Haşhaş

Haşhaş

Son dakika haşhaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haşhaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haşhaş haber sayfamızda...

Haşhaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 545 haşhaş haberi bulunmuştur.
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ramazan ayında odun ateşinde pişirilen haşhaşlı tahinli pide yoğun ilgi görüyor.
18.03.2024 Gündem
Her yerde aynı tablo yaşanıyor! Çiftçinin seçimi ‘minimum işçilik’
Her yerde aynı tablo yaşanıyor! Çiftçinin seçimi ‘minimum işçilik’ Tarımda çalışacak işçi bulamayan üreticiler artık daha az el emeği isteyen ürünlerin ekimine yöneliyor. Gelinen noktada üretimde çalışan yetersizliği, en temel sorun olarak gösteriliyor.
9.02.2024 Ekonomi
Tel tel yumuşacık katmer tarifi! Yılların ustası gizli tekniğini paylaştı
Tel tel yumuşacık katmer tarifi! Yılların ustası gizli tekniğini paylaştı Katmer, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde farklı lezzet ve tariflerle kendine özgü bir hamur işi olarak bilinir. Katmeri lezzetli yapan şey ise tel tel ve yumuşacık olmasıdır. Yılların ustası tel tel ayrılan katmerin püf noktasını verdi.
18.01.2024 Yemek
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 120’nin üzerinde filmde rol alan ve Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Cadde
17 yaşındaki Burak Haşhaş, A Milli Bilardo Takımı'nda!
17 yaşındaki Burak Haşhaş, A Milli Bilardo Takımı'nda! Gençler Dünya Bilardo Şampiyonası ve Gençler Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Burak Haşhaş, 17 yaşında A Milli Bilardo Takımı'nın kadrosuna dahil edildi.
13.12.2023 Diğer
Myanmar, Afganistan'ı geçerek dünyanın en büyük afyon üreticisi oldu
Myanmar, Afganistan'ı geçerek dünyanın en büyük afyon üreticisi oldu Birleşmiş Milletler (BM) Uyuşturucu ve Suç Ofisi'nin (UNODC) hazırladığı yeni bir çalışmaya göre Myanmar, Afganistan'ı geçerek dünyanın en büyük afyon üretici oldu.
13.12.2023 Dünya
Damak çatlatan browni kurabiye tarifi! Usta pastaneci gizli tekniklerini açıkladı
Damak çatlatan browni kurabiye tarifi! Usta pastaneci gizli tekniklerini açıkladı Browni tadında bir lezzet şöleni yaşamak istiyorsanız, işte sizi mest edecek bir browni kurabiye tarifi! Bu tarif, günümüzün en trend tatlılarından biri olup, içi yumuşacık kek kıvamında, üzeri çatlayan ve enfes bitter çikolatasıyla dolu. Peki, browni kurabiye nasıl yapılır ve bu lezzetin püf noktaları nelerdir?
7.12.2023 Yemek
Bilardoda Burak Haşhaş Avrupa Şampiyonu oldu
Bilardoda Burak Haşhaş Avrupa Şampiyonu oldu Çekya'da organize edilen Grand Prix 3 bant U21 turnuvasında Burak Haşhaş mutlu sona ulaştı.
27.11.2023 Diğer
‘İkinciliğe mahkum olmak bitecek’
‘İkinciliğe mahkum olmak bitecek’ “CHP’nin ikinciliklere mahkumiyeti, muhalefeti bitecek, CHP iktidara gelecek” diyen Özgür Özel, “Milletin sesini duymadan siyaset yapamayız. Yenilgilerin geride kalması için bizim ileriye gitmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
5.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bilim insanları Ay’da yaşama imkan sağlayacak bir enerji kaynağı geliştirdi
Bilim insanları Ay’da yaşama imkan sağlayacak bir enerji kaynağı geliştirdi Bilim insanları astronotların Ay’da uzun süre boyunca bulunmasına imkan sağlayacak bir enerji kaynağı geliştirdi.
4.09.2023 Dünya
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Yağışın fazlası hububata zarar!
Yağışın fazlası hububata zarar! Haziran ayı yağışlarının yoğun ve aralıksız sürdüğü bölgelerde hububat ekili alanlar başta olmak üzere tarlalarda bitki hastalıkları kendini gösterdi. Bu alanlara müdahale eden çiftçilerin hasat süreci de gecikiyor.
23.06.2023 Ekonomi
Su riski ve iklim krizi tarımı ne ölçüde etkiler?
Su riski ve iklim krizi tarımı ne ölçüde etkiler? Bitkisel ve hayvansal üretimde hiçbir tehdit iklim krizi kadar derin olmayacak. Türkiye'de belirgin bir ısınma, yağışlarda azalma önemli bir risk.
9.06.2023 Milliyet Executive
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir?
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir? Evlerde, bahçelerde veya ofis gibi ortamlarda yetiştirilebilen çiçekler bulunduğu yere güzellik katar. Bir bitkinin üreme organlarını taşıyan çiçekler genellikle hoş kokulu ve renklidir. Bakımı kolay gibi gözükse de çiçeklerin yetiştirilmesine özen gösterilmelidir. Her renge sahip olan çiçekler kokusu ve zarifliği ile en güzel dekoratif araçlar arasında yer alır. Dünya üzerinde binlerce çiçek çeşitlerinin bulunduğu tahmin edilmektedir. A’dan Z’ye en popüler çiçek çeşitleri ve isimleri nelerdir? Sizin için hazırladığımız çiçek isimleri içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Yaşam
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Dünya Şampiyonu cimnastikçimiz Adem Asil, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2022’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
5.05.2023 Skorer
Semih Saygıner: Bilardo, Türkiye’nin en başarılı sporlarından biri
Semih Saygıner: Bilardo, Türkiye’nin en başarılı sporlarından biri Milli bilardocu Semih Saygıner, “Keşke ülkemizde de profesyonelce oynanan bir spor dalı olsa. Maalesef amatör kalıyoruz. Bunun altını çizdim ben röportajlarımda. Bence çok güzel bir yere gidiyorum. Aynı zamanda Kore’de hem ülkemi temsil edeceğim hem de bilardoya katkı sağlayacağımı düşünüyorum” dedi.
3.05.2023 Diğer
Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda 2’nci altın madalya Hacı Arap Yaman’dan geldi
Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda 2’nci altın madalya Hacı Arap Yaman’dan geldi Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda Artistik Bilardo dalında mücadele eden Hacı Arap Yaman finalde Alman rakibi Heinrich Marwin’i 5 setlik mücadele sonunda 172-147 yenerek şampiyon oldu.
11.04.2023 Diğer
Milli bilardocu Burak Haşhaş, Avrupa şampiyonu
Milli bilardocu Burak Haşhaş, Avrupa şampiyonu Milli bilardocu Burak Haşhaş, 3 bant Avrupa bilardo şampiyonu oldu.
10.04.2023 Diğer
Dünya bilardo efsanesi Raymond Ceulemans, Tümer Metin ile karşılaştı
Dünya bilardo efsanesi Raymond Ceulemans, Tümer Metin ile karşılaştı Milli bilardocu Semih Saygıner'in davetiyle İstanbul'a gelen dünya bilardo efsanesi Raymond Ceulemans, eski milli futbolcu Tümer Metin ile karşılaştı. Ceulemans, turnuvaya davet edildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
28.03.2023 Diğer
BilardoMax Handikaplı Üç Bant Bilardo Turnuvası’na geri sayım başladı
BilardoMax Handikaplı Üç Bant Bilardo Turnuvası’na geri sayım başladı Türkiye’nin en büyük ve önemli bilardo tesisi BilardoMax, artık gelenekselleşen ve bu yıl 21.’si düzenlenecek olan Handikaplı Üç Bant Bilardo Turnuvası’na bir kez daha ev sahipliği yapıyor. Turnuva; tüm zamanların en büyük bilardocusu olarak kabul edilen Raymond Ceulemans, Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, eski Milli futbolcu Tümer Metin ve ses sanatçısı Baha’nın katılımı ile 28-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.
25.03.2023 Diğer
Zehirin yarısı ‘Balkan Rotası’ndan
Zehirin yarısı ‘Balkan Rotası’ndan Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan raporda Türkiye’nin de dahil olduğu Balkan Rotası’ndan küresel boyutta ele geçirilen eroin ve morfin miktarının yüzde 50’sinin yakalandığına vurgu yapılıyor.
6.01.2023 Gündem
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar 2022 yılında Türk sporunda unutulmaz anlar yaşandı. Tarihi başarıların elde edildiği yılda akılda kalan birçok başarı meydana geldi. İşte 2022 yılında Türk sporunda yaşanan unutulmaz olaylar....
1.01.2023 Diğer
Tarladaki ürüne yağış ve fiyat etkisi
Tarladaki ürüne yağış ve fiyat etkisi Türkiye genelinde devam eden yağışsızlık, özellikle hububat ekim dönemi olan ekim ve kasım aylarında bitki gelişimi konusunda olumsuz etkiler oluşturdu.
29.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Haşhaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.