14 yaşındaki Yağmur, ablasından eve dönmek için ayrıldı! 17 gündür kayıp
14 yaşındaki Yağmur, ablasından eve dönmek için ayrıldı! 17 gündür kayıp Samsun’un İlkadım ilçesinde 17 gün önce ziyarete gittiği ablasından eve dönmek için ayrılan, bir daha da haber alınamayan Yağmur Avcı (14), aranıyor. Avcı’nın annesi Havva Er, “Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.
4.08.2023 Gündem
Corona virüsü 7 günde yenen kadın: İçim yanıyor, dışım donuyordu
Corona virüsü 7 günde yenen kadın: İçim yanıyor, dışım donuyordu Bursa'da corona virüse yakalanan Havva ER (58), hastanedeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi. 7 gün sonra hastaneden çıkan ve karantina altındaki mahallesine giderken yaşadığı süreci anlatan Er, "Nefes almakta zorlandım. İçim yanıyor, dışım donuyordu" dedi.
9.04.2020 Haberler
Son dakika haberler: Corona virüsü yenen kadın: İçim yanıyor, dışım donuyordu
Son dakika haberler: Corona virüsü yenen kadın: İçim yanıyor, dışım donuyordu Son dakika haberlere göre, Bursa'da, corona virüse yakalanan Havva Er (58), hastanedeki 7 günlük tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi. Karantina altındaki mahallesine giderken yaşadığı süreci anlatan Er, "Nefes almakta zorlandım. İçim yanıyor, dışım donuyordu" dedi.
9.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri