Hava Üssü

Hava Üssü

Son dakika hava üssü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hava üssü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hava üssü haber sayfamızda...

Hava Üssü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.198 hava üssü haberi bulunmuştur.
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak!
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak! İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan tam da İsrail saldırısının öncesinde CNN International'a konuştu. İsrail'e uyarı yapan İranlı Bakan Emirabdullahiyan, Tahran'ın bir sonraki misillemesinde en yüksek düzeyde uyarı verileceğini söyledi.
19.04.2024 Haberler
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu!
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu! Pasifik Okyanusu’ndaki küçük bir adacıkta, bir haftadan fazla süre mahsur kalan üç denizci, beyaz kumlu bir plaja palmiye yaprakları kullanılarak yazdıkları “yardım” yazısı sayesinde kurtarıldı.
12.04.2024 Dünya
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi Issız adada mahsur kalan üç ABD'li denizci bir hafta sonra şans eseri fark edilerek kurtarıldılar.
11.04.2024 Dünya
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
F-15'ler sokakları bastı! 7.4'lük deprem sonrası kritik karar: 'Buna mecburuz'
F-15'ler sokakları bastı! 7.4'lük deprem sonrası kritik karar: 'Buna mecburuz' Pahalı askeri ekipmanları sağlıklı şekilde muhafaza etmek ve harbe hazır durumda tutmak her ordunun birinci önceliğidir. Bunun son örneği de geçtiğimiz günlerde Japonya'da yaşandı. Tayvan’da gerçekleşen depremin ardından yapılan tsunami uyarısı sebebiyle bazı bölgelerde sokaklar, savaş uçağı istilasına uğradı.
8.04.2024 Dünya
Nükleer santrale kamikaze dalış resmen doğrulandı! Avrupa'nın en büyüğünde şok anlar
Nükleer santrale kamikaze dalış resmen doğrulandı! Avrupa'nın en büyüğünde şok anlar Kıtanın en büyük nükleer santralinde kamikaze silahlı insansız hava aracı infilak etti, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu'nun doğrulamasıyla gözler bir anda Dinyeper Nehri'ne çevrildi. İşgalci Ruslar saldırı nedeniyle Ukraynalıları suçluyor.
7.04.2024 Dünya
Son dakika! MİT'ten Suriye'de operasyon: İpek Demir Türkiye'ye getirildi
Son dakika! MİT'ten Suriye'de operasyon: İpek Demir Türkiye'ye getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.04.2024 Gündem
Savaşta son dakika... Rus hava üssü vuruldu! Sıra sıra dizilmiş jetler yok oldu, ağır darbe
Savaşta son dakika... Rus hava üssü vuruldu! Sıra sıra dizilmiş jetler yok oldu, ağır darbe Su-34 jetlerine ev sahipliği yapan stratejik hava üssü kamikaze silahlı insansız hava aracı yağmuruna tutuldu, şehirde yaşayanlar 60'tan fazla patlama sesi duydu. Rus ordusu için acı tablo, gün ağardıktan sonra ortaya çıktı.
5.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya açıkladı: İsrail casuslarına operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: İsrail casuslarına operasyon İstanbul’da, İsrail istihbarat servisine bilgi topladıkları tespit edilen 8 şüpheli 'Köstebek-3' operasyonu ile yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 6'sı adli kontrolle serbest kaldı.
5.04.2024 Gündem
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. PKK/YPG-YPJ sözde sorumlusu Sorhin Çele'nin etkisiz hale getirildiği operasyonun detayları belli oldu.
5.04.2024 Gündem
Rusya hava üssüne büyük saldırı
Rusya hava üssüne büyük saldırı Dünyanın kaderini değiştiren savaşta 26 ay çoktan geride kaldı, gece yarısı 1000 kilometreyi aşan cephe hattında çatışmaları gölgede bırakan yeni saldırılar gerçekleşti.
5.04.2024 Haberler
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor Nijer'deki cuntanın sözcüsü, Amerikalı personelin gitmesi yönünde çağrıda bulunmaktan kaçınıyor ancak varlıklarını egemenliği ihlal ettiğini savunuyor. Niamey yönetiminin hamlesi, Burkina Faso ve Mali'deki cuntaların izinden gitti.
20.03.2024 Dünya
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı Ana muharebe tanklarının yanı sıra zırhlı araçların sahne aldığı gövde gösterisinin adresi, dikkat çekici. NATO Hava Komutanlığı ise, resmi hesabından Karadeniz semalarını koruyan Türk F-16'larını kadrajına aldı.
19.03.2024 Dünya
Romanya’ya Avrupa’nın en büyük NATO üssü
Romanya’ya Avrupa’nın en büyük NATO üssü Yaklaşık 2.5 milyar euro’ya mal olacak Avrupa’nın en büyük NATO üssünün inşasına Romanya’da başlandı.
19.03.2024 Dünya
NATO'dan nefes kesen paylaşım! Türk F-16'ları Romanya semalarında
NATO'dan nefes kesen paylaşım! Türk F-16'ları Romanya semalarında NATO X sosyal medya hesabından Romanya semalarında 'intercept-önleme' tatbikatı icra edildiğini duyurdu ve çok sayıda fotoğraf paylaştı. Gövde gösterisinde Türkiye'ye ait F-16'lar öne çıktı.
7.03.2024 Dünya
Bir ülkeye daha Bayraktar TB2! Türk SİHA'ları Avrupa semalarında
Bir ülkeye daha Bayraktar TB2! Türk SİHA'ları Avrupa semalarında Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'larına yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bayraktar, "İlk kez NATO standartlarında bir hava aracı katılmış oldu" dedi.
4.03.2024 Ekonomi
Kassam Tugayları Lübnan'dan İsrail'i vurdu
Kassam Tugayları Lübnan'dan İsrail'i vurdu Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları, Lübnan'ın güneyinden İsrail'in kuzeyini füze yağmuruna tuttuğunu duyurdu.
28.02.2024 Haberler
Tarihi adım! Karar onaylandı, Türk SİHA'ları Geçitkale'de
Tarihi adım! Karar onaylandı, Türk SİHA'ları Geçitkale'de KKTC Meclisi’nde, Geçitkale Havalimanı’na Türk SİHA’ları konuşlanmasına ilişkin karar onaylandı. Türkiye’nin çok kritik bir adım attığına değinen uzmanlara göre Ankara sadece Rum tarafına değil bölgede planı olan tüm güçlere çok net bir mesaj verdi.
13.02.2024 Gündem
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye’deki 3 ABD üssüne saldırı
Irak ve Suriye’deki 3 ABD üssüne saldırı Irak’taki İran yanlısı Irak İslami Direnişi, Irak ve Suriye’de ABD askerlerinin bulunduğu 3 üsse SİHA ve füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.
24.01.2024 Dizi İzle
İsrail ordusu Gazze’de büyük kayıp veriyor
İsrail ordusu Gazze’de büyük kayıp veriyor Bir İsrail tankının roketatarla hedef alınması sonrası çöken binanın altında 21 İsrail askeri hayatını kaybetti. Toplam 24 askerin ölümüyle İsrail ordusu Gazze’de kara harekatına başladığından bu yana bir günde en büyük kaybı vermiş oldu.
24.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hava Üssü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.