Hava Limanı

Hava Limanı

Son dakika hava limanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hava limanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hava limanı haber sayfamızda...

Hava Limanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.766 hava limanı haberi bulunmuştur.
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı nedeniyle, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanları zarar gördü.
14.03.2024 Gündem
Saint Kitts Ve Nevis Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Saint Kitts Ve Nevis Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Saint Kitts ve Nevis, Karayipler’de bulunan küçük bir ada devletidir. Rüzgaraltı Adalarında bulunan iki adadan oluşan federal bir ülkedir. Yüzölçümü ve nüfusu bakımından en küçük bağımsız devletlerden biridir. Saint Kitts ve Nevis hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Özbekistan Hakkında Bilgiler; Özbekistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Özbekistan Hakkında Bilgiler; Özbekistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Yedi bağımsız Türk devletinden biri olan Özbekistan, Asya kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Özbekistan Cumhuriyetidir. 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etmiştir. Özbekistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
İzlanda Hakkında Bilgiler; İzlanda Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İzlanda Hakkında Bilgiler; İzlanda Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Avrupa'nın en kuzeyinde bulunan İzlanda, bir ada ülkesidir. İsveç, Danimarka, Norveç ve Finlandiya ile birlikte İskandinav ülkeleri arasında yer alır. Refah düzeyi en yüksek ülkelerden biri olan İzlanda, Avrupa Birliğine üye olmayan dört Avrupa ülkesinden biridir. İzlanda'ya dair en güncel bilgileri sizin için derledik.
2.01.2024 Dünya
Örnek projeleriyle yatırım şampiyonu
Örnek projeleriyle yatırım şampiyonu Türkiye’de yatırıma en çok pay ayıran belediyelerden Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Kayak Merkezi ile 1 milyar liralık kaynağı kente kazandırırken, ödüllü raylı sistemi ile hayatı kolaylaştırıyor.
12.11.2023 Ekonomi
Cenazeler karıştı! 'Tabuttan babamız yerine başka biri çıktı'
Cenazeler karıştı! 'Tabuttan babamız yerine başka biri çıktı' 3 kişinin cenazesi havalimanında karıştırıldı, farklı illere gönderildi. Tabutları açan aileler ise yaşanan durum karşısında şoke oldu. İşte haberin ayrıntıları...
8.08.2023 Haberler
Cenazeler karıştı! 'Tabuttan babamız yerine başka biri çıktı'
Cenazeler karıştı! 'Tabuttan babamız yerine başka biri çıktı' 3 kişinin cenazesi havalimanında karıştırıldı, farklı illere gönderildi. Tabutları açan aileler ise yaşanan durum karşısında şoke oldu. İşte haberin ayrıntıları...
8.08.2023 Gündem
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: İstanbul'da tüm zamanların rekoru kırıldı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: İstanbul'da tüm zamanların rekoru kırıldı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul'da düzenlenen Şampiyonlar Ligi Final organizasyonunu değerlendirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki seçim konusunda da konuşan Büyükekşi, VAR kayıtlarının açıklanması yönünde bir projeleri olmadığını ifade etti.
12.06.2023 Futbol
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Ekonomi
Akhisar tek yürek
Akhisar tek yürek Akhisar Ticaret Borsası ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, yüzyılın en büyük felaketi ile harekete geçti.
2.03.2023 Ege
Akhisarlılar el ele veriyor
Akhisarlılar el ele veriyor Akhisar Ticaret Borsası ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, harekete geçti.
9.02.2023 Ege
Bakan Karaismailoğlu: Adıyaman'a araçlarıyla gelenler, çalışmaları yavaşlatıyor
Bakan Karaismailoğlu: Adıyaman'a araçlarıyla gelenler, çalışmaları yavaşlatıyor Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen illerin başında bulunan Adıyaman'da incelemelerini sürdüren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, özel araçların çalışmaları aksatmasından şikayet ederek, "Tek sıkıntımız burada görevi olmayan vatandaşlarımızın özel araçlarıyla şehre girmeye çalışmaları ve şehri de yaşanan yoğunluk nedeniyle buradaki enkaz kaldırma çalışmalarını maalesef yavaşlatıyorlar. Vatandaşlarımızın daha hassas davranarak buradaki çalışma ortamını, düzenini aksatmadan buradaki hareketlerini sağlamaları ve mümkün olduğu kadar yayan olarak İstedikleri şekilde gelebilirler ama araçlarıyla gelerek şehir trafiğini lütfen meşgul etmesinler" dedi.
9.02.2023 Gündem
Bodrum turizmde rekora koşuyor
Bodrum turizmde rekora koşuyor Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinde biri olan Bodrum’a havadan ve denizden gelen yabancı turist sayısında 1 milyona ulaştı.
26.09.2022 Ekonomi
Bakan Bozdağ: 7'li masa emir eri arıyor
Bakan Bozdağ: 7'li masa emir eri arıyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep'te AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı. Programa, Bakan Bozdağ'ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili de katıldı.
17.09.2022 Siyaset
Türkiye’den Gürcistan’daki orman yangınına destek
Türkiye’den Gürcistan’daki orman yangınına destek Gürcistan'ın Borcomi ilçesinde günler önce başlayan ve henüz kontrol altına alınamayan orman yangınına Türkiye’den de destek gidiyor. 5 gündür karadan ve havadan müdahalenin sürdüğü yangın için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) bağlı 3 adet yangın söndürme uçağı Tiblis Hava Limanı’na ulaştı.
24.08.2022 Gündem
Tuzla'da arsa satış ihalesi
Tuzla'da arsa satış ihalesi Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre İstanbul'un Tuzla ilçesinde konut-ticaret alanı nitelikli 8.916 metrekare arsa açık artırma ile satılacak.
11.08.2022 Ekonomi
Türkiye'nin uzay atağı...İmece uydusu hazır, Uzay Limanı Projesi heyecan uyandırdı
Türkiye'nin uzay atağı...İmece uydusu hazır, Uzay Limanı Projesi heyecan uyandırdı Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, Türk gençliğinin kızıl elmasının 'uzayda güçlü olmak' olduğunu söyledi.
30.04.2022 Ekonomi
THY İstanbul Havalimanı'ndan 57 seferini iptal etti
THY İstanbul Havalimanı'ndan 57 seferini iptal etti Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.
16.03.2022 Gündem
'Putin net bir şekilde sabırsız, savaşta yeni bir evreye girildi!'
'Putin net bir şekilde sabırsız, savaşta yeni bir evreye girildi!' BBC sekiz soruda Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde son durumu inceledi, güvenlik muhabiri Frank Gardner 'Putin Ukrayna'yı dize getirmek için her şeyi yapabilir' deyip ekliyor: "Kendi yanında fakat harabeye dönmüş bir Ukrayna'yı, AB ve NATO'ya üye bir Ukrayna'ya tercih edecektir."
13.03.2022 Dünya
İGA'dan kar önlemi açıklaması! Sefer sayıları azaltıldı
İGA'dan kar önlemi açıklaması! Sefer sayıları azaltıldı İstanbul'da üç gündür etkili olan ve bugün şiddetini artırması beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndaki seferler yüzde 30 azaltıldı. Apron, pist ve taksi yolları başta olmak üzere karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiği İstanbul Havalimanı’nda iptal edilen seferler dışındaki uçuşlar ise aksamadan sürüyor. Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplam 407 uçuşunu iptal etmişti.
13.03.2022 Ekonomi
Rus güçleri Kiev’in kapısına dayandı
Rus güçleri Kiev’in kapısına dayandı CNN INTERNATIONAL ekibi, Kiev’in eteklerinde çatışan Rus ve Ukrayna güçleri arasında kaldı. Başkent yakınlarındaki havalimanının nasıl Ruslar tarafından ele geçirildiğini görüntüledi.
24.02.2022 Haberler
Tonga’daki facia büyük yıkıma yol açtı
Tonga’daki facia büyük yıkıma yol açtı Tonga’da su altı yanardağında meydana gelen patlama büyük bir yıkıma yol açtı. BM tarafından yapılan açıklamada ülke nüfusun yüzde 80’inin faciadan etkilendiği belirtildi.
20.01.2022 Dünya
Tonga’daki yanardağ faciasında can kaybı artıyor
Tonga’daki yanardağ faciasında can kaybı artıyor Tonga'da meydana gelen su altı yanardağı patlamasında can kaybı sayısının 3’e yükseldiği belirtildi.
18.01.2022 Dünya
Bakan Kasapoğlu: Hedefe yürümekten geri durmayacağız
Bakan Kasapoğlu: Hedefe yürümekten geri durmayacağız Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlar yine engeller koymaktan, badireler üretmekten geri durmayacaklar ve bizler hedefe yürümekten bir ve beraber yürümekten de geri durmayacağız." dedi.
30.10.2021 Siyaset
Merkel veda ziyareti için İsrail'de! 'Netanyahu' detayı...
Merkel veda ziyareti için İsrail'de! 'Netanyahu' detayı... Görev süresi dolacak olan Almanya Başbakanı Angela Merkel, veda ziyareti kapsamında İsrail'e geldi.
9.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hava Limanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.