Eski damat, eski kayınpederine karaciğerini verdi! 'Bir bağımız daha oldu'
Eski damat, eski kayınpederine karaciğerini verdi! 'Bir bağımız daha oldu' İzmir’de, son dönem karaciğer yetmezliği yaşayan Hüseyin Özçınar, eski damadının karaciğeriyle yeni hayatına “merhaba” dedi.
20.10.2023 Gündem
Hastanedeki görüntüler şoke etmişti! Soruşturmada yeni gelişme
Hastanedeki görüntüler şoke etmişti! Soruşturmada yeni gelişme Ataşehir'de hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunulan özel hastanenin yönetimi, sosyal medyada hastane aleyhine yapılan olumsuz yorumların kaldırılması için hakimliğe erişim engeli talebinde bulundu. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği yapılan yorumların 'ifade özgürlüğü' kapsamında yer aldığını belirterek bu talebi reddetti.
29.11.2022 Gündem
Yangın çıkan Balıklı Rum Hastanesi'nin çatısındaki tadilat tamamlanmak üzere
Yangın çıkan Balıklı Rum Hastanesi'nin çatısındaki tadilat tamamlanmak üzere Zeytinburnu'nda, Balıklı Rum Hastanesinin Yaşlı Bakımevi bölümünde 4 Ağustos'ta çıkan yangında zarar gören çatının tadilatında sona gelindi. Çalışmalar hakkında bilgi veren İnşaat Mühendisi Erol Yümlü, “Yarın itibarıyla son voltalarımız kapanacak. Ahşap çatı 3 hafta içinde tamamlanmış olacak. Binanın işletmeye açılması için 3-4 ay bir süreye ihtiyacımız var” diye konuştu. Binanın son durumu ise drone ile görüntülendi.
16.11.2022 Gündem
Şeker hastaları için evden çıkmadan doktor takibi sistemi geliyor
Şeker hastaları için evden çıkmadan doktor takibi sistemi geliyor Dünyanın en büyük mobil sağlık projesi, Türkiye liderliğinde diyabet alanında gerçekleştiriliyor. 4 farklı ülkede eş zamanlı yürütülen "ProEmpower" projesi, tip 2 diyabet hastalarının evlerinden çıkmadan doktorları tarafından “online” olarak takip edilmesini sağlıyor
19.11.2019 Genel Sağlık