Hayvan Sevgisi

Hayvan Sevgisi

Son dakika Hayvan sevgisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hayvan sevgisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hayvan sevgisi haber sayfamızda...

Hayvan Sevgisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 515 hayvan sevgisi haberi bulunmuştur.
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Sokak köpeğini süpürgesi ile kaşıyıp sevdi; temizlik personelinin o anları kamerada
Sokak köpeğini süpürgesi ile kaşıyıp sevdi; temizlik personelinin o anları kamerada Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nde temizlik personeli olarak çalışan İlyas Bayındır (43), yanına gelen sokak köpeğini elindeki süpürge ile kaşıyıp, ardından sevdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, 6 yıldır Yunuseli Mahallesi'nde görev yaptığını belirten Bayındır, "O köpek, her gün yanıma geliyor. Yine o gün de geldi. Biraz sevdikten sonra kendini kaşıttı" dedi.
19.03.2024 Yaşam
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında ikinci kez karar verildi.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan duruşmada savunma yaptı. Onlarca hayvansever duruşmanın olduğu koridorda izdiham oluştururken, kedi katiliyle ilgili karar da verildi.
13.03.2024 Gündem
Çocuklara erken yaşta doğa sevgisi ve çevre bilinci aşılamanın yolları
Çocuklara erken yaşta doğa sevgisi ve çevre bilinci aşılamanın yolları Sevgi küçük yaşta öğrenilir. Doğanın ve çevrenin korunması da çocukken kazanılan doğa sevgisiyle mümkün. Ebeveynlere düşen en önemli görev ise çocuklarına doğa ve çevre ile bağ oluşturmasında yardımcı olmaktır. İşte çocuklara doğa sevgisini ve çevre bilincini aşılamanın yolları.
17.02.2024 Ebeveyn
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike Son yıllarda güvercin ve kumruların insanlar tarafından yemle beslendiği tarihi meydanlar ile turistik yerlerin sayısında artış oldu.
18.01.2024 Gündem
Hayvanlarla İlgili Sözler 2024: Hayvan Sevgisini En İyi Anlatan Güzel Sözler
Hayvanlarla İlgili Sözler 2024: Hayvan Sevgisini En İyi Anlatan Güzel Sözler Hayvan sevgisi insan ya da ağaç sevgisi kadar önemlidir. Her zaman hayvanı seven insandan korkma derler. Çünkü masum bir canlıyı sevmek insanın yumuşak kalbini gösterir. Tabii pek çok insan yüreğimdeki hayvan sevgisini sözler üzerinden de değerlendiriyor. Bu konuda başkaları ile paylaşabileceğiniz en güzel hayvan sözleri arasından tercih yapabilirsiniz. İşte hayvanlarla ilgili sözler: hayvan sevgisini en iyi anlatan güzel sözler.
5.01.2024 Güzel Sözler
7’den 77’ye hitap ediyor!
7’den 77’ye hitap ediyor! Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in seçim sözlerinden biri olan Çocuk Köyü, her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor. Başta Anıtkabir Miniatürk olmak üzere ters evden Survivor parkuruna birçok alan bulunuyor.
23.12.2023 Ege
Özalplı öğrencilerden örnek proje! 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktılar
Özalplı öğrencilerden örnek proje! 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktılar Van'ın Özalp ilçesindeki ilkokul öğrencileri örnek bir projeye imza attı. Öğrenciler, atık malzemelerden 150 adet kuş evi yaparak ilçenin belli yerlerine yerleştirdi.
11.12.2023 Yaşam
Özalplı öğrencilerden örnek proje! 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktılar
Özalplı öğrencilerden örnek proje! 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktılar Van'ın Özalp ilçesindeki ilkokul öğrencileri örnek bir projeye imza attı. Öğrenciler, atık malzemelerden 150 adet kuş evi yaparak ilçenin belli yerlerine yerleştirdi.
11.12.2023 Vitrin
Köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın babası konuştu! 'Çocuğumun sağlam bir yeri yok'
Köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın babası konuştu! 'Çocuğumun sağlam bir yeri yok' Ankara’nın Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi’nde dün sabah saat 08.45 sıralarında okula gitmek için evinden çıkan ve sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Tunahan Yılmaz, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırıya uğrayan Tunahan Yılmaz'ın babası konuştu.
8.12.2023 Gündem
Çocuklar, can dost sevgisiyle yetişiyor
Çocuklar, can dost sevgisiyle yetişiyor Bayraklı Belediyesi veteriner hekimleri, çocuklara hayvan sevgisi, barınma, korunma ve beslenme konularında bilinçlendirme çalışması yaptı.
25.11.2023 Ege
Kızları sinir krizi geçirdi! Komşular seslere koştu ama yetişemedi...
Kızları sinir krizi geçirdi! Komşular seslere koştu ama yetişemedi... Beyoğlu'nda, tartıştığı eşi Şerife Buğdaycı'yı tabancayla vurarak öldüren Mehmet Buğdaycı, aynı silahla intihar etti. Olay yerine gelen kızları sinir krizi geçirdi.
31.10.2023 Gündem
Öğrencilerin sıra arkadaşı Duman! En çok Türkçe dersine katılıyor
Öğrencilerin sıra arkadaşı Duman! En çok Türkçe dersine katılıyor Samsun'da ‘Duman’ isimli kedi, okulda barınıp derslere giriyor. En çok Türkçe dersine katıldığı belirtilen Duman, okulun 'Değerler Ağacı' tablosunda ise ‘Okulun en temiz öğrencisi’ olarak yer alıyor.
4.10.2023 Çocuk
Türkiye güzeli Nur Gümüşdoğrayan'ın yeni hayatı bambaşka! 'Eşim her şeyi karşılıyor'
Türkiye güzeli Nur Gümüşdoğrayan'ın yeni hayatı bambaşka! 'Eşim her şeyi karşılıyor' 2004 Türkiye Güzeli Nur Gümüşdoğrayan, önceki gün City's AVM'deydi. Alışveriş sonrası Nişantaşı parkında çocukları ile vakit geçiren 38 yaşındaki eski manken, oturdukları evi basan pireler yüzünden taşınma kararı aldıklarını söyledi. İki çocuk annesi Gümüşdoğrayan, evlendikten sonra mankenlik ve oyunculuğu bırakması hakkında da konuştu.
10.08.2023 Cadde
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, köpeğin saldırısına uğrayan ve kuduz teşhisi konulduktan sonra hayatını kaybeden mimar Lütfü Seray'ın (28) yakınları yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
25.07.2023 Haberler
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, köpeğin saldırısına uğrayan ve kuduz teşhisi konulduktan sonra hayatını kaybeden mimar Lütfü Seray'ın (28) yakınları yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
25.07.2023 Gündem
Sinem Kobal ve kızı Çeşme'de görüntülendi! Lalin kediye kurabiyesini verdi
Sinem Kobal ve kızı Çeşme'de görüntülendi! Lalin kediye kurabiyesini verdi Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, önceki gün Alaçatı'da Lalin'le görüntülendi. Mekan içerisinde bulunan kedi yavrusuna krakerini veren Lalin, hayvan sevgisi ile görenleri güldürdü.
7.07.2023 Cadde
Lalin’in hayvan sevgisi
Lalin’in hayvan sevgisi Sinem Kobal ve kızı Lalin, önceki gün Alaçatı’daki çarşıda objektiflere takıldı.
7.07.2023 Cadde
Çocukları güldüren ayı onu hep ağlattı! Babasının yazdığı kitap hayatını bakın nasıl değiştirdi
Çocukları güldüren ayı onu hep ağlattı! Babasının yazdığı kitap hayatını bakın nasıl değiştirdi Birçoğumuzun çocukluğuna damga vuran sevimli ayıcık 'Winnie The Pooh'u diğer çizgi filmlerden ayıran önemli bir detay var. Gerçek bir hikâyeden ilham alan ve kuşaktan kuşağa hayvan sevgisi aşılayan bu karakter dünyadaki milyonlarca miniğe neşe kaynağı olsa da aslında kendisini var eden çocuğun hayatında onarılamaz bir yara açtı.
26.05.2023 Dünya
Özgür ve ham bir feminist!
Özgür ve ham bir feminist! Brigitte Bardot’yu konu alan dizide, oyuncunun iradesi dışında kadınlar için çığır açtığı belirtilirken “Farkına varmasa da Bardot feministti” deniliyor.
14.05.2023 Dünya
Yeni Zelanda'da çocukların kedi öldüreceği yarışma tepkiler üzerine iptal edildi
Yeni Zelanda'da çocukların kedi öldüreceği yarışma tepkiler üzerine iptal edildi Geleneksel av yarışmasına bu yıl eklenen yeni kategori, hayvan hakları örgütlerinin yoğun tepkisiyle karşılaştı. Kampanyayı destekleyenler ise, yaban kedilerinin adadaki diğer canlılara zarar verdiğini söylüyor.
20.04.2023 Dünya
Sırtındaki 18 kiloyla Hatay için yürüyor! Cebinde kalan son parayı tek amacına adadı
Sırtındaki 18 kiloyla Hatay için yürüyor! Cebinde kalan son parayı tek amacına adadı 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrası pek çok arkadaşının acısını paylaşan ve elini taşın altına koymak isteyen Zeynep Tuğçe Güneş, 535 kilometrelik Likya Yolu’nu tek başına yürüyerek depremzedelere destek olmayı hedefliyor. "Yüreğimde dinmeyen bir gözyaşı vardı" diyen, evinin kira parasını bir kenara ayırarak cebinde kalan son maaşıyla yola çıkan Zeynep'in artık tek bir hayali var.
2.04.2023 Gündem
Depremden kurtulan 'Minyon'a, 21 gün sonra 670 kilometre yol katedip kavuştu
Depremden kurtulan 'Minyon'a, 21 gün sonra 670 kilometre yol katedip kavuştu Hatay'da depremde yan yatan 7 katlı binadan 13'üncü günde kurtarılıp, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Bursa Temsilciliği'ne getirilen 'Minyon' isimli kedi, 21 gün sonra 670 kilometre yol kateden sahibi Aslı Erdoğan'a teslim edildi. 'Minyon'u kucaklayınca gözyaşlarını tutamayan Erdoğan, "Umudumuzu hiç yitirmedik. HAYTAP ile iletişime geçtik. Onlar, 13'üncü gün binaya girerek kedimizi kurtardılar" dedi.
28.02.2023 Haberler
Depremden kurtulan 'Minyon'a, 21 gün sonra 670 kilometre yol katedip kavuştu
Depremden kurtulan 'Minyon'a, 21 gün sonra 670 kilometre yol katedip kavuştu Hatay'da depremde yan yatan 7 katlı binadan 13'üncü günde kurtarılıp, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Bursa Temsilciliği'ne getirilen 'Minyon' isimli kedi, 21 gün sonra 670 kilometre yol kateden sahibi Aslı Erdoğan'a teslim edildi. 'Minyon'u kucaklayınca gözyaşlarını tutamayan Erdoğan, "Umudumuzu hiç yitirmedik. HAYTAP ile iletişime geçtik. Onlar, 13'üncü gün binaya girerek kedimizi kurtardılar" dedi.
28.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayvan Sevgisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.