Hastane Randevu

Hastane Randevu

Son dakika hastane randevu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hastane randevu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hastane randevu haber sayfamızda...

Hastane Randevu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 801 hastane randevu haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
‘Randevu sisteminde iyileştirme yapıyoruz’
‘Randevu sisteminde iyileştirme yapıyoruz’ ASLIHAN ALTAY KARATAŞ Ankara - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın Amasra’daki maden kazası sonrası yaralıların durumuna ilişkin “Şu an 3 madencimiz entübe, yoğun bakımda...
26.10.2022 Gündem
Bakanlıktan yaşlılara 'güvenli internet kullanımı' eğitimi
Bakanlıktan yaşlılara 'güvenli internet kullanımı' eğitimi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 'Yaşlılara Yönelik Dijital ve Finansal Okuryazarlık' eğitimleri kapsamında 1514 yaşlıya; güvenli internet kullanımı, internet ile telefon üzerinden dolandırıcılığa karşı ve internet alışverişinde dikkat edilmesi gerekenler konusunda eğitimler verdi.
10.09.2022 Ekonomi
Son dakika: Korkutan tablo! Koronavirüs vaka sayılarında yükseliş sürüyor
Son dakika: Korkutan tablo! Koronavirüs vaka sayılarında yükseliş sürüyor Son dakika haberine göre, Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 219 bin 528 Kovid-19 testi yapıldı, 11 bin 94 kişinin testi pozitif çıktı, 60 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Türkiye genelinde uygulanan Kovid-19 aşısı 65 milyonu aştı. Bakan Koca, "Bugünkü vaka sayısı: 11.094 Esneklikten sıkı tedbire dönmeli ve ilk doz aşımızı hemen yaptırmalıyız." dedi.
23.07.2021 Gündem
MHRS ve e-Nabız üzerinden koronavirüs aşı randevusu nasıl oluşturulur? MHRS e-Nabız aşı randevu ekranları
MHRS ve e-Nabız üzerinden koronavirüs aşı randevusu nasıl oluşturulur? MHRS e-Nabız aşı randevu ekranları Koronavirüs aşı çalışmalarına ülkemizde de başlandı. Çin'den alınan CoronaVac aşısının Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 14 gün süren incelemesinin ardından aşıya acil kullanım onayı verildi. Aşıya acil kullanım onayının verilmesinin ardından Dün Türkiye'nin 81 ilinde sağlık çalışanlarından başlamak üzere aşılama çalışmaları başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'da koronavirüs aşılarını oldu. Peki MHRS ve e-Nabız üzerinden aşı randevusu nasıl oluşturulur?
15.01.2021 Gündem
Son dakika haberi! Kimler koronavirüs aşı başvurusu yapabilir? Korona aşısı kimlere uygulanacak, öncelik grupları kim? İşte, korona aşı başvuru ekranı
Son dakika haberi! Kimler koronavirüs aşı başvurusu yapabilir? Korona aşısı kimlere uygulanacak, öncelik grupları kim? İşte, korona aşı başvuru ekranı Koronavirüs aşıları Çin'den gelmişti. Korona tablosunda da yer verilen vaka ve ölü sayıları alınan tedbirlerle git gide azalırken aşı müjdesi geldi. Covid-19 aşı gündemiyle toplanan Bilim Kurulu toplantısı son buldu. Çin'den gelen kovid-19 aşısı Coronavac aşısı için Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 'Acil kullanım onayı' verdi. Peki, koronavirüs aşısı ne zaman yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona aşısı için gün verdi. Koronavirüs aşı takibi nereden, nasıl yapılacak?
14.01.2021 Gündem
Corona virüs aşı randevusu alma ekranı | MHRS ve e-Nabız üzerinden koronavirüs aşı randevusu nasıl alınır?
Corona virüs aşı randevusu alma ekranı | MHRS ve e-Nabız üzerinden koronavirüs aşı randevusu nasıl alınır? Koronavirüs aşılama çalışmaları ülkemizde de başladı. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından dün akşam saatlerinde 14 gün süren analizlerin ardından corona virüs aşısı için acil kullanım onayı verildi. Acil kullanım onayının verilmesinin ardından MHRS ve e-Nabız üzerinden koronavirüs aşı randevuları oluşturulmaya başlandı. İlk olarak sağlık çalışanları ve yaşlı bakım evleri ve kurumlarında kalanlara aşıda öncelik tanınacak. 1. aşamanın 3. sırasında ise 65 yaş üstü vatandaşlar var! Peki MHRS ve e-Nabız üzerinden koronavirüs aşı randevusu nasıl oluşturulur.
14.01.2021 Gündem
Kovid-19 aşısı hangi hastanelerde yapılacak? Özel hastaneler de...
Kovid-19 aşısı hangi hastanelerde yapılacak? Özel hastaneler de... Sağlık Bakanlığı'nca uygulanacak aşı; Aile Sağlığı Merkezleri, kamu ve üniversite hastaneleri ile özel hastanelerde oluşturulacak Kovid-19 aşı uygulama birimlerince yapılacak. Bu süreçle birlikte ilk kez özel hastaneler ve üniversite hastaneleri de Merkezi Hastane Randevu Sistemi'ne (MHRS) dahil ediliyor
6.01.2021 Genel Sağlık
Son dakika! 81 ilin sağlık müdürlüklerine gönderildi! Özel hastanelerde de aşı yapılacak
Son dakika! 81 ilin sağlık müdürlüklerine gönderildi! Özel hastanelerde de aşı yapılacak Gelen bir son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı uygulama süreciyle birlikte ilk kez özel hastaneler ve üniversite hastaneleri de Merkezi Hastane Randevu Sistemi'ne (MHRS) dahil edildi.
5.01.2021 Gündem
Siber dolandırıcıların yeni yöntemi parayla aşı randevusu
Siber dolandırıcıların yeni yöntemi parayla aşı randevusu Dolandırıcıların yeni tuzağı koronavirüs aşıları oldu. Vatandaşların cep telefonuna ya da maillerine mesaj gönderen internet dolandırıcıları, para karşılığı aşı randevusu vereceklerini belirterek, kredi kartı ve kimlik bilgilerini çalıyor.  Uzmanlar ise özellikle aşının ücretsiz yapılacağına dikkat çekiyor. Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, aşı uygulamasının e-Nabız uygulaması ve 184 numaralı hat üzerinde yapılacağını belirterek, "Aşıyla ilgili bir kısa mesaj gelmesi veya elektronik posta gelmesi söz konusu değildir. Zaten şu anda da ülkemizde aşılama başlamış değildir. Eğer size böyle bir mesaj veya elektronik posta gelirse bunun şüpheli olduğunu göz önünde bulundurmalısınız ve kesinlikle bu mesajlardaki bağlantıya tıklayarak kişisel bilgilerinizi vermemelisiniz. Kimlik bilgileriniz olabilir, banka hesap numaralarınız olabilir, kredi kartı bilgileriniz olabilir, bunları kesinlikle paylaşmamalısınız. Sağlık Bakanlığı sizden banka hesap numaranızı, kredi kartı numaranızı kesinlikle talep etmez" uyarısında bulunuyor.
5.01.2021 Gündem
Son dakika... Rize'de vakalar arttın, yeni uygulamaya geçildi
Son dakika... Rize'de vakalar arttın, yeni uygulamaya geçildi Gelen son dakika haberine göre; Rize'de, koronavirüs nedeniyle artan yoğunluk üzerine bugünden itibaren hastanelerde sadece randevulu hastalara hizmet verilmeye başlandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Demiral, "Bugün pandemi sürecinde ilimiz için bir milat. Önümüzdeki bir aylık süreçte hemşehrilerimizden destek bekliyoruz" dedi.
7.12.2020 Gündem
Beyin ve sinir cerrahisi nedir, neye bakar? Nöroşirürji bölümü doktoru (nöroşirürjiyen) hangi hastalıklara bakıyor?
Beyin ve sinir cerrahisi nedir, neye bakar? Nöroşirürji bölümü doktoru (nöroşirürjiyen) hangi hastalıklara bakıyor? Nöroşirürji, sinir sistemi sorunlarının cerrahi tedavisi ile ilgilenen, tıp alanının oldukça uzmanlaşmış bir dalıdır ve birçok hastanede bulunur. Birçok insan tarafından merak edilen "Beyin ve sinir cerrahisi nedir, neye bakar? Nöroşirürji bölümü doktoru (nöroşirürjiyen) hangi hastalıklara bakar?" sorularının yanıtını sizler için derledik
1.02.2020 Genel Sağlık
Göğüs hastalıkları nedir, neye bakar? Göğüs hastalıkları bölümü doktoru hangi hastalıklara bakıyor?
Göğüs hastalıkları nedir, neye bakar? Göğüs hastalıkları bölümü doktoru hangi hastalıklara bakıyor? Göğüs hastalıkları solunum yoluyla ilişkili olan tüm rahatsızlıklar ile ilgilenen daha çok astım, KOAH gibi hastalıklar ile anılan ancak normalde çok daha fazla hastalıkla ilgilenen bir bilim dalıdır. İnternette çok araştırılan "Göğüs hastalıkları nedir, neye bakar? Göğüs hastalıkları bölümü doktoru hangi hastalıklara bakar?" sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz
1.02.2020 Genel Sağlık
Endokrinoloji nedir ve neye bakar? Endokrin bölümü (metabolizma hastalıkları) doktoru (endokrinolog) hangi hastalıklara bakıyor?
Endokrinoloji nedir ve neye bakar? Endokrin bölümü (metabolizma hastalıkları) doktoru (endokrinolog) hangi hastalıklara bakıyor? "Endokrinoloji ne demek?", "Endokrinoloji hangi hastalıklara bakar?" ve "Endokrinolog nedir?" soruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Hormonların işleyişini inceleyen endokrinoloji bölümü hakkında merak ettiğiniz detayları haberimizde bulabilirsiniz...
1.02.2020 Sağlık
İnternetten hastane randevusu nasıl alınır? MHRS erken randevu alma işlemi - Randevu iptali
İnternetten hastane randevusu nasıl alınır? MHRS erken randevu alma işlemi - Randevu iptali İnternet üzerinden hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar arayışa koyuldu. T.C Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden hastane randevusu alabilmek için öncelikle üye olmak gerekiyor. Üye işleminden sonra istediğiniz hastaneden ve 08:00-16:00 saat aralığında istediğiniz saati randevu seçebilirsiniz. Peki MHRS sistemine nasıl üye olunur? Üye olduktan sonra internetten hastane randevusu nasıl alınır?
13.11.2019 Gündem
Hastaneden nasıl randevu alınır? MHRS sistemi nedir?
Hastaneden nasıl randevu alınır? MHRS sistemi nedir? İnternet üzerinden hastanelerden randevu almak isteyenler, MHRS sistemini araştırıyor. MHRS sitesi üzerinden hastane randevusu kolaylıkla alınıyor. Peki daha önce MHRS sistemini kullanmayanlar, MHRS'den nasıl randevu alabileceklerini merak ediyor. İşte MHRS'ye nasıl üye olunur? MHRS'den nasıl hastane randevusu alınır? sorularının yanıtları...
6.11.2019 Gündem
MHRS randevu nasıl alınır? 2019 MHRS randevu alma işlemi
MHRS randevu nasıl alınır? 2019 MHRS randevu alma işlemi Milyonlarca vatandaşımızın sağlık hizmeti için faydalandığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki MHRS randevu nasıl alınır?
10.07.2019 Gündem
MHRS ile randevu nasıl alınır? Unutulan randevulara nasıl işlem uygulanır?
MHRS ile randevu nasıl alınır? Unutulan randevulara nasıl işlem uygulanır? Hastaneden randevu almak için Merkezi Hekim Randevu Sistemi MHRS'ye giriş yapmanız gerekmektedir. Peki, MHRS randevusu nasıl alınır? Unutulan ya da gidilmeyen randevulara ne olur? İşte MHRS ile ilgili merak edilenler...
9.07.2019 Gündem
Cep’ten en çok hastane arandı
Cep’ten en çok hastane arandı Mobil hatlardan geçen yıl en çok tuşlanan kısa numara, hastane randevusu için aranan 182 oldu.
10.06.2019 Ekonomi
16 yıl içerisinde sağlıkta mucize yaşandı
16 yıl içerisinde sağlıkta mucize yaşandı 2002’den önce sağlık sistemi uzun kuyruklarla gündeme gelirken günümüzde vatandaşlar modern hastanelerde diledikleri zaman şifa buluyor. Türkiye, geçen 16 yılda bölgenin sağlık üssü haline geldi.
1.05.2018 Ekonomi
Türkiye'de ilk! "WhatsApp Hastane Hattı" kuruldu
Türkiye'de ilk! "WhatsApp Hastane Hattı" kuruldu Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Devlet Hastanesinde faaliyete geçen WhatsApp Randevu Hattı ile Türkiye’de ilk olarak WhatsApp Hastane Randevu sistemi hayata geçiyor.
6.02.2017 Teknoloji
O ilde “WhatsApp Hastane Hattı” kuruldu!
O ilde “WhatsApp Hastane Hattı” kuruldu! Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Devlet Hastanesinde faaliyete geçen WhatsApp Randevu Hattı ile Türkiye’de ilk olarak WhatsApp Hastane Randevu sistemi hayata geçiyor.
6.02.2017 Gündem
Türkiye'de mobil abone sayısı 74 milyonu geçti
Türkiye'de mobil abone sayısı 74 milyonu geçti 2016 Yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan üçüncü çeyrek pazar verileri raporu hakkında BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan değerlendirmelerde bulundu.
20.12.2016 Teknoloji
4.5G abone sayısı belli oldu
4.5G abone sayısı belli oldu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) 2016 yılı üçüncü üç aylık dönem (Temmuz-Ağustos-Eylül) sonu itibarıyla Türkiye elektronik haberleşme pazarında yaşanan gelişmeleri açıkladı.
15.12.2016 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Hastane Randevu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.