Kenya'da yeni hastaneler kalabalık nedeniyle gece yarısı açıldı
Kenya'da yeni hastaneler kalabalık nedeniyle gece yarısı açıldı Kenya Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında inşa edilen 5 yeni hastanenin açılışını, gündüz oluşan kalabalık nedeniyle gece yarısı yaptı.
7.07.2021 Dünya
Bakan Koca: "Tehlike henüz geçmiş değil"
Bakan Koca: "Tehlike henüz geçmiş değil" Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında tehlikenin henüz geçmediğini belirterek, "Son vakaya kadar ülkemiz de vatandaşlarımız da bu riskin altında. Kısaca temizlik, maske, mesafe diye özetlediğimiz tedbirlere ısrarla ve sebatla uyalım." dedi.
4.07.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Demokrasi ve kalkınma mücadelemizde yeni bir döneme giriyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Demokrasi ve kalkınma mücadelemizde yeni bir döneme giriyoruz." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmara Üniversitesi Hastanesi açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Demokrasi ve kalkınma mücadelemizde yeni bir döneme giriyoruz." ifadelerini kullandı.
20.06.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! "Bazı kendini bilmezler fethi işgal olarak tanımlamaya çalışıyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! "Bazı kendini bilmezler fethi işgal olarak tanımlamaya çalışıyor" Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılışta konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında, "Son günlerde bazı kendini bilmezler fethi işgal olarak tanımlamaya çalışıyor. Bunlar inanın dört dörtlük cahil cühela. Sorun bunlara fethin manası nedir bilmezler. Fetih açmaktır, fetih gönülleri özellikle kazanmaktır ama bunlar bunu bilmezler" dedi.
31.05.2020 Haberler