Hasan Taçoy

Hasan Taçoy

Son dakika Hasan Taçoy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hasan Taçoy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hasan Taçoy haber sayfamızda...

Hasan Taçoy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 hasan taçoy haberi bulunmuştur.
KKTC'de yeni kabine Ersin Tatar'a sunuldu
KKTC'de yeni kabine Ersin Tatar'a sunuldu KKTC Başbakanı Ünal Üstel, kabinedeki bazı bakanları değiştirerek yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a sundu. Yeni kabine belli oldu. İşte detaylar...
11.08.2023 Gündem
Bakan Yardımcısı Duran, KKTC'nin milli otomobili 'GÜNSEL’ ile test sürüşü yaptı
Bakan Yardımcısı Duran, KKTC'nin milli otomobili 'GÜNSEL’ ile test sürüşü yaptı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, KKTC’nin yerli ve milli otomobili “GÜNSEL B9” ile test sürüşü yaparak, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.
20.10.2022 Ekonomi
Deveciler’den kutlama
Deveciler’den kutlama Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, KKTC’de 40. hükûmeti kuran Başbakan Ünal Üstel’i kutlamak İçin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti.
10.08.2022 Ege
AK Partili Yıldırım'dan KKTC mesajı: Birbirimizden asla ayrılamayız
AK Partili Yıldırım'dan KKTC mesajı: Birbirimizden asla ayrılamayız AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Biz, Türkiye ve KKTC olarak et ve kemik gibiyiz, birbirimizden asla ayrılamayız." dedi.
30.10.2021 Siyaset
Türkiye'nin Karadeniz'deki gaz keşfi KKTC'de sevinçle karşılandı
Türkiye'nin Karadeniz'deki gaz keşfi KKTC'de sevinçle karşılandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Karadeniz'deki sondajda 320 milyar metreküp doğal gaz rezervinin keşfedildiğini açıklaması, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sevinçle karşılandı.
21.08.2020 Dünya
Son dakika... Tarihi müjde sonrası peş peşe açıklamalar! 'Hedef 2023'
Son dakika... Tarihi müjde sonrası peş peşe açıklamalar! 'Hedef 2023' Türkiye için tarihi gün... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de doğal gazın bulunduğu müjdesini verdi. Müjde sonrası siyasilerden de peş peşe açıklamalar yapıldı.
21.08.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinliklerine katılmak üzere KKTC'ye geldi.
19.07.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinliklerine katılmak üzere KKTC'ye geldi.
19.07.2020 Gündem
Kazak sanatçıya onur ödülü
Kazak sanatçıya onur ödülü Kazakistan sanatçısı Orazbek Yessenbayev’in Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için hazırladığı ‘Görünüm’ isimli farklı türlerde 50 eserden oluşan kişisel resim sergisi Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy tarafından açıldı.
28.02.2020 Kıbrıs
KKTC: Hainler hüsrana uğrayacaktır
KKTC: Hainler hüsrana uğrayacaktır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, Suriye'nin İdlib kentinde, Türk askerine rejim kuvvetleri tarafından yapılan hava saldırısı sonucu şehit olan 29 asker için taziye mesajı yayımladı.
27.02.2020 Gündem
Son dakika haberleri: Bakan açıkladı! Üçüncü sondaj gemisi o ülkeden alınacak
Son dakika haberleri: Bakan açıkladı! Üçüncü sondaj gemisi o ülkeden alınacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, "Üçüncü sondaj gemisini İngiltere'den alıyoruz, birkaç hafta içinde Türkiye'de olacağını söyleyebilirim" dedi.
24.02.2020 Ekonomi
‘Barışa değil kaosa hizmet’
‘Barışa değil kaosa hizmet’ Ekonomi ve Enerji Bakanı Taçoy, “Fransız savaş gemisinden meydan okuduğunu sanan Rum lider, alacağı cevaplara da hazır olmalı” diye konuştu
24.02.2020 Kıbrıs
KKTC Başbakanı Tatar'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı
KKTC Başbakanı Tatar'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, İran'ın Hoy kentindeki depremden dolayı Van'da hayatını kaybedenler için Türkiye'ye başsağlığı diledi.
23.02.2020 Gündem
‘Tarihe tanıklık ediyoruz’
‘Tarihe tanıklık ediyoruz’ Başbakan Ersin Tatar, Doğu Akdeniz’de, Mavi Vatan’da KKTC ile ilgili birçok olumsuzluğun konuşulduğunu kaydederek, “Tarihe tanıklık ediyoruz. Bu başarı öyküsü bunları konuşanları mahcup ediyor” dedi
22.02.2020 Kıbrıs
İngiltere’de yaşayan  gençlerden KKTC turu
İngiltere’de yaşayan gençlerden KKTC turu İngiltere’de yaşayan Türk gençler, Gençlik Programı kapsamında geldikleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy’u ziyaret etti.
22.02.2020 Kıbrıs
KKTC ilk yerli otomobili ‘Günsel'i tanıttı
KKTC ilk yerli otomobili ‘Günsel'i tanıttı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ilk yerli otomobili Günsel Oto B9'u Girne’de tanıttı.
21.02.2020 Milliyet Tv
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, STK temsilcileriyle buluştu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, STK temsilcileriyle buluştu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'nin, ülkeye turist çekme noktasında yaptığı faaliyetlerle ilgili tüm çalışmalarına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) de dahil edeceğini açıkladı.
15.02.2020 Siyaset
İngiltere’ye direkt uçuş müjdesi
İngiltere’ye direkt uçuş müjdesi Başbakan Ersin Tatar, “İngiltere’den direkt uçuşların başlaması mümkündür“ dedi. Tatar, İngiltere temaslarını tamamlamasının ardından beraberindeki heyetle birlikte yurda döndü.
15.02.2020 Kıbrıs
‘Maraş adımı bölge  için bir kazanım’
‘Maraş adımı bölge için bir kazanım’ Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, uluslararası hukuk yanında, BM parametrelerini de gözeterek, Maraş’ı hayalet şehir olmaktan kurtarıp, bölge ekonomisinin önemli bir merkezi haline getirmenin mümkün olduğunu belirtti.
15.02.2020 Kıbrıs
Kıb-Tek’e 250 milyon TL yatırım
Kıb-Tek’e 250 milyon TL yatırım Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Kıb-Tek’e geçen yıl 100 milyon TL yatırım yapıldığını, 2020’de öngörülen yatırımın da, üretim mekanizmaları hariç, 250 milyon TL olarak düşünüldüğünü belirtti.
8.02.2020 Kıbrıs
Vizyon 2035 projesinin ikinci etap toplantıları başladı: Müdahaleyi asla kabul etmeyiz
Vizyon 2035 projesinin ikinci etap toplantıları başladı: Müdahaleyi asla kabul etmeyiz Başbakan Ersin Tatar, “KKTC’nin temellerine bu saatten sonra birilerinin müdahale etmesini, birilerinin bu ortamı bozmaya yönelik girişimlerini asla kabul etmeyiz, etmemeliyiz” dedi
2.02.2020 Kıbrıs
Çirkin saldırıyı kınıyoruz!
Çirkin saldırıyı kınıyoruz! Başbakan Tatar, Yunan vekilin Avrupa Parlamentosu’nda Türk bayrağını yırtmasının kabul edilemez bir tahrik, Türk ulusuna karşı çirkin bir saldırı olduğunu söyleyerek, olayı kınadı
1.02.2020 Kıbrıs
‘Ucuz elektrik için çok çalışıyorum’
‘Ucuz elektrik için çok çalışıyorum’ Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, halka ucuz enerji sağlamak için elinden geleni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini kaydetti.
30.01.2020 Kıbrıs
Bakan Taçoy resim sergisi açtı
Bakan Taçoy resim sergisi açtı Kırgızistan resim sanatçıları Ibraimov ile Abakirov’un kişisel resim sergisi Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy tarafından açıldı.
29.01.2020 Kıbrıs
‘Spor ambargosunun  kaldırılması gerekiyor’
‘Spor ambargosunun kaldırılması gerekiyor’ Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’nu, Kıbrıs Türk gençliğine uygulanan spor ambargosunu ortadan kaldırmak adına başlattığı yeni hukuki girişim nedeniyle kutladı.
27.01.2020 Kıbrıs

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Taçoy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.