06.2020 Galatasaray
Harry Kewell Ali Sami Yen'deki unutamadığı maçı açıkladı!
Harry Kewell Ali Sami Yen'deki unutamadığı maçı açıkladı! Galatasaray'ın Avustralyalı eski futbolcusu Harry Kewell, sarı-kırmızılıların Türk Telekom Stadyumu'ndaki Başakşehir maçını izlemeye geldi. Kewell'a Galatasaray'a hizmetlerin ötürü maç öncesinde saha kenarında plaket verildi. GS TV'ye konuk olan Harry Kewell, Ali Sami Yen'deki unutulmaz maçını anlattı.
24.11.2019 Futbol
Galatasaray - Başakşehir: 0-1
Galatasaray - Başakşehir: 0-1 Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Galatasaray, Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu ve evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.
1.07.2020 Basaksehir
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0 Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray evinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray kendi evindeki yenilmezlik serisini 39 maça yükseltti.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da sıra Falcao'da
Galatasaray'da sıra Falcao'da Galatasaray’ın dünyaca ünlü forveti Radamel Falcao, sarı-kırmızılı takımın yıldızlarına adını yazdıracak. Lincoln, Baros, Sneijder ve Drogba gibi isimlerin arkasından Kolombiyalı oyuncu gelecek.
30.06.2020 Galatasaray
Ryan Babel kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Babel transferi için...
Ryan Babel kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray Babel transferi için... Süper Lig'de Kasımpaşa ve Beşiktaş formalarını giyen Hollandalı oyuncu Ryan Babel, Türkiye'ye geldi. Adı Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu Babel ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Harry Kewell ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.