Hatice Kübra İlgün

Hatice Kübra İlgün

Son dakika Hatice Kübra İlgün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hatice Kübra İlgün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hatice Kübra İlgün haber sayfamızda...

Hatice Kübra İlgün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106 hatice kübra ilgün haberi bulunmuştur.
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız'
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız' Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştirdi.
23.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e kazandırılan, İnegölspor tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
23.02.2024 Gündem
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Paris 2024'te mücadele edecek tekvandocular belli oldu!
Paris 2024'te mücadele edecek tekvandocular belli oldu! Dünya Tekvando Federasyonu tarafından hazırlanan olimpik ve paralimpik sıralamalar sonrasında, Paris’te madalya mücadelesi verecek sporcular netleşti. Dev organizasyonda 13 sporcumuz kürsü için ter dökecek.
19.12.2023 Diğer
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden Ülkemizi Paris'te 2024 yaz Olimpiyatları'nda temsil edecek tekvandocular belli oldu.
18.12.2023 Diğer
Hatice Kübra İlgün bronz madalyanın sahibi oldu
Hatice Kübra İlgün bronz madalyanın sahibi oldu Polonya'da düzenlenen 2023 Avrupa Oyunları'nda tekvando kadınlarda Hatice Kübra İlgün bronz madalya kazandı.
24.06.2023 Diğer
Hatice Kübra İlgün, dünya 3'üncüsü oldu
Hatice Kübra İlgün, dünya 3'üncüsü oldu Azerbaycan'da düzenlenen Dünya Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Hatice Kübra İlgün, 57 kilo yarı finalinde Chia-ling Lo'ya 2-1 mağlup olarak dünya 3'üncüsü oldu.
29.05.2023 Diğer
Milli tekvandocular 3 altın 2 bronz madalya kazandı
Milli tekvandocular 3 altın 2 bronz madalya kazandı Milli tekvandocular, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren İspanya Açık Tekvando Turnuvası’nda 3’ü altın 5 madalya kazandı.
16.04.2023 Diğer
Haydi görev başına
Haydi görev başına Dile kolay; tam 68 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan birbirinden başarılı altı aday 2022'nin en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
20.01.2023 Skorer
Yusuf Fehmi Genç dünya rekorunu egale etti
Yusuf Fehmi Genç dünya rekorunu egale etti Yusuf Fehmi Genç silkmede 182 kiloluk kaldırışıyla altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olan milli halterci gençler dünya rekorunu da egale etti.
11.12.2022 Diğer
Milli tekvandocular yurda döndü
Milli tekvandocular yurda döndü MEKSİKA'DA düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlarda gümüş madalya kazanan Rukiye Yıldırım ve bronz madalya alan Hatice Kübra İlgün, yurda döndü.
22.11.2022 Diğer
Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, dünya 2'ncisi oldu
Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, dünya 2'ncisi oldu Dünya Tekvando Şampiyonası'nın son gününde milli sporcu Rukiye Yıldırım, gümüş madalya kazandı.
21.11.2022 Diğer
Tekvandoda Hatice Kübra İlgün dünya üçüncüsü
Tekvandoda Hatice Kübra İlgün dünya üçüncüsü Dünya Tekvando Şampiyonası'nın ilk gününde milli sporcu Hatice Kübra İlgün, dünya üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
15.11.2022 Diğer Sporlar
Tekvandoda Hatice Kübra İlgün dünya üçüncüsü
Tekvandoda Hatice Kübra İlgün dünya üçüncüsü Dünya Tekvando Şampiyonası'nın ilk gününde milli sporcu Hatice Kübra İlgün, dünya üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
15.11.2022 Diğer
5. İslami Dayanışma Oyunları'nda geri sayım! Zirvede Türkiye var
5. İslami Dayanışma Oyunları'nda geri sayım! Zirvede Türkiye var 2023 Dünya Spor Başkenti seçilen Konya, unvanına yaraşır bir organizasyonla sahneye çıkıyor. 56 ülkeden 4 bini aşkın sporcu, 5.İslami Dayanışma Oyunları için Konya’da buluşuyor. Adında ‘islami’ kelimesi geçse de, müslüman olma şartı bulunmuyor.
7.08.2022 Diğer
Hatice Kübra İlgün şampiyon
Hatice Kübra İlgün şampiyon Milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün, Akdeniz Oyunları kadınlar 57 kiloda altın madalya kazandı.
3.07.2022 Skorer
Sporun marka kenti Bursa! 400 milyon liraya yakın yatırım
Sporun marka kenti Bursa! 400 milyon liraya yakın yatırım Önemli yatırımları hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan yeni protokolle, şehre 400 milyon liraya yakın yatırımla yeni spor tesisleri kazandırılacak.
15.04.2022 Diğer
Eda Erdem Dündar: Hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını temsil ediyoruz
Eda Erdem Dündar: Hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını temsil ediyoruz Fanatik Sports and Business Summit 2021, olimpik sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün düzenlendi. A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını göstermek için mücadele ettiklerini kaydetti.
5.10.2021 Diğer
Hatice Kübra İlgün, gazeteciliğe soyundu
Hatice Kübra İlgün, gazeteciliğe soyundu 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün, gazeteciliğe soyundu. Milli sporcumuz, Avrupa şampiyonu sporcularla röportaj yaptı.
14.09.2021 Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye sizinle gurur duyuyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye sizinle gurur duyuyor" Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılan tüm milli sporcuları kutladı, “Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye’yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır” ifadelerini kullandı
10.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo 2020'de Türk sporcuların tarihi performansı
Tokyo 2020'de Türk sporcuların tarihi performansı Türkiye, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 2'si altın, 2'si gümüş ve 9'u bronz olmak üzere toplam 13 madalya alırken birçok ilki de yaşadı.
9.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Hatice Kübra İlgün babasına verdiği sözü tuttu
Hatice Kübra İlgün babasına verdiği sözü tuttu Milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün, "Benim rahmetli babama verdiğim bir söz vardı, olimpiyat madalyası sözü. Bunu da gerçekleştirdiğim için ayrıca mutluyum" dedi.
9.08.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Kübra İlgün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.