Ercan Güven

Ercan Güven

Son dakika ercan güven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ercan güven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ercan güven haber sayfamızda...

Ercan Güven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.409 ercan güven haberi bulunmuştur.
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının pist yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) cenazesi toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi memleketine uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi memleketine uğurlandı Konya'da, NF-5 tipi eğitim uçağının kaza kırıma uğraması üzerine düştüğü yerde çalışma yaptığı sırada şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi Aydın’a uğurlandı.
15.03.2024 Gündem
Fenerbahçe-Saint Gilloise maçı sonrası yıldız oyuncuya övgü: Olmasa maç kabusa dönüşebilirdi
Fenerbahçe-Saint Gilloise maçı sonrası yıldız oyuncuya övgü: Olmasa maç kabusa dönüşebilirdi Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Saint Gilloise'a Kadıköy'de 1-0 mağlup oldu. Temsilcimiz ilk maçta elde ettiği 3-0'lık galibiyetin avantajıyla çeyrek finale adını yazdırdı. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
15.03.2024 Fenerbahçe
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Spor yazarları Fenerbahçe-Pendikspor maçını değerlendirdi: Nasıl oluyor da tuzağa düşüyor?
Spor yazarları Fenerbahçe-Pendikspor maçını değerlendirdi: Nasıl oluyor da tuzağa düşüyor? Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Kadıköy'de Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin galibiyetini değerlendirdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
Jasikevicius isyan etti: Kötü davranmaya devam ediyorlar
Jasikevicius isyan etti: Kötü davranmaya devam ediyorlar Turkish Airlines EuroLeague’in 28. haftasında Fenerbahçe Beko, Real Madrid'i mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Sarunas Jasikevicius, eski takımı Barcelona hakkında sorulan soruya çarpıcı bir yanıt verdi.
Fenerbahçe'de korkutan sakatlık! Sedyeyle sahadan çıkarıldı
Fenerbahçe'de korkutan sakatlık! Sedyeyle sahadan çıkarıldı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'ı 3-0 mağlup ederken sakatlıklarla sarsıldı. Maçın sonunda yıldız futbolcu sahadan sedyeyle çıkarıldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Fred! Fark yarattı
Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Fred! Fark yarattı Sakatlığını atlatmasının ardından formasına kavuşan Fred, Fenerbahçe'de fark yaratmaya devam ediyor.
8.03.2024 Fenerbahçe
EuroLeague'de tarih yazıldı! Yeni sayı kralı Mike James
EuroLeague'de tarih yazıldı! Yeni sayı kralı Mike James EuroLeague’de Monaco ve Kızılyıldız'ın karşı karşıya geldiği maçta Mike James tarihe geçti. İşte detaylar...
İsmail Kartal, Dzeko'dan son anda vazgeçti! İşte Batshuayi tercihinin perde arkası
İsmail Kartal, Dzeko'dan son anda vazgeçti! İşte Batshuayi tercihinin perde arkası Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, hafta boyu antrenmanlarda forvet olarak Edin Dzeko'yu kullanmasına rağmen son anda bu kararından vazgeçerek Michy Batshuayi'ye ilk 11'de yer verdi.
8.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'den Fenerbahçeli futbolcuların paylaşımlarına yanıt
Arda Güler'den Fenerbahçeli futbolcuların paylaşımlarına yanıt Real Madrid forması giyen Arda Güler, Fenerbahçeli Michy Batshuayi ve İsmai Yüksek'in Union Saint-Gilloise karşılaşması sonrası paylaşımlarına yorum yaptı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Belçika basını Union Saint-Gilloise'den umudunu kesti: Her şey bitti! Fenerbahçe çok güçlü
Belçika basını Union Saint-Gilloise'den umudunu kesti: Her şey bitti! Fenerbahçe çok güçlü UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika'da Union Saint-Gilloise'i 3-0'lık skorla mağlup etti ve çeyrek finalin kapısını araladı. Karşılaşma sonrası Belçika basını Fenerbahçe'ye övgüler yağdırırken Union Saint-Gilloise'in tura ilk maçta veda ettiğini yazdı.
8.03.2024 Konferans Ligi
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise zaferini kaleme aldı: Ezeli rakibi küplere binse yeridir
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise zaferini kaleme aldı: Ezeli rakibi küplere binse yeridir UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Union Saint-Gilloise'i 3-0 mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin Belçika'daki zaferini kaleme aldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık'
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık' Eğitim hayatına devam etmesine izin verilmeyen kız çocukları, 16 yaşlarına geldiklerinde evlendiriliyorlardı. Havva Özata da onlardan biriydi. Ancak içinde bitmek tükenmek bilmeyen okuma ve çalışma hayatına dâhil olma isteğini hiçbir şey söndüremedi. Önce hayalini kurduğu okulunu bitirdi, sonrasında en iyi bildiği işi yaparak girdiği iş hayatında, bugün 7 kadınla fabrika kuracak kadar ustalaştı.
8.03.2024 Yaşam
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor Dünyada üzerinde öyle bir köy var ki bilim insanlarının bile tam anlamıyla nasıl ortaya çıktığını anlayamadığı bir hastalıkla yaşıyor. Burada yürürken, konuşurken ya da günlük işlerini yaparken aniden derin bir uykuya dalanlar, günlerce uykuda kalabiliyor.
8.03.2024 Yaşam
Hatayspor - Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven yazdı: Üç puanı al, Beşiktaş için duaya başla
Hatayspor - Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven yazdı: Üç puanı al, Beşiktaş için duaya başla Süper Lig'in 28. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında spor yazarları sarı-lacivertli takımın oyununu, İsmail Kartal'ı, Ferdi Kadıoğlu'nun performansını mercek altına aldı.
3.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için çılgın iddia! Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü
Fenerbahçe için çılgın iddia! Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Edin Dzeko için olay bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibin kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcunun sezon sonunda ayrılabileceği ileri sürülürken yerine gelecek golcü de ortaya çıktı.
28.02.2024 Fenerbahçe
Engin Baytar, derbinin favorisini açıkladı: Bir adım önde görüyorum!
Engin Baytar, derbinin favorisini açıkladı: Bir adım önde görüyorum! Eski futbolcu Engin Baytar, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sarı-kırmızılı takımın bir adım önde olduğunu ifade etti.
28.02.2024 Galatasaray
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı NBA Batı Konferansı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, Houston Rockets ile karşı karşıya geldi. Alperen Şengün’ün double-double yaptığı mücadelede Rockets, Thunder'a direnemedi.
28.02.2024 NBA
Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri: Dua etsin İrfan Can Kahveci sakat
Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri: Dua etsin İrfan Can Kahveci sakat Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendiği karşılaşmayı Nihat Kahveci değerlendirdi. Cengiz Ünder'in kötü oyununu eleştiren Kahveci, Serdar Dursun ve Bonucci için de ayrı parantez açtı.
28.02.2024 Fenerbahçe
Ercan Güven'den İsmail Kartal ve Fenerbahçe eleştirisi: Amatörde olmaz bu gevşeklik
Ercan Güven'den İsmail Kartal ve Fenerbahçe eleştirisi: Amatörde olmaz bu gevşeklik Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupaya veda etti. Milliyet yazarı Ercan Güven, teknik direktör İsmail Kartal'ı ve oyuncuları sert bir dille eleştirdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler'e 'hazır ol' mesajı! Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü
Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler'e 'hazır ol' mesajı! Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü La Liga'nın 26. haftasında sahasında Sevilla'yı ağırlayacak Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşandı. Carlo Ancelotti, genç yetenekle görüşme gerçekleştirdi ve hazır ol mesajı verdi. İşte detaylar...
25.02.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Ercan Güven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.