Havası

Havası

Son dakika havası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan havası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan havası haber sayfamızda...

Havası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.012 havası haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer!
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer! Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den bir son dakika uyarısı geldi. Yurt genelinde etkili olan yaz havası kısa sürdü. Bugün 6 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Yarın ise İstanbul başta olmak üzere birçok kentte alarm verildi. 3 gün boyunca sürecek olan sağanak ve gök gürültülü havanın etkisi ile sıcaklıklar da 9 derece düşecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak Barcelona'yı turnuvanın dışına itti ve 7 yıl önce yaşadığı kabusu bu kez rakibine yaşattı. Kylian Mbappe, Devler Ligi'nde en çok gol attığı takım olan Barcelona'yı yine boş geçmedi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı Antalya’daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi.
13.04.2024 Gündem
İstanbul'da insan seli! 'İğne atsan yere düşmez'
İstanbul'da insan seli! 'İğne atsan yere düşmez' İstanbul'da Ramazan Bayramı’nın son gününde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Eminönü başta olmak üzere Taksim ve sahillere akın etti.
12.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez!
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez! Bitime 5 maç kala 48 puanla Play Off hattında yer alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Son haftalar önemli ve de değerli. İsmet hoca ve öğrencileri ciddi anlamda odaklanmalı. Bu süreci iyi futbolla taçlandırarak, başarıyla tamamlamalılar’’ dedi
12.04.2024 1.Lig
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi Çarşamba günü ABD’de enflasyonun beklentileri aşmasının ardından gerileyen altın fiyatları perşembe ve cuma günleri yeniden yukarı yönlü hareketlendi Bugün gram altın 2500 lira seviyesinin de üzerine çıktı. Peki piyasadaki yükselişin nedeni ne? İşte detaylar...
12.04.2024 Ekonomi
Şehir Tiyatroları’nda bayram havası
Şehir Tiyatroları’nda bayram havası İBB Şehir Tiyatroları 16 farklı oyunla seyircisiyle bayramlaşıyor. “Cadı Kazanı”, “Hamlet”, “İfigenya”, “Maviydi Bisikletim”, “Kuğunun Şarkısı”, “Çingene Boksör”, “Rüstemoğlu Cemal’in Tuhaf Hikâyesi” ve “Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi” 13-14 Nisan’da şehrin farklı sahnelerinde tiyatroseverler buluşuyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
Altın zirveden döndü! Yatırımcılar dikkat: Nedeni belli oldu
Altın zirveden döndü! Yatırımcılar dikkat: Nedeni belli oldu Pazartesi günü rekor kıran altın fiyatları haftanın kalan günlerinde gösterdiği fiyat hareketi ile oldukça dikkat çekti. Dün ABD’de açıklanan kritik veri sonrası piyasalar hareketlendi. Özellikle ons altındaki aşağı yönlü seyir gram altın fiyatını baskı altında bıraktı. Peki altın fiyatları geçtiğimiz gün neden geriledi? İşte detaylar...
11.04.2024 Ekonomi
Bayram Havası filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir ve ne zaman çekildi?
Bayram Havası filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir ve ne zaman çekildi? Bayram Havası filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bayram Havası, özellikle bayramlarda televizyon ekranlarında izlenebilecek eğlenceli filmler arasında yer alıyor. TRT 1'in bayram özel yapımı Bayram Havası filmi, her yaştan izleyiciye hitap ediyor. Yapımcılığını Medya Fikir Kulübü'nün üstlendiği Bayram Havası, bu bayramda da izleyici karşısına çıkıyor. Peki Bayram Havası konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu Borsa arife günü yapılan tek seansta çifte rekor kırdı. 9849 puanla gün içi rekorunu yenileyen BIST 100 Endeksi 9814 puanla da yeni kapanış rekoruna imza attı.
10.04.2024 Ekonomi
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor Bayram tatili başladı ve hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu ve illeri tek tek saydı. Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 12 ile de sarı kodlu uyarı geldi. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Gündem
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Refah payı artışı yapılacak mı? En düşük emekli maaşında tahminler değişti
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Refah payı artışı yapılacak mı? En düşük emekli maaşında tahminler değişti Mart ayı enflasyon rakamının netleşmesiyle birlikte emeklilere zam için son 3 veri kaldı. Peki emeklilere 6 aylık enflasyon verisinin açıklanmasının ardından refah payı verilecek mi? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı.
7.04.2024 Ekonomi
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz'
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz' Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven ve yönetici Ali Berke Tükenmez açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılarda Dusan Alimpijevic'in geleceği netlik kazandı.
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu Beşiktaş Emlakjet, başantrenör Dusan Alimpijevic ile gelecek sezon da yola devam edecek.
6.04.2024 Basketbol
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
5.04.2024 Galatasaray
Ali Gültiken, Fernando Santos'a patladı! 'Mayın tarlası olarak görüyor'
Ali Gültiken, Fernando Santos'a patladı! 'Mayın tarlası olarak görüyor' Beşiktaş'ın Başakşehir deplasmanından 1 puanla ayrıldığı maçın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu. Siyah-beyazlıların efsanelerinden Ali Gültiken'in yorumları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
İbrahim Büyükak'ın üç tekerlekli motosikleti dikkat çekti!
İbrahim Büyükak'ın üç tekerlekli motosikleti dikkat çekti! Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile psikolog eşi Nurdan Beşen, Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Ünlü çift, üç tekerlekli motosikletleri ile ilgi odağı oldu.
2.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Havası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.