Düğün eğlencesinde havaya ateş açanlar yakalandı
Düğün eğlencesinde havaya ateş açanlar yakalandı Pendik’te düğün eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açan şahıslar yakalandı.
10.09.2023 Haberler
Sancaktepe'de düğün konvoyunda ateş açanları polisler böyle yakaladı
Sancaktepe'de düğün konvoyunda ateş açanları polisler böyle yakaladı İstanbul Sancaktepe'de düğün konvoyunun önüne geçip pompalı tüfekle havaya ateş açanları o sırada yoldan geçen sivil polis ekipleri yakaladı.
6.06.2022 Haberler
Düğün konvoyundakiler yolu kapatıp, havaya ateş açtı
Düğün konvoyundakiler yolu kapatıp, havaya ateş açtı Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolu trafiğe kapatarak, havaya silahla ateş edip yüksek sesle müzik yayını yapan düğün konvoyu sürücülerinden 1 kişi gözaltına alındı. 6 otomobil sürücüsüne ise trafik ekiplerince işlem yapıldı.
7.05.2022 Haberler
Düğün konvoyunda drift atıp, silahla havaya ateş ettiler
Düğün konvoyunda drift atıp, silahla havaya ateş ettiler Antalya'da bir grup genç, arkadaşlarının düğün konvoyunda caddede araçlarıyla drift attı, silahlarıyla da havaya ateş açtı. Gençler, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medyada paylaştı.
13.09.2021 Haberler
Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı
Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı İstanbul’un Pendik ilçesinde araçlarıyla konvoy yaparak Yusuf Ziya Zülfikar alt Geçidi’nde havaya ateş açan magandalar polisin yaptığı çalışmayla gözaltına alındı.
4.06.2020 Haberler
Görüntüler büyük tepki çekmişti
Görüntüler büyük tepki çekmişti Ankara'da, kına gecesinde kurusıkı tabancayla havaya ateş açan 2 çocuktan A.U.K. ve babası İ.K. hakkında işlem başlatıldı.
22.09.2019 Haberler
İstanbul'un göbeğinde maganda dehşeti
İstanbul'un göbeğinde maganda dehşeti İstanbul'da ağırlıkta gençlerden oluşan bir grup araçlarıyla konvoy oluşturdu. Konvoy Taksim'e yaklaştığında ise adeta silahlar konuştu. Araçtan sarkan magandalar havaya ateş ederken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı. İstanbul'un göbeğinde adeta silahlar konuştu. Silah seslerini duyanlar çatışma çıktığını zannederken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Saat 00:00 sıralarında kameralara yansıyan görüntülerde, Kasımpaşa'da toplanan gençler çok sayıda araçla konvoy oluşturdu. Otomobillerin camlarından sarkarak trafikte terör estirdiler. Konvoy Taksim'e yaklaştığında ise silahlar konuşmaya başladı.
11.09.2019 Yaşam
O magandalar yakalandı!
O magandalar yakalandı! Sefaköy'de düğünde havaya ateş açarak vatandaşların canını tehlikeye düşüren şehir magandaları polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Sefaköy’de konvoy halinde semtte turladıktan sonra gelin almaya geldikleri sokağı kapatan damadın arkadaşları, sözde eğlence adı altında tabancalarla çocukların gözleri önünde güpegündüz havaya ateş açmıştı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri şehir magandalarını yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda B.Ö. (22) ve İ.Ş. (27) isimli şahıslar kıskıvrak yakalandı. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet şarjör ve 5 adet fişek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Ö. ve İ.Ş. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
11.09.2019 Haberler
Köprüde trafik durdu
Köprüde trafik durdu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir kişinin havaya ateş ettiği öne sürülüyor. Köprüde trafik durdu
11.09.2019 Haberler