Hatay Valiliği

Hatay Valiliği

Son dakika Hatay Valiliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hatay Valiliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hatay Valiliği haber sayfamızda...

Hatay Valiliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 795 hatay valiliği haberi bulunmuştur.
Bakan Özhaseki'den müjde! "Tam 14.2 milyar TL’yi Hatay için kullanacağız"
Bakan Özhaseki'den müjde! "Tam 14.2 milyar TL’yi Hatay için kullanacağız" Bakan Mehmet Özhaseki Hatay için müjdeyi açıkladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki “Dünya Bankası’ndan elde ettiğimiz özel bir kredi var, tam 14.2 milyar TL’ yi Hatay için kullanacağız” dedi.
8.04.2024 Gündem
6 Şubat sonrası Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
6 Şubat sonrası Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeni başladı, 3 seferde 350 yolcu ile iniş yapıldı.
29.03.2024 Ekonomi
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 2 yaralı
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 2 yaralı Hatay'da meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.
26.03.2024 Haberler
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı Hatay'da meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.
26.03.2024 Gündem
Lütfü Savaş mahalle toplantısında saldırıya uğradı! Açıklama geldi
Lütfü Savaş mahalle toplantısında saldırıya uğradı! Açıklama geldi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Samandağ ilçesindeki mahalle toplantısında bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırı sırasında platformdan düşen Savaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
22.03.2024 Gündem
Depremde hasar görmüştü! Tarihi Hatay Valiliği binasının yıkımı yapıldı
Depremde hasar görmüştü! Tarihi Hatay Valiliği binasının yıkımı yapıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay Valiliği'nin tarihi binasının yıkımı gerçekleşti.
16.03.2024 Gündem
Acı haber! Alman dağcılarla kayak yapan Türk rehber kar kütlesi altında kaldı
Acı haber! Alman dağcılarla kayak yapan Türk rehber kar kütlesi altında kaldı Niğde'nin Çamardı ilçesinde 6 Alman dağcı ile birlikte tur kayağı yaparken kar kütlesi altında kalan Türk rehber İsmet İnan (52) hayatını kaybetti. Valilik meydana gelen olayla ilgili açıklama yaptı.
10.03.2024 Gündem
‘Hayat Hatay’ ürünleri ülke çapında satılacak
‘Hayat Hatay’ ürünleri ülke çapında satılacak Hatay Valiliği’nin öncülüğünde ve Gürata-Zzef koordinasyonundaki “Hayat Hatay” projesi ile üretilen ürünler, Migros’un ülke çapındaki mağazalarında tüketicilere sunulacak.
3.03.2024 Ekonomi
Alevlerin içinden evladını kurtardı: Öleceğimi bilsem çocuğumu çıkartmak istedim
Alevlerin içinden evladını kurtardı: Öleceğimi bilsem çocuğumu çıkartmak istedim Hatay’da alevlere teslim olan konteynera girerek evladını kurtarmayı başaran anne Çiğdem Çalar, canını hiçe sayarak yaptığı hareketle takdir topladı.
25.02.2024 Haberler
Alevlerin içinden evladını kurtardı: Öleceğimi bilsem çocuğumu çıkartmak istedim
Alevlerin içinden evladını kurtardı: Öleceğimi bilsem çocuğumu çıkartmak istedim Hatay’da alevlere teslim olan konteynera girerek evladını kurtarmayı başaran anne Çiğdem Çalar, canını hiçe sayarak yaptığı hareketle takdir topladı.
25.02.2024 Gündem
Depremde ailesini kaybeden 3 kardeş, Suriye'deki dedelerine kavuştu
Depremde ailesini kaybeden 3 kardeş, Suriye'deki dedelerine kavuştu Suriye’deki iç savaştan 2014 yılında Türkiye’ye gelip Kahramanmaraş’ta yaşamaya başlayan, 6 Şubat depremlerinde Ebrar Sitesi'nde anne, baba ve 1 aylık bebekleri hayatını kaybeden Babelli ailesinin, enkazdan sağ çıkarılan 3 çocuğu, Halep’te yaşayan dedeleriyle buluştu.
22.02.2024 Gündem
Limonda çiftçiye önemli destek
Limonda çiftçiye önemli destek Türkiye'nin narenciye üretiminde önemli merkezlerinden olan Hatay'da valilik tarafından başlatılan projeyle, dalında kalan limonun satışı için üreticilere destek sağlanacak.
13.02.2024 Ekonomi
Göreve giden polisleri taşıyan midibüs devrildi! Yaralılar var
Göreve giden polisleri taşıyan midibüs devrildi! Yaralılar var Hatay'ın Dörtyol ilçesinde göreve giden polis ekiplerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 25 polis hafif şekilde yaralandı. Hatay Valiliği kazayla ilgili açıklama yaptı.
5.02.2024 Gündem
Son dakika... Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
Son dakika... Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta eğitim-öğretime 1 gün ara verildi 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin yıl dönümünde Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da eğitime bir günlük ara verildi.
6.02.2024 Gündem
Kadınlara umut HayatHatay
Kadınlara umut HayatHatay Hatay Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen HayatHatay projesiyle kentteki kadın kooperatiflerinin el emeği ürünleri hayathatay.com.tr adresi üzerinden tüketiciye ulaşıyor.
1.02.2024 Gündem
Bakan Yaşar Güler: Terör koridoruna asla izin vermeyeceğiz
Bakan Yaşar Güler: Terör koridoruna asla izin vermeyeceğiz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Aljazeera'ye röportaj verdi. Bakan Güler "Gazze’de savaş suçu işleniyor. Irak ve Suriye’de terör koridoruna asla izin vermeyeceğiz" dedi. İşte detaylar...
26.01.2024 Gündem
Bakan Güler'den Hatay Valiliği'ne ziyaret
Bakan Güler'den Hatay Valiliği'ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile birlikte Hatay Valiliği'ni ziyaret etti.
26.01.2024 Gündem
Hatay'da 4.2 büyüklüğünde deprem
Hatay'da 4.2 büyüklüğünde deprem Hatay'ın Samandağ ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.01.2024 Gündem
Afet konutları hızla yükseliyor! Yılbaşında teslim edilecek
Afet konutları hızla yükseliyor! Yılbaşında teslim edilecek Depremin vurduğu Hatay’da ihale aşamasında olan konut sayısı 34 bin 793'u buldu. Hassa ilçesinde Hatay Valiliği koordinesinde yapımı devam eden afet konutlarının teslimine yıl başında başlanması planlanıyor.
5.11.2023 Ekonomi
SMA'lı Aybüke bebeğin kampanyasında dolandırıcı şoku: Yüzde 11'de kaldı
SMA'lı Aybüke bebeğin kampanyasında dolandırıcı şoku: Yüzde 11'de kaldı Anne Semiha Uyrum, "Tamamen devlet gözetimi altında bağışlarımız toplanıyor ama dolandırıcılar yüzünden bizim de kampanyamız zarar görüyor. Bunlar yüzünden kampanyamız durma noktasına geldi. Şu anda yüzde 11'deyiz. Hiçbir şekilde ilerleyemiyoruz. Lütfen bu bebeklerin ömründen çalmayın" dedi.
21.10.2023 Gündem
400 bin TL’lik engelden kurtuldu: Sesimiz duyuldu
400 bin TL’lik engelden kurtuldu: Sesimiz duyuldu Hatay’da yıkılan evinden geriye kalan molozlar nedeniyle yeni yuvasının inşaatına başlayamayan depremzede vatandaşın yardımına Valilik yetişti. Hatay Valiliği’nin girişimleriyle molozlar hafriyat firması tarafından kaldırıldı, yerinde dönüşüm projesinden faydalanan aile eski evinin yerine yeni yuvasını kuracak.
21.10.2023 Gündem
Hatay ve Balıkesir'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale
Hatay ve Balıkesir'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale Hatay ve Balıkesir'de çıkan orman yangınları ekiplerin çalışmaları sonrası kontrol altına alındı.
6.08.2023 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hatay'da
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hatay'da Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İskenderun Belediyesi'ni ziyaret edip, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile bir araya geldi. Belediyede toplantıya katılan Bakan Bolat, gün boyu Hatay'da temaslarını sürdürecek.
4.08.2023 Ekonomi
Enkazdan çıkarılan araçların akıbeti belli oldu
Enkazdan çıkarılan araçların akıbeti belli oldu Depremin vurduğu Hatay’da enkazdan çıkarılarak muhafaza altına alınan araçlardan 780 tanesinin şase numaralarından tespitleri yapıldı. Hak sahiplerinin, 30 gün içerisinde araçlarını alabileceği ifade edildi.
7.07.2023 Haberler
Enkazdan çıkarılan araçların akıbeti belli oldu
Enkazdan çıkarılan araçların akıbeti belli oldu Depremin vurduğu Hatay’da enkazdan çıkarılarak muhafaza altına alınan araçlardan 780 tanesinin şase numaralarından tespitleri yapıldı. Hak sahiplerinin, 30 gün içerisinde araçlarını alabileceği ifade edildi.
7.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hatay Valiliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.