Hatice Gökçe

Hatice Gökçe

Son dakika Hatice Gökçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hatice Gökçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hatice Gökçe haber sayfamızda...

Hatice Gökçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 292 hatice gökçe haberi bulunmuştur.
MIT Mimarlık Fakültesi Bursiyerler Arıyor
MIT Mimarlık Fakültesi Bursiyerler Arıyor Mimarlığın geleceği için yenilikçi vizyonları desteklemeyi misyon edinmiş olan MIT Mimarlık Fakültesi’nin yenilikçi vizyonunda burslar merkezi bir rol oynuyor.
1.01.2024 Mimarlık
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak Denizli Giyim Sanayicileri Derneği’nin bir projesi olan Denizli Fashion Week, 6. sezonunda büyük bir değişim geçirdi.
25.11.2023 Ege
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 2023’e insanlık notu Shakira, yeni yıla özel olarak kaleme aldığı notuyla, eski eşi Gerard Pique’ye göndermede bulundu...
3.01.2023 Cadde
Mis gibi geldi geçti BAHAR
Mis gibi geldi geçti BAHAR Arzu Kaprol, Hatice Gökçe, Özlem Süer, Ümit Ünal, İdil Tarzi ve Ayten Alpün 11 Kasım’da hayatını kaybeden Bahar Korçan’ın vizyonunu ve ‘Baharolmayı anlattı
14.11.2021 Pazar
Çetin Ceviz konusu ve oyuncuları! Çetin Ceviz filmi oyuncu kadrosu...
Çetin Ceviz konusu ve oyuncuları! Çetin Ceviz filmi oyuncu kadrosu... Çetin Ceviz filmi, komedi tarzında yerli yapımdır. Film, 2016 yılında vizyona girdi. Devam filmi olarak ise Çetin Ceviz 2 çekilmiştir. Mahir İpek, Ayça Erturan ve Fırat Tanış başrolde yer alıyor. İşte, Çetin Ceviz konusu...
21.07.2021 Cadde
Koca: Bir an evvel aşınızı yaptırın
Koca: Bir an evvel aşınızı yaptırın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, uygulanan aşı sayısının 57 milyon dozu geçtiğini, ilk doz aşıda oranın yüzde 60’ın üzerine çıktını belirterek, ‘Bir an evvel aşı yaptırın’ çağrısı yaptı. Günlük Kovid-19 Tablosu’na göre Doğu ve Güneydoğu illerindeki aşılanma oranı düşük kaldı. Koca da ‘Aşı olma oranının düşük olduğu illerde vaka sayıları artmaya başladı’ diye uyardı
11.07.2021 Gündem
Fashion Week başlıyor
Fashion Week başlıyor Fashion Week Istanbul, moda sektörünün profesyonellerini Türkiye sınırlarının dışına taşımaya hazır. Dijital olarak gerçekleşecek moda haftası, 13 - 16 Nisan tarihleri arasında www.fashionweek.istanbul adresinden takip edilebilecek.
13.04.2021 Ekonomi
Fashion Week Istanbul için geri sayım başladı!
Fashion Week Istanbul için geri sayım başladı! Bu sezon 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek Fashion Week Istanbul, modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerle sınırları aşmaya ve tüm dünya ile buluşmaya hazır. İstanbul’un evrensel ve birleştirici yönünden ilham alarak çok sesli bir atmosferle karşımıza çıkacak olan Fashion Week Istanbul, kapsayıcılığı ile yaratıcı dünyanın buluşma noktası olacak.
11.04.2021 Moda
Fashion Week Istanbul’a geri sayım
Fashion Week Istanbul’a geri sayım Türk modası ve sektörün yaratıcılarını tüm dünyaya taşıyan Fashion Week Istanbul, bu sezon 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek.
11.04.2021 Pazar
‘Yenilik’ rüzgârı bu sefer  Anadolu’dan geliyor
‘Yenilik’ rüzgârı bu sefer Anadolu’dan geliyor Contemporary İstanbul Vakfı’nın bir markası olan ve geçen yılın temmuz ayında Zeytinburnu’ndaki Büyükyalı Fişekhane binası içinde sanatseverlerle buluşan Cocoon, bu kez Baksı Müzesi’nin “Maskeler/Çağrışımlar” isimli sergisiyle ziyaretçilerini bekliyor.
13.02.2021 Kültür Sanat
Maskenin ardındaki Çağrışımlar Fişekhane'de
Maskenin ardındaki Çağrışımlar Fişekhane'de Contemporary Istanbul Vakfı’nın ilk üretim ve sergi mekanı Cocoon, Baksı Müzesi’nin “Maske/Çağrışımlar” sergisine ev sahipliği yapıyor. 20 sanatçı ve tasarımcının maskenin geçmişten bugüne hayatımızdaki rolünü ve pandeminin etkisiyle toplumları nasıl kontrolü altına aldığını anlatan Maske/Çağrışımlar sergisi, 11 Şubat itibari ile Fişekhane’de sanatseverler ile buluşuyor.
12.02.2021 Kültür Sanat
Moda ve sanat bir arada
Moda ve sanat bir arada Ergin İnan resimlerinin Hatice Gökçe tasarımlarıyla buluştuğu ‘Giyilebilir Sergi’, Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
7.12.2020 Cadde
Baksı Müzesi’nde Yorumlar ve Çağrışımlarla "Maskeler" sergisi
Baksı Müzesi’nde Yorumlar ve Çağrışımlarla "Maskeler" sergisi Baksı Müzesi’nin yeni sergisi “Maske/Çağrışımlar”, 20 sanatçı ve tasarımcının “maske” yorumlarını bir araya getiriyor. Sergi, açık kaldığı süre boyunca eşzamanlı olarak müzenin web sitesinde çevrimiçi izlenebilecek.
6.10.2020 Kültür Sanat
Baksı’da maske sergisi
Baksı’da maske sergisi Günlük yaşantının merkezine taşınan maskeler, bu kez sanatçı ve tasarımcıların yorumlarına konu ediliyor, yarattığı farklı çağrışımlarla ele alınıyor. “Maske/Çağrışımlar”  sergisi, 25 Eylül 2020 - 15 Mayıs 2021 tarihleri arasında hem Baksı Müzesi ’nin çatısı altında hem de baksi.org web sitesinde görülebilecek.
23.09.2020 Kültür Sanat
Baksı Müzesi'nde Yorumlar ve Çağrışımlarla Maskeler
Baksı Müzesi'nde Yorumlar ve Çağrışımlarla Maskeler Baksı Müzesi, 25 Eylül’den itibaren “Maske/Çağrışımlar” sergisine yer veriyor. 20 sanatçı ve tasarımcının “maske” yorumlarını bir araya getiren sergi, açık kaldığı süre boyunca eşzamanlı olarak müzenin web sitesinde çevrimiçi izlenebilecek.
21.09.2020 Kültür Sanat
Sanat ve moda buluştu
Sanat ve moda buluştu Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, koleksiyonlarındaki eserler ve ev sahipliği yaptığı sergilerle yaratıcı projelere ilham kaynağı oluyor.
12.09.2020 Cadde
“Minyatür 2.0” sergisine özel koleksiyon
“Minyatür 2.0” sergisine özel koleksiyon Pera Müzesi’nin yeni sergisi “Minyatür 2.0”, sanat ve modayı buluşturan iş birliğine zemin oluşturdu.
12.09.2020 Cumartesi
Baksı 20. yılını kutluyor
Baksı 20. yılını kutluyor Baksı yolculuğu 20. yılını tamamlıyor. Çağdaş müzeciliği yepyeni bir anlayışla Anadolu’nun kültür varlıkları haritasına katan, geleneği gelecekle buluşturan Baksı projesi, 20. yılını sürprizlerle dolu zengin bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Temmuz ayında başlayacak ve 2021 Temmuz’una dek devam edecek kutlama programı çerçevesinde, yeni sergiler, atölyeler, burslar, film gösterimleri ve konser etkinliğinin yanı sıra, kültür-sanat alanında proje üreten bireylere ve kurumlara açık bir ödüllendirme programı da hayata geçirilecek.
29.06.2020 Kültür Sanat
Deri’n Fikirler sona yaklaşıyor
Deri’n Fikirler sona yaklaşıyor Deri sektöründe katma değerli ürünlerin ortaya çıkması amacıyla yenilikçi ve vizyoner deri mühendisleri ile tasarımcıların yarıştığı Deri’n Fikirler Deri Üretim ve Tasarım Yarışması’nda finale bir adım kaldı.
25.11.2019 Ege
Tasarımcılar buluştu
Tasarımcılar buluştu Türk tasarımcıların 2019 Sonbahar/Kış koleksiyonlarının sergilendiği Turkish Designers Avenue, Galeries Lafayette Emaar Square Mall’da tanıtıldı.
20.11.2019 Cadde
İstanbul'dan ilham aldı
İstanbul'dan ilham aldı Modacı Hatice Gökçe, AKG Müze mağazaları için, Matrakçı Nasuh’un İstanbul minyatüründeki peyzaj, hayvan ve çiçek tasvirlerinden ilham alara
15.03.2019 Cadde
FETÖ’den 398 kişiye yakalama kararı
FETÖ’den 398 kişiye yakalama kararı Mahrem imamlarla haberleştikleri belirlenen 345 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İstanbul’da da, TSK yapılanmasına yönelik 53 asker için gözaltı kararı verildi.
20.02.2019 Gündem
Son dakika... Operasyon haberleri peş peşe geliyor!
Son dakika... Operasyon haberleri peş peşe geliyor! Türkiye güne Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik peş peşe operasyon haberleriyle başladı. Muğla merkezli 11 ilde düzenlenen operasyonda 14'ü muvazzaf asker, 18 kişinin yakalanması için düğmeye basıldı. İstanbul'da 53 muvazzaf asker, Jandarma Genel Komutanlığı'nda ise tamamı muvazzaf 52 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İzmir'de ise aralarında FETÖ'nün mahrem imamları, askerler ve kamuya sızan kripto örgüt üyelerinin de bulunduğu 176 kişi için gözaltı kararı verildi. Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada da FETÖ'nün kadın yapılanmasında etkin rolü olan 'Kozmik Bacı' lakaplı Yasemin Ören'in de aralarında bulunduğu 26 kişi yakalandı.
19.02.2019 Gündem
Son dakika... Operasyon haberleri peş peşe geliyor!
Son dakika... Operasyon haberleri peş peşe geliyor! Türkiye güne Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik peş peşe operasyon haberleriyle başladı. Muğla merkezli 11 ilde düzenlenen operasyonda 14'ü muvazzaf asker, 18 kişinin yakalanması için düğmeye basıldı. İstanbul'da 53 muvazzaf asker, Jandarma Genel Komutanlığı'nda ise tamamı muvazzaf 52 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İzmir'de ise aralarında FETÖ'nün mahrem imamları, askerler ve kamuya sızan kripto örgüt üyelerinin de bulunduğu 176 kişi için gözaltı kararı verildi. Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada da FETÖ'nün kadın yapılanmasında etkin rolü olan 'Kozmik Bacı' lakaplı Yasemin Ören'in de aralarında bulunduğu 26 kişi yakalandı.
19.02.2019 Gündem
Özgün 'Aşık' ile geri döndü
Özgün 'Aşık' ile geri döndü Müzik sektörüne kazandırdığı hit şarkılarla kalbimizdeki yerini ve değerini her geçen gün daha da arttıran Özgün, hayranlarını çok heyecanlandıracak 'Aşık' isimli yeni şarkısını sevenleriyle buluşturdu.
8.01.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Gökçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.