Hastane Bahçesi

Hastane Bahçesi

Son dakika hastane bahçesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hastane bahçesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hastane bahçesi haber sayfamızda...

Hastane Bahçesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 361 hastane bahçesi haberi bulunmuştur.
Gaziantep’te deprem sonrası hastane bahçesi ve yoldaki asfalt böyle ayrıldı
Gaziantep’te deprem sonrası hastane bahçesi ve yoldaki asfalt böyle ayrıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesinde Devlet Hastanesinin bahçesinde ve yollarındaki asfalt böyle ayrıldı. Dehşete düşüren görüntüler kameraya yansıdı.
7.02.2023 Haberler
Uyuşturucudan ölünce hastaneye bırakılan Elif'in ablası için yakalama kararı
Uyuşturucudan ölünce hastaneye bırakılan Elif'in ablası için yakalama kararı İzmir’in Konak ilçesinde Elif Terziler'in (16) taksiyle hastaneye götürülürken yolda uyuşturucudan öldüğü ve cansız bedeninin hastane bahçesine bırakıldığı olaya ilişkin davada 3'ü tutuklu 8 kişinin yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti, Terziler'in duruşmaya katılmayan tutuksuz yargılanan ablası Z.T. (21) hakkında yakalama kararı çıkartılmasına hükmetti.
17.05.2022 Gündem
Husumetlisini hastane bahçesinde bıçakladı! Soruşturma sürüyor
Husumetlisini hastane bahçesinde bıçakladı! Soruşturma sürüyor Konya’nın Seydişehir ilçesinde M.D., hastane bahçesinde karşılaştığı ve aralarında husumet bulunan F.K.'yi bacağından bıçakladı. M.D., polis tarafından yakalanırken, F.K. ise acil serviste tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
24.03.2022 Gündem
Konya'da hastane bahçesinde bıçaklı kavga
Konya'da hastane bahçesinde bıçaklı kavga Konya’nın Seydişehir ilçesinde hastane bahçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak yaralandı.
24.03.2022 Gündem
Genç kız hastane bahçesini birbirine kattı!
Genç kız hastane bahçesini birbirine kattı! Samsun'da annesi ile hastaneye gelen 18 yaşındaki genç kız hastane bahçesinde olay çıkarttı. Hastane polisi, jandarma ve özel güvenlik görevlileri genç kızı güçlükle sakinleştirdi.
31.01.2022 Gündem
Burası hastane bahçesi! Demir yığınına döndü
Burası hastane bahçesi! Demir yığınına döndü Bursa'da Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yakınlarını ziyaret ettikten sonra, hastane bahçesindeki minibüste uyuyan Lütfi Sevgili (62) ile eşi Nezahat Sevgili (58), motor kısmından alev alan araçlarından son anda çıkarak yanmaktan kurtuldu. Çifte, minibüsün yandığını hastalarının yanındaki refakakatçi yeğenlerinin telefon ederek söylediği öğrenilirken, araç itfaiye ekiplerinin müdahelesine rağmen demir yığınına döndü.
22.09.2021 Gündem
Kanalizasyon çukuruna düşen hamile kadın yaralandı
Kanalizasyon çukuruna düşen hamile kadın yaralandı Adana'da hastane bahçesindeki kanalizasyon çukuruna düşen  hamile kadın yaralandı.
27.12.2020 Haberler
Hastane bahçesindeki bankta ölüm!
Hastane bahçesindeki bankta ölüm! İzmir’de, üzerinden kimlik çıkmayan bir kişi, hastane bahçesindeki bankta ölü bulundu. 
12.10.2020 Gündem
İstanbul’daki test kuyruğundan eser kalmadı
İstanbul’daki test kuyruğundan eser kalmadı Türkiye’de son günlerde yeni tip corona virüs test sayısının azalmasının en somut görüntüleri İstanbul’da kaydedildi. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ay önce test yaptırmak isteyen vatandaşların oluşturduğu test kuyruğu havadan görüntülenmişti. Hastanede şimdi çekilen görüntülerde ise test kuyruğundan eser kalmadığı ve test yaptırmaya çok az sayıda kişinin geldiği görüldü.
29.04.2020 Gündem
FETÖ'cüler, örgüt toplantılarını park ve hastane önlerinde yapıyor
FETÖ'cüler, örgüt toplantılarını park ve hastane önlerinde yapıyor Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra örgütsel toplantılarını park ve hastane önlerinde yaptığı belirlendi.
27.01.2020 Gündem
Acil servis bahçesine yaralı domuz düştü!
Acil servis bahçesine yaralı domuz düştü! Trabzon’da kimliği belirsiz kişilerce av tüfeğiyle vurulup yaralanan yaban domuzu, istinat duvarından hastanenin acil servisi bahçesine düştü. Kanlar içinde çıkardığı sesle paniğe neden olan hayvan telef olurken, çevredekiler de bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
1.12.2019 Haberler
Gaziosmanpaşa'da hastane bahçesinde yangın
Gaziosmanpaşa'da hastane bahçesinde yangın Gaziosmanpaşa'da özel bir hastanenin diyaliz merkezinin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yoğun duman nedeniyle diyaliz merkezinde bulunan 57 hasta tahliye edilirken, yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
26.08.2019 Gündem
YÖK Başkanı'ndan flaş açıklamalar
YÖK Başkanı'ndan flaş açıklamalar YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, CNN Türk’te katıldığı Hafta Sonu programında Hakan Çelik’in yükseköğretimle ilgili sorularını yanıtladı. Prof. Dr. Saraç, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran’ın görevden ayrılmasıyla ilgili "Bir fakülte bahçesinde bir partinin açıklamalarının, propaganda yapmasının doğru olmadığını düşünüyoruz" dedi.
26.05.2018 Gündem
Hastane bahçesinde kadını tekmeleyen adamın kim olduğu ortaya çıktı!
Hastane bahçesinde kadını tekmeleyen adamın kim olduğu ortaya çıktı! Van'da dün Bölge Eğitim Hastanesi bahçesinde yanında bebek bulunan bir kadını tartaklayıp tekmeleyen saldırgan polis tarafından yakalandı. Kadına tekme ve yumruk atan saldırgan mağdur kadının eşi çıktı. Yakalanıp ifadesi alınan saldırgan A.P. isimli koca, olayı eşinin yavaş yürümesi nedeniyle gerçekleştirdiğini ifade ettiği öğrenildi.
3.01.2018 Gündem
Travestiyi vurup hastane bahçesine attılar
Travestiyi vurup hastane bahçesine attılar Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde bir gazinoda çalıştığı iddia edilen travestiyi silahla vurduktan sonra hastane bahçesine atıp kaçtılar.
5.12.2017 Gündem
Hastane bahçesine yıldırım düştü
Hastane bahçesine yıldırım düştü Antalya’da sabah saatlerinde etkili olan yağmur yağışı sırasında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde bulunan kafeteryanın bahçesine yıldırım düştü.
30.09.2017 Gündem
Hastane bahçesine yıldırım düştü
Hastane bahçesine yıldırım düştü Antalya’da sabah saatlerinde etkili olan yağmur yağışı sırasında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde bulunan kafeteryanın bahçesine yıldırım düştü.
30.09.2017 Gündem
Birlikte çalıştığı kadını sırtından vurup öldürdü
Birlikte çalıştığı kadını sırtından vurup öldürdü Birlikte çalıştığı kadını sırtından vurup öldürdü İZMİR'in Konak İlçesi'nde, birlikte işlettikleri markette bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada, 34 yaşındaki Murat V. (Vardar -34) tarafından tabancayla sırtından vurulan 32 yaşındaki Bahriye Üngeç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, bugün öğle saatlerinde 2. Kadriye Mahallesi 690 Sokak'ta meydana geldi. Murat V. ile Bahriye Üngeç, birlikte işlettikleri markette henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat V., tabancayla Üngeç'e ateş etti. Üngeç, sırtına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Murat V. ise plakası belirlenemeyen bir otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Silah sesleri üzerine markete gelen mahalle sakinleri, Üngeç'i yerde kanlar içerisinde bulunca durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Üngeç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kadının ölüm haberini alan yakınları hastane bahçesi ve olayın yaşandığı sokakta sinir krizi geçirdi. Bahriye Üngeç'in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olaydan sonra bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, kaçan cinayet zanlısı Murat V.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Hijyen kurallarını hiçe saydı
Hijyen kurallarını hiçe saydı ADANA'da hastane bahçesi içinde bulunan kafeteryada tavuk döner satan görevlinin hijyen kurallarını hiçe sayması görenleri şoke etti.Kentteki bir devlet hastanesinin bahçesinde bulunan kafeteryada döner kesen görevli, yanına gelen sokak kedisini eliyle sevip ardından eldiven giymeden hazırladığı dürüme salata ve et koyarken görüntülendi. Çevredekileri hayrete düşüren görevli, daha sonra döner kesmeye devam etti. Dönercinin hijyen kurallarını hiçe sayması çevredekilerin tepkisini topladı.
11.09.2019 Yaşam
Son dakika: Ege sallandı, Kandilli depremin büyüklüğünü yükseltti! Tsunami 30 cm...
Son dakika: Ege sallandı, Kandilli depremin büyüklüğünü yükseltti! Tsunami 30 cm... Bodrum ve Kos arasında saat 01.31'de meydana gelen büyük deprem, büyük paniğe yol açtı. Kandilli Rasathanesi, bu sabah yaptığı açıklamayla depremin büyüklüğünün 6.6 olduğunu duyurdu. Tsunaminin maksimum 30 santimetreyi bulduğunu belirten Kandilli, dalgaların 100 metre kadar içeriye gittiğini açıkladı. Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi'nin verilerine göre ise depremin büyüklüğü 6.7. Geceden bu yana 160'ı aşkın artçı sarsıntı oldu, bazı artçı sarsıntıların büyüklüğü 4.8. Bodrum ve çevresinde yüzlerce insan geceyi sokaklarda geçirdi. Muğla Valisi Civelek, deprem sonrası yapılan ilk incelemelere göre can kaybının olmadığını bildirdi. Bodrum'da hastanelere taşınan yaralı sayısı 80. Birçoğu panik nedeniyle hastaneye kaldırılanlardan bazıları ise, deprem sırasında pencerelerden atlayanlar.
21.07.2017 Gündem
Son dakika: Ege sallandı, Kandilli depremin büyüklüğünü yükseltti! Tsunami 30 cm...
Son dakika: Ege sallandı, Kandilli depremin büyüklüğünü yükseltti! Tsunami 30 cm... Bodrum ve Kos arasında saat 01.31'de meydana gelen büyük deprem, büyük paniğe yol açtı. Kandilli Rasathanesi, bu sabah yaptığı açıklamayla depremin büyüklüğünün 6.6 olduğunu duyurdu. Tsunaminin maksimum 30 santimetreyi bulduğunu belirten Kandilli, dalgaların 100 metre kadar içeriye gittiğini açıkladı. Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi'nin verilerine göre ise depremin büyüklüğü 6.7. Geceden bu yana 160'ı aşkın artçı sarsıntı oldu, bazı artçı sarsıntıların büyüklüğü 4.8. Bodrum ve çevresinde yüzlerce insan geceyi sokaklarda geçirdi. Muğla Valisi Civelek, deprem sonrası yapılan ilk incelemelere göre can kaybının olmadığını bildirdi. Bodrum'da hastanelere taşınan yaralı sayısı 80. Birçoğu panik nedeniyle hastaneye kaldırılanlardan bazıları ise, deprem sırasında pencerelerden atlayanlar.
21.07.2017 Gündem
Düğün evi cenaze evine döndü
Düğün evi cenaze evine döndü Bursa’da sokak düğü-nünde çıkan çatışmada Roman Dernekleri Federasyonu Şube Başkanı ve 2 kişi öldü. Şanlıurfa’daki düğünde 15 günlük gelin maganda kurşunuyla can verdi, Silivri’deki sünnette de bir davetli bıçaklandı
1.06.2015 Gündem
Hastane bahçesi otele döndü
Hastane bahçesi otele döndü Şanlıurfa’da sıcakların artmasıyla birlikte hasta yakınları, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesini otele çevirdi.
25.05.2015 Gündem
Hormonlar için müzik terapi!
Hormonlar için müzik terapi! Müzik vücuttaki birçok hormonu etkileyerek, kan basıncını, solunum ritmini, nabız sayısını değiştirebiliyor. Ağrı, demans, depresyon, hiperaktivite, panik atak, stres, uykusuzluk gibi hastalık ve sorunlarda müzik terapiden yararlanılıyor. Doç. Dr. Hanefi Özbek, müzik terapiyi anlattı.
9.02.2015 Gündem
Sigara yasağında  yeni yol haritası
Sigara yasağında yeni yol haritası Müezzinoğlu: Açık havada sigara yasağı 1 Ekim’de başlıyor. Sigara paketi kararacak, marka ismi kodlanacak
24.07.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hastane Bahçesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.