Hava Sıcaklıkları

Hava Sıcaklıkları

Son dakika Hava sıcaklıkları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hava sıcaklıkları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hava sıcaklıkları haber sayfamızda...

Hava Sıcaklıkları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.862 hava sıcaklıkları haberi bulunmuştur.
Önce sıcak sonra yağmur
Önce sıcak sonra yağmur Hava sıcaklığı bazı illerde 30 derecenin üstüne çıktı. Bakan Özhaseki, yaşlı ve hastalara “Dikkatli olun” çağrısı yaptı. Sıcaktan sonra yağmur bekleniyor
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü ise sağanak yağış yurdun Batı bölgelerinde etkisini gösterecek. Öte yandan hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan Kars’ta nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
14.04.2024 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen milyonlarca kişi hava durumunu merak ediyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Pazar günü değişiyor. Meteoroloji bayramın 1. günü ve 2. günü için tahminlerini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! Sıcaklıklar düşüyor! Bayram öncesi bu illeri vuracak
Meteoroloji yeni harita yayımladı! Sıcaklıklar düşüyor! Bayram öncesi bu illeri vuracak Bayram öncesi vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni harita yayımladı. Hava sıcaklıkları düşüyor. Bu illerde yaşayanlar dikkat! Bayram öncesi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak geliyor.
4.04.2024 Gündem
5 gün boyunca tek damla yağış yok
5 gün boyunca tek damla yağış yok Mart ayının son günlerinde adeta yaz havası yaşanıyor.
31.03.2024 Gündem
Meteoroloji açıkladı: 31 Mart seçim günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı: 31 Mart seçim günü hava nasıl olacak? Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yapılacağı 31 Mart'ta havanın ülke genelinde parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.
27.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı Eskişehir’de kendini hissettiren sıcak havalar ve yağışların az olması çiftçilerin normalden 2 ay önce tarlalarını sulamaya başlamalarına neden olurken yeraltı suyu 150 metreye kadar çekildi.
21.03.2024 Ekonomi
Erken gelişim don riskini artırdı
Erken gelişim don riskini artırdı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından hububat ekili alanlarda yapılan saha çalışmalarıyla oluşan son verilere göre, mevsim normalleri üzerinde devam eden hava sıcaklıkları bitki gelişimi hızlandırdı.
20.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek Artan gıda fiyatlarına karşı bazı yerel market zincirleri Ramazan boyunca hem fiyatları sabitledi hem de indirimler yaptı. Peki bu indirimleri tüketici yeterli buldu mu? Ayrıntılar CNN Türk'te ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.03.2024 Ekonomi
Antalya'da hortum! Cep telefonu kamerası ile böyle görüntülendi
Antalya'da hortum! Cep telefonu kamerası ile böyle görüntülendi Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarında denizde çıkan hortum, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
13.03.2024 Gündem
Hava sıcaklıkları düşüyor! Meteoroloji açıkladı: Yurt genelinde kuvvetli şekilde etki edecek
Hava sıcaklıkları düşüyor! Meteoroloji açıkladı: Yurt genelinde kuvvetli şekilde etki edecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurt genelinde sıcaklıklar düşüyor. Birçok bölgede yağışlar etkisini gösterecek. Pazar günü itibarıyla Marmara ve Karadeniz'de güneş yeniden yüzünü gösterecek. İşte detaylar...
13.03.2024 Gündem
Meteoroloji'den uyarı geldi: Salı gününe dikkat! Kuvvetli yağmur ve kar
Meteoroloji'den uyarı geldi: Salı gününe dikkat! Kuvvetli yağmur ve kar Türkiye hafta sonunun gelmesi ile birlikte yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geldi. Son hava durumu raporunu açıklayan Meteoroloji haritayı güncelledi. Salı gününe dikkat! İşte merak edilen detaylar...
9.03.2024 Gündem
Meteoroloji’den yeni uyarı! Salı günü sağanak perşembe günü kar geliyor
Meteoroloji’den yeni uyarı! Salı günü sağanak perşembe günü kar geliyor Meteoroloji’den yeni hafta için uyarılar peş peşe geldi. Hava sıcaklıkları bu hafta düşüyor. Salı günü Marmara dahil birçok kentte sağanak görülecek. 8 kent için ise ‘risk var’ uyarısı yapıldı. Perşembe günü ise yurda giriş yapacak olan soğuk hava dalgası kar ve karla karışık yağmur yapacak. İşte istanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
3.03.2024 Gündem
Fındıkta verim endişesi
Fındıkta verim endişesi Doğu Karadeniz Bölgesinde son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi fındıkta verim endişesine neden oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Bir ilçe kışı, diğeri baharı yaşıyor! Eksi 32,9'u gördü Türkiye’nin en soğuk yeri oldu
Bir ilçe kışı, diğeri baharı yaşıyor! Eksi 32,9'u gördü Türkiye’nin en soğuk yeri oldu Hakkâri’de iki mevsim bir arada yaşanıyor. Yüksekova ilçesinde soğuk etkisini sürdürürken, Derecik'te ise bahar havası yaşanıyor. Ardahan’ın Göle ilçesinde dün gece sıcaklık, sıfırın altında 32,9 derece ölçüldü.
28.02.2024 Gündem
Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Türkiye’nin en soğuk yeri eksi 30,5 derece
Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Türkiye’nin en soğuk yeri eksi 30,5 derece Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Denizlerde fırtına bazı kesimlerde ise gök gürültülü ssağanak yağış hakim olacak. Sibirya soğuklarının devam ettiği Ardahan ve ilçeleri ise adeta buz kesti. Göle ilçesi sıfırın altında 30,5 derece ile Türkiye’nin en soğuk yerleşim yeri oldu.
26.02.2024 Gündem
Son dakika... Korku filmi gibi! Devasa hortum bir kenti yıktı: Meteoroloji’den yeni uyarı geldi
Son dakika... Korku filmi gibi! Devasa hortum bir kenti yıktı: Meteoroloji’den yeni uyarı geldi Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde devam ederken birçok kentte sağanak ve kar yapılı etkisini sürdürmeye devam edecek. Öte yandan Hatay’da kuvvetli yağışla birlikte etkili olan hortum, zeytin ağaçlarını yerinden söktü. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
20.02.2024 Gündem
Hububat uykuya dalamadı!
Hububat uykuya dalamadı! Son dört aydır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle hububat ekili alanlarda bitkiler ‘uykuya dalmak’ yerine büyümeye devam ediyor. Gelişen bitkiler bu durumda daha fazla su kullanıyor ve don riskine karşı savunmasız hale geliyor.
17.02.2024 Ekonomi
Son iki yılın en yoğun kar yağışı! New York beyaza büründü
Son iki yılın en yoğun kar yağışı! New York beyaza büründü ABD'nin New York eyaletinde hava sıcaklıkları düştü, şehir beyaza büründü. Yetkililer ise kar yağışının son iki yılın en büyüğü olduğunu açıkladı.
14.02.2024 Dünya
Meteoroloji haritayı güncelledi! İstanbul dahil 21 ile uyarı
Meteoroloji haritayı güncelledi! İstanbul dahil 21 ile uyarı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre hava sıcaklıkları ülke genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Öte yandan İstanbul dahil 21 ile sarı kodlu uyarı verildi. İşte detaylar...
9.02.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları bazı illerde 20 dereceye kadar çıkacak. Öte yandan 12 ile çığ uyarısı verildi. İşte detaylar...
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava Sıcaklıkları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.