Hava Saldırısı

Hava Saldırısı

Son dakika hava saldırısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hava saldırısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hava saldırısı haber sayfamızda...

Hava Saldırısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.344 hava saldırısı haberi bulunmuştur.
İsrail, Gazze’deki Al-Tuffah Mahallesi’ni vurdu
İsrail, Gazze’deki Al-Tuffah Mahallesi’ni vurdu İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Al-Tuffah Mahallesi’ne hava saldırısı düzenledi. Saldırı anı çevredekiler tarafından anbean kayıt altına alındı
21.04.2024 Haberler
Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı
Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı İsrail ordusu Gazze'deki Tufan mahallesine hava saldırısı düzenledi. Saldırının korkunç görüntüleri kameraya yansıdı.
21.04.2024 Haberler
Son dakika... Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı
Son dakika... Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı İsrail ordusu Gazze'deki Tufan mahallesine hava saldırısı düzenledi. Saldırının korkunç görüntüleri kameraya yansıdı.
21.04.2024 Dünya
Korkulan olmadı bölge nefes aldı
Korkulan olmadı bölge nefes aldı İsrail’in İran’a gerçekleştirdiği saldırının nispeten sınırlı kalması, Ortadoğu’da derin bir nefes alınmasını sağladı. İran’dan gelen açıklamalar ise İsrail’in saldırısını küçümser nitelikte.
21.04.2024 Dünya
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
İran'dan İsrail'e konsolosluk cevabı! Hava saldırısı başlattılar
İran'dan İsrail'e konsolosluk cevabı! Hava saldırısı başlattılar İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Şam'daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak İsrail'e düzinelerce insansız hava aracı ve füzelerin ateşlendiği kaydedildi.
13.04.2024 Dünya
İran’dan Hürmüz Boğazı'nda İsrail’le bağlantılı ticari gemiye baskın
İran’dan Hürmüz Boğazı'nda İsrail’le bağlantılı ticari gemiye baskın İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı yakınlarında İsrail ile bağlantılı bir ticari gemiye helikopterle baskın gerçekleştirdi.
13.04.2024 Haberler
İsrail’den Lübnan’ın güneyinde Hizbullah’a hava saldırısı
İsrail’den Lübnan’ın güneyinde Hizbullah’a hava saldırısı İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyindeki dağlık bölgede Hizbullah'a ait noktalara savaş uçaklarıyla saldırı gerçekleştirdi.
13.04.2024 Haberler
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu İran’ın İsrail’e misillemesi beklenirken, Tahran’ın İsrail hava savunma sistemini aşmak için yoğun bir saldırı düzenleyebileceği belirtiliyor. Birçok ülke bölgeye seyahat uyarısı yayınladı. Öte yandan dünya, İran'ın İsrail'e yapacağı saldırıya kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Lübnan'dan İsrail'e 50'den fazla roket fırlatıldığı belirtildi.
13.04.2024 Dünya
İsrail'den kanlı saldırı! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu öldürüldü
İsrail'den kanlı saldırı! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu öldürüldü Uluslararası ajanslar Avustralya'dan Romanya'ya, Endonezya'dan Kenya'ya, Türkiye'den İtalya'ya onlarca ülkeden fotoğraflar servis ederken, en acı kare İslam dünyasının kilitlendiği Gazze'den geldi. Öte yandan İsrail'n Gazze'ye yönelik kanlı saldırıları devam ediyor. Yapılan son saldırlarda Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 3 torunu hayatını kaybetti.
10.04.2024 Dünya
Nükleer korku geri döndü!
Nükleer korku geri döndü! Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş devam ederken, son dönemde nispeten daha sakin olan güney cephesinde hareketlenme var. Özellikle Zaporijya’da meydana gelen karşılıklı saldırılar, mevcut durumda Rus kontrolünde olan nükleer santralle ilgili endişeleri yeniden gündeme getirdi.
9.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika! Orta Doğu'nun beklediği savaş: ABD'li dergi İran ve İsrail ordusunu karşılaştırdı
Gazze'deki savaşta son dakika! Orta Doğu'nun beklediği savaş: ABD'li dergi İran ve İsrail ordusunu karşılaştırdı İsrail, İran'ın üst düzey generallerini Suriye'de hava saldırısı sonucunda öldürdü. Büyük bir saldırıya hazırlanan İran hakkında ABD kanadı yine olası saldırının tarihini verdi, İran kanadında ise İsrail'e yönelik 2 bin kilometre uzaklıktan bir saldırı hazırlandığı öne sürüldü, bu bağlamda gizli yer altı üssü "Kartal44" açığa çıktı. ABD'li dergi ise yaklaşan olası savaş öncesi İran ve İsrail ordusunun güçlerini karşılaştırdı.
6.04.2024 Dünya
Rusya hava üssüne büyük saldırı
Rusya hava üssüne büyük saldırı Dünyanın kaderini değiştiren savaşta 26 ay çoktan geride kaldı, gece yarısı 1000 kilometreyi aşan cephe hattında çatışmaları gölgede bırakan yeni saldırılar gerçekleşti.
5.04.2024 Haberler
İsrail Gazze'de Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti
İsrail Gazze'de Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti İsrail, Gazze Şeridi’ndeki saldırılarına devam ediyor. Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.
3.04.2024 Dünya
İranlı iki general Şam büyükelçiliğine hava saldırısında öldürüldü
İranlı iki general Şam büyükelçiliğine hava saldırısında öldürüldü İran Devrim Muhafızları, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'daki İran Konsolosluğu binasına düzenlediği saldırıda yedi subayın öldüğünü duyurdu.
2.04.2024 Dünya
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı! Sivil ve askeri can kayıpları var
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı! Sivil ve askeri can kayıpları var İsrail, Halep kentine hava saldırısı düzenledi. Suriye ordusu saldırıda sivil ve askeri can kayıpları olduğunu açıkladı.
29.03.2024 Dünya
İsrail Suriye'ye füze attı! Saldırıda 2 kişi yaralandı
İsrail Suriye'ye füze attı! Saldırıda 2 kişi yaralandı İsrail Suriye'ye hava saldırısında bulundu. Suriye basınında yer alan habere göre 2 kişinin yaralandığı açıklandı.
28.03.2024 Dünya
Rusya'dan Kiev ve Lviv'e yoğun hava saldırısı
Rusya'dan Kiev ve Lviv'e yoğun hava saldırısı Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev ve batıdaki Lviv bölgesine pazar günü erken saatlerde yoğun hava saldırısı düzenledi.
25.03.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Rus füzesi NATO hava sahasına girdi! Bitmek bilmeyen 39 saniye
Dünyada son dakika... Rus füzesi NATO hava sahasına girdi! Bitmek bilmeyen 39 saniye Kuzey Kutbu kıyısındaki Murmansk'tan havalanan stratejik bombardıman uçakları Tu-95'ler, Ukrayna'ya füze yağdırdı. Putin'in on yıl önce el koyduğu Kırım'ın başkenti Sivastopol'da da gece yarısı füze paniği yaşandı. NATO radarları Oserdow köyü semalarında ilerleyen bir füze tespit edince, ortalık karıştı.
24.03.2024 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya füze yağmuru: Hazar Denizi üzerinden ateşlediler!
Rusya'dan Ukrayna'ya füze yağmuru: Hazar Denizi üzerinden ateşlediler! Başlangıçta; Donetsk, Dnepropetrovsk, Zaporozhye ve Harkov bölgelerinde alarmlar duyuruldu. Bir süre sonra, alarm durumu tüm ülkeye yayıldı. Kiev'de hava saldırısı uyarısı devam ederken, şehir yönetimi vatandaşlara sığınaklara girme çağrısı yaptı.
21.03.2024 Dünya
İsrail Refah’ı vurdu
İsrail Refah’ı vurdu ABD Başkanı Biden, Refah’a yönelik operasyona karşı olduğunu açıkça aktarırken, Netanyahu ise “Başka yol yok” diye ısrar ediyor. Bununla birlikte İsrail ordusu itirazlara rağmen Refah’a hava saldırısı gerçekleştirdi.
20.03.2024 Dünya
Pakistan'dan Afganistan'a hava saldırısı!
Pakistan'dan Afganistan'a hava saldırısı!  Kabil, Pakistan'ın Afganistan'ın doğusuna düzenlediği hava saldırılarında en az sekiz kişinin öldüğünü açıkladı.
18.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hava Saldırısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.