Muğla'da sır olay! Hastane önünde kadın cesedi bulundu
Muğla'da sır olay! Hastane önünde kadın cesedi bulundu Muğla'nın Milas ilçesinde eski devlet hastanesi girişinde yerde kadın cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.05.2023 Gündem
Nakliyeciler ve yakınlarının bıçaklı kavgası! 4 kişi yaralandı
Nakliyeciler ve yakınlarının bıçaklı kavgası! 4 kişi yaralandı Bursa’da, yük indirme sırası nedeniyle nakliyeciler arasında çıkan kavgada 3 kişi bıçaklanarak yaralandı. Hastane önünde yaralıların yakınlarının karıştığı kavgada ise 1 kişi daha bıçaklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
24.10.2021 Gündem
Doktora çalıştığı hastane önünde bıçaklı saldırı!
Doktora çalıştığı hastane önünde bıçaklı saldırı! Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, çalıştığı hastanenin önünde kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğrayan Doktor Göktürk Kaçar (47), bacağından yaralandı. Polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
23.09.2021 Gündem
FETÖ'cüler, örgüt toplantılarını park ve hastane önlerinde yapıyor
FETÖ'cüler, örgüt toplantılarını park ve hastane önlerinde yapıyor Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra örgütsel toplantılarını park ve hastane önlerinde yaptığı belirlendi.
27.01.2020 Gündem
Polis bu görüntüleri affetmedi
Polis bu görüntüleri affetmedi Düzce’nin Yığılca İlçesi’nde ilçe hastanesi önünde akşam saatlerinde trafiği kapatarak drift yapan sürücüleri polis affetmedi. Kamera kayıtlarını inceleyerek sürücüleri ve araçları tespit eden polis ekipleri sürücülerin ehliyetlerine el koyarken, araçları da trafikten men etti.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri