Hasta Çocuk

Hasta Çocuk

Son dakika hasta çocuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hasta çocuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hasta çocuk haber sayfamızda...

Hasta Çocuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.865 hasta çocuk haberi bulunmuştur.
Yıllarca kızının kanser olduğu yalanını uydurdu! Yakalanınca 'bağışları seviyordum' dedi.
Yıllarca kızının kanser olduğu yalanını uydurdu! Yakalanınca 'bağışları seviyordum' dedi. Kızını yıllarca, löseminin de dahil olduğu bir dizi hastalıktan muzdarip 'hasta çocuk' oyunuyla tasvir etti. Şoke eden plan okul hemşiresinin dikkatiyle ortalığa saçıldı. Sonunda her şeyi itiraf ettiğinde ise, 'verilen bağışları beğendiği için' kirli oyununu sürdürdüğünü söyledi. 
11.01.2024 Dünya
Van'da kar ve çığ esareti! Hasta çocuk, paletli ambulansla alındı
Van'da kar ve çığ esareti! Hasta çocuk, paletli ambulansla alındı Van’ın Bahçesaray ilçesinde kar yağışı ve düşen çığ sonrası yolu kapanan kırsal mahallede rahatsızlanan Kava Sami (15) için ekipler devreye girdi. Ekipler hastayı paletli ambulansla hastaneye kaldırdı.
7.01.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji İstanbul için kar yağışı uyarısında bulunmuştu! Tarih değişti
Son dakika… Meteoroloji İstanbul için kar yağışı uyarısında bulunmuştu! Tarih değişti Meteoroloji haftalık hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren yurt genelinde hava sıcaklıklarının azalması bekleniyor. Öte yandan İstanbul için bu hafta beklenen kar yağışı için tarih değişti. İşte tüm detaylar…
7.01.2024 Gündem
Dolar bugün kaç lira oldu?
Dolar bugün kaç lira oldu? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 27.93’ün üzerinde başladı.
18.10.2023 Uzmanpara
Gram altında tüm zamanların rekoru
Gram altında tüm zamanların rekoru 10 günden fazla bir süredir altın fiyatları büyük yükseliş kaydediyor. Son dönemde jeopolitik risklerin yükselmesi yatırımcıları güvenli liman altına itiyor. Bugün itibarıyla gram altın tarihi rekor kırdı. Peki sert yükselişi tetikleyen nedenler neler? İşte piyasaya dair merak edilenler.
20.10.2023 Uzmanpara
Benzersiz vahşet! İsrail uçakları hastane vurdu: 500 ölü
Benzersiz vahşet! İsrail uçakları hastane vurdu: 500 ölü İsrail, Hamas’ın saldırılarının ardından Gazze’yi bombalamaya devam ediyor. Günlerdir düzenlenen saldırıların ardından evleri yıkılan sivillerin sığındığı Al Ahli Arab Hastanesi dün İsrail tarafından vuruldu. Korkunç saldırıda hastanede bulunan hasta, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu en az 500 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda kişi yaralanırken, enkaz altında ise kaç kişinin kaldığı henüz bilinmiyor...
18.10.2023 Dünya
Johnny Depp'li Hollywood Vampires konserinin tüm geliri depremzedelere
Johnny Depp'li Hollywood Vampires konserinin tüm geliri depremzedelere Johnny Deep, Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan Hollywood Vampires grubu, 10 Haziran’da İstanbul Life Park’ts verecekleri konserin tüm gelirini depremzedelere bağışladı. Alice Cooper ve Joe Perry, anlamlı yardımla ilgili bir video mesajı yayınladı.
1.06.2023 Cadde
Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış
Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerinin satışından elde edilen 90 bin euro'luk geliri İtalya'daki çocuk hastanelerine bağışladı. Hasta ve Ukraynalı minikler için de cebinden ekstra tam 150 bin euro verdi. Ünlü oyuncunun yüklü miktardaki bağışı tartışmalara neden oldu.
12.01.2023 Cadde
Kar yolları kapattı, ekipler hasta çocuk için seferber oldu
Kar yolları kapattı, ekipler hasta çocuk için seferber oldu Siirt'in Pervari ilçesinde kardan kapanan yolda mahsur kalan engelli hasta çocuk, ekiplerin çabaları sonucu kurtarılarak hastaneye ulaştırıldı.
23.12.2022 Haberler
Hasta çocuk için Jack Sparrow oldu
Hasta çocuk için Jack Sparrow oldu Oyuncu Johnny Depp, 11 yaşında ölümcül bir hastalığa sahip bir çocuğun son dileğini gerçekleştirmek için yeniden Karayip Korsanları serisindeki Jack Sparrow rolüne büründü.
17.12.2022 Dünya
Hasta yakınına doktora hakaretten ceza
Hasta yakınına doktora hakaretten ceza Edirne'de aile hekimi Özlem Önal'a, reçete yazmadığı gerekçesiyle ‘Soytarı’ diyerek hakaret ettiği iddia edilen Orhan Ş., yargılandığı davada 7 bin 80 lira para cezasına çarptırıldı.
14.09.2022 Gündem
Bolu'daki zehirlenme vakalarına ilişkin 5 hastayla ilgili flaş açıklama!
Bolu'daki zehirlenme vakalarına ilişkin 5 hastayla ilgili flaş açıklama! Bolu’nun Yuva köyünde içme suyundan zehirlendiği düşünülen 63 kişiden 31'i taburcu edildi. 7'si yoğun bakımda olmak üzere 32 kişinin tedavisinin sürdüğünü belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, "Su kaynaklı olarak düşünüyoruz" dedi. Öte yandan Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tanıl Kendirli, “Hastalardan 5’inin diyaliz ihtiyacı olmuştur” şeklinde açıklama yaptı.
20.07.2022 Gündem
'Çocuk sahibi olamadığı için başvuran erkeklere testis kanseri tetkiki yapılmalı'
'Çocuk sahibi olamadığı için başvuran erkeklere testis kanseri tetkiki yapılmalı' Testis kanseri ağırlıklı olarak 16-40 yaş arasındaki genç erkekleri etkiliyor. Tıpkı kadınlarda görülen meme kanseri gibi hastanın kendi kendine muayenesinin kritik öneme sahip olduğu bir kanser türü olduğunun altını çizen Üroonkoloji Uzmanı Doç. Dr. İlker Tinay, "Testis kanseri pek çok erkekte baba olmaya da engel değil" diyerek önemli bir noktaya dikkat çekti.
24.06.2022 Erkek Sağlığı
Bakan Koca: 1588 hastanın nakli uçak ve helikopterle yapıldı
Bakan Koca: 1588 hastanın nakli uçak ve helikopterle yapıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 6 ayda yurt içinde uçak ve helikopter ambulansla nakledilen hasta sayısının 1588 olduğunu duyurdu.
11.04.2022 Gündem
Bursa'da hastanın rahminden 21 miyom çıkarıldı
Bursa'da hastanın rahminden 21 miyom çıkarıldı Bursa’da çocuk sahibi olamama, sancılı ve yoğun adet kanama şikayetiyle hastaneye başvuran kadının rahminden 21 adet irili ufaklı miyom başarılı operasyonla çıkarıldı.
10.04.2022 Gündem
Dolandırıcılardan 'hasta çocuklar' yöntemi! Fotoğraf da valilik izni de sahte
Dolandırıcılardan 'hasta çocuklar' yöntemi! Fotoğraf da valilik izni de sahte Sosyal medya dolandırıcılarının son dönemde hasta çocuk fotoğraflarıyla hayırsever insanlardan para toplamaya çalıştığı ortaya çıktı.
18.03.2022 Gündem
İzmir’de moda rüzgarı esti
İzmir’de moda rüzgarı esti Rönesans Ajans’ın organizasyonuyla, Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) desteğiyle bu yıl 8’inci kez düzenlenen İzmir Fashion Week, dört gün boyunca kentte moda rüzgarı estirdi.
24.01.2022 Ege
Konukevini açan Çalkaya’ya ziyaret
Konukevini açan Çalkaya’ya ziyaret Kemik kanseri tedavisi sırasında yaşadıklarını kaleme alan ve hasta çocuklara umut olan 11 yaşındaki Ecrin Aydoğ, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı ziyaret etti.
13.09.2021 Ege
Okul zili çalınca dikkat
Okul zili çalınca dikkat Okulların açılmasına sayılı günler kala diğer tüm türlerine kıyasla daha kolay yayılan delta varyantının çocuklar üzerinde yarattığı riskleri konunun uzmanları Prof. Dr. Haluk Eraksoy ile Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu’na sorduk
29.08.2021 Pazar
Ceylin, kardeşleri için destek bekliyor
Ceylin, kardeşleri için destek bekliyor İzmir’de 4 yıl boyunca kanserle mücadele eden ve sağlığına kavuşan Ceylin Kubalı (17), kendi kaderini yaşayan çocuklara ve ailelerine destek olmaya karar vedi, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği ile ortak proje başlattı.
29.06.2021 Ege
Yağmur şiiri - Tevfik Fikret
Yağmur şiiri - Tevfik Fikret Tevfik Fikret , şiirlerinde “biçim”e önem vermiştir ve eserlerini ortaya koyarken “parnasizm” akımından etkilenmiştir. “Manzum hikâye” türünde şiirleri vardır: Balıkçılar, Nesrin, Ramazan Sadakası, Hasta Çocuk. Şiirlerinde karamsarlık hâkimdir. Şiirlerinde yabancı sözcük ve tamlamalara çok yer vermiştir.
3.11.2023 Şiirler
Papatya şiiri - Tevfik Fikret
Papatya şiiri - Tevfik Fikret Tevfik Fikret , şiirlerinde “biçim”e önem vermiştir ve eserlerini ortaya koyarken “parnasizm” akımından etkilenmiştir. “Manzum hikâye” türünde şiirleri vardır: Balıkçılar, Nesrin, Ramazan Sadakası, Hasta Çocuk. Şiirlerinde karamsarlık hâkimdir. Şiirlerinde yabancı sözcük ve tamlamalara çok yer vermiştir.
3.11.2023 Şiirler
Umacı şiiri - Tevfik Fikret
Umacı şiiri - Tevfik Fikret Tevfik Fikret , şiirlerinde “biçim”e önem vermiştir ve eserlerini ortaya koyarken “parnasizm” akımından etkilenmiştir. “Manzum hikâye” türünde şiirleri vardır: Balıkçılar, Nesrin, Ramazan Sadakası, Hasta Çocuk. Şiirlerinde karamsarlık hâkimdir. Şiirlerinde yabancı sözcük ve tamlamalara çok yer vermiştir.
3.11.2023 Şiirler
Babanın itirafıyla gelen mucize! Tamer bebek için sınır ötesi operasyon
Babanın itirafıyla gelen mucize! Tamer bebek için sınır ötesi operasyon Bursa'da, Suriye uyruklu ailenin bebeği, 1 yaşındaki Tamer Al Jadou'ya, akut karaciğer yetmezliği tanısı konuldu. Karaciğer nakli olması gereken Tamer’in Suriye'de yaşayan üvey annesi Hmameh Elhalef'in nakile uygun olduğu anlaşıldı. Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi görevlileri, Kilis Valiliği ile iletişime geçerek Elhalef'i, sınır ötesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı ekiplerin de yardımıyla Türkiye'ye getirdi. Üvey anne, Tamer'e karaciğerinin parçasını verdi. 1'inci yaş gününde karaciğer nakli olan Taner, sağlığına kavuştu.
5.05.2021 Gündem
Ferda şiiri - Tevfik Fikret
Ferda şiiri - Tevfik Fikret Tevfik Fikret , şiirlerinde “biçim”e önem vermiştir ve eserlerini ortaya koyarken “parnasizm” akımından etkilenmiştir. “Manzum hikâye” türünde şiirleri vardır: Balıkçılar, Nesrin, Ramazan Sadakası, Hasta Çocuk. Şiirlerinde karamsarlık hâkimdir. Şiirlerinde yabancı sözcük ve tamlamalara çok yer vermiştir.
3.11.2023 Şiirler

Benzer Haber Etiketleri

Hasta Çocuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.