Hayvana Şiddet

Hayvana Şiddet

Son dakika hayvana şiddet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hayvana şiddet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hayvana şiddet haber sayfamızda...

Hayvana Şiddet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 209 hayvana şiddet haberi bulunmuştur.
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı Kedilerin arabasını çizmesi üzerine hayvanlara karşı nefret besleyen genç 10 ay boyunca kedileri katletti.
24.04.2024 Dünya
Tüfekle öldürdü, paylaştı: Dünya ile bağlantısını kestim
Tüfekle öldürdü, paylaştı: Dünya ile bağlantısını kestim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çocuğunu ısırdığı gerekçesiyle sokak köpeğini tüfekle vurarak öldüren ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dünya ile bağlantısını kestim" ifadelerini kullanan sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
20.02.2024 Gündem
Kayseri'de vahşet! Tüfekle vurulan 2 köpekte 200 saçmaya rastlandı
Kayseri'de vahşet! Tüfekle vurulan 2 köpekte 200 saçmaya rastlandı Kayseri’de ördek ve tavuklarını yediği iddiasıyla O.R. tarafından av tüfeği ile vurulan 2 köpeğin vücutlarında, 200 saçma bulundu.
8.10.2023 Gündem
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı Sosyal medya paylaşılan bir hayvana şiddet görüntüsüne yorum yapan Melike Nur Sarıtaş, şiddet gösteren şahıs tarafından açılan dava ile şoke oldu.
5.10.2023 Haberler
Otomobilin üzerine bırakılan not alarma geçirdi! 30 dakika nefes kesen mücadele
Otomobilin üzerine bırakılan not alarma geçirdi! 30 dakika nefes kesen mücadele Antalya’da park halindeki bir otomobilin kaputuna giren kedinin hayatını, otomobilin üzerine bırakılan “Kaputun altında kedi var, çıkartamadık arabayı çalıştırınca kaputa vurun” notu kurtardı.
5.10.2023 Gündem
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı
Genç kız hayvana şiddet videosuna yorum yaptı! Hayatının şokunu yaşadı Sosyal medya paylaşılan bir hayvana şiddet görüntüsüne yorum yapan Melike Nur Sarıtaş, şiddet gösteren şahıs tarafından açılan dava ile şoke oldu.
5.10.2023 Gündem
Köpeği araca bağlayıp sürükleyerek öldüren şahsın savunmasına tepki
Köpeği araca bağlayıp sürükleyerek öldüren şahsın savunmasına tepki Denizli'nin Bekilli ilçesinde araca zincirle bağladığı köpeğini kilometrelerce sürükleyerek ölümüne neden olan sürücünün, "Veterinere götürüyordum, bagajdan düşmüş" şeklindeki savunması tepki topladı.
13.04.2023 Gündem
Evden kaçan kediyi yumrukladı! Vicdansızlık anbean kaydedildi
Evden kaçan kediyi yumrukladı! Vicdansızlık anbean kaydedildi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir şahsın, evden kaçan kediyi acımasızca yumrukladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Harekete geçen HAYDİ ekipleri, şüpheliyi yakalayarak emniyete götürdü.
3.01.2023 Gündem
Belediye aracında kanlar içindeki köpekler hayvanseverleri isyan ettirdi
Belediye aracında kanlar içindeki köpekler hayvanseverleri isyan ettirdi Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye ekiplerinin küpeli sokak köpeklerini toplarken 2'sini şiddet uygulayarak öldürdüğü iddia edildi. Hayvanseverler, belediyenin hayvan barınağı önünde toplanarak duruma tepki gösterdi. Mamak Belediyesi, köpeklerin araç çarpması sonucu öldüğü açıklamasını yaptı.
25.11.2022 Gündem
Tam anlamıyla dehşet evi! 7 çocuk ve 35 köpeği pisliğin içinde yaşattılar
Tam anlamıyla dehşet evi! 7 çocuk ve 35 köpeği pisliğin içinde yaşattılar En sevdiği köpek günler önce ölmüş ama cansız bedeni hâlâ evin salonunda durmaya devam ediyordu. Yaşları 4 ila 17 arasında değişen ve doğdukları günden beri bu evde yaşayan yedi kardeşin yıllarca içinde bulundukları korkunç tablo, bir komşularının ihbarı sonucunda ortaya çıkabildi. 'Dehşet evi'ne adım atar atmaz korkunç bir kokuyla karşılaşan ekipler hayatlarının en büyük şokunu yaşadı.
9.11.2022 Dünya
Pendik'te hayvana şiddet: Boğmaya çalıştı
Pendik'te hayvana şiddet: Boğmaya çalıştı Pendik'te bir şahıs, evinde beslediği kediye şiddet uyguladı. Şahıs, o anları da cep telefonu ile kayda aldı. Şiddet gören kedi kliniğe alındı.
29.08.2022 Gündem
Eşine sinirlenip, yavru kediyi duvara fırlatmıştı! Katilin cezası belli oldu
Eşine sinirlenip, yavru kediyi duvara fırlatmıştı! Katilin cezası belli oldu Trabzon’da, 4 ay önce eşine sinirlenip, duvara fırlattığı ‘Scottish Fold’ cinsi 3 aylık yavru kedinin ölümüne neden olan Mahmut E. (36), ‘hayvana eziyet çektirerek öldürme’ suçlamasıyla hapis cezasına çarptırıldı. Hakkında daha önce 'hayvana şiddet uygulamak'tan 1500 TL ceza uygulanan Mahmut E.’nin, mahkemedeki savunması şoke etti.
27.04.2022 Gündem
Atını, araca bağlayıp götüren sürücüye bin 55 lira ceza
Atını, araca bağlayıp götüren sürücüye bin 55 lira ceza Bursa'da, atını yularıyla hafif ticari araca bağlayıp götüren H.H.B.’ye (60), bin 55 TL idari para cezası kesildi.
23.04.2022 Gündem
Yavru kediyi duvara fırlatarak öldüren sanık için duruşmaya 'zorla getirilme' kararı
Yavru kediyi duvara fırlatarak öldüren sanık için duruşmaya 'zorla getirilme' kararı Trabzon’da 3 ay önce M.E.'nin, eşine sinirlenip duvara fırlatarak ölümüne neden olduğu ‘Scottish Fold’ cinsi 3 aylık yavru kedi hakkında ‘hayvana eziyet çektirerek öldürme’ suçlamasıyla 7’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın görülmesine başladı. Duruşmaya katılmayan sanık hakkında zorla getirilme kararı verildi.
15.03.2022 Gündem
Ardahan'da tepki çeken görüntü! Valilik harekete geçti
Ardahan'da tepki çeken görüntü! Valilik harekete geçti Ardahan'da yaralı halde yakaladıkları tilkiye eziyet edilen görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. Tepki çeken görüntülerin ardından Ardahan Valiliği harekete geçti.
5.01.2022 Gündem
Trabzon’da şoke eden olay! Eşine kızıp kediyi duvara fırlatan kocaya 1500 TL ceza
Trabzon’da şoke eden olay! Eşine kızıp kediyi duvara fırlatan kocaya 1500 TL ceza Trabzon’da kavga ettiği eşi Y.E.'ye öfkelenen M.E., evde besledikleri 3 aylık Scottish Fold cinsi kediyi duvara fırlattı. Beyninde ödem oluşan kedi tedavi altına alınırken, M.E.'ye hayvana şiddet uygulamaktan 1500 TL idari para cezası uygulandı.
12.12.2021 Haberler
Trabzon’da şoke eden olay! Eşine kızıp kediyi duvara fırlatan kocaya 1500 TL ceza
Trabzon’da şoke eden olay! Eşine kızıp kediyi duvara fırlatan kocaya 1500 TL ceza Trabzon’da kavga ettiği eşi Y.E.'ye öfkelenen M.E., evde besledikleri 3 aylık Scottish Fold cinsi kediyi duvara fırlattı. Beyninde ödem oluşan kedi tedavi altına alınırken, M.E.'ye hayvana şiddet uygulamaktan 1500 TL idari para cezası uygulandı.
12.12.2021 Gündem
Sopayla öldüresiye dövülen 'Duman' ameliyat edildi
Sopayla öldüresiye dövülen 'Duman' ameliyat edildi Ataşehir'de tavuk ve civcivlerini kovaladığı gerekçesiyle bir kişi tarafından sopayla öldüresiye dövülen ve dövüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıyan "Duman" isimli sokak köpeği ameliyat edildi. Köpeğin hayati tehlikesinin sürdüğünü bildiren Veteriner Hekim Ateş Barut, "Beynin içinde kırık kemik parçaları da vardı. Ameliyatı güzel geçti. Hem kafatası içindeki kemikleri temizledik, hem de ona yeni bir kafatası çatısı yaptık" dedi.
12.08.2021 Gündem
Hayvan hakları savunucuları yasaya tepki gösterdi: Hayvanları sürgüne gönderen yasa
Hayvan hakları savunucuları yasaya tepki gösterdi: Hayvanları sürgüne gönderen yasa Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öngören teklif Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşırken, hayvan hakları savunucuları ise kanunun, sorunu çözmediği gibi daha da derinleştireceğini belirtti.
10.07.2021 Gündem
Vahşet kamerada! Zehirli ok ile vurarak öldürdü
Vahşet kamerada! Zehirli ok ile vurarak öldürdü Sarıyer'de kimliği belirsiz bir kişi, yem gösterince annesi ile birlikte yakınına gelen sekiz aylık yavru köpeğe lazer ışıklı, havalı tüfek ile nişan alarak ateş etti. Havalı tüfekten çıkan zehir sürülmüş saçma mermisi isabet eden yavru köpek öldü. Vahşet anları bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, köpeğin sahibi şikâyetçi olduğu şüphelinin yakalanmasına yardımcı olacaklara 15 bin lira ödül vereceği sözünü verdi.
29.06.2021 Gündem
550 cana yuva oldular: 'Tedavi edemediğimde uyuyamıyorum'
550 cana yuva oldular: 'Tedavi edemediğimde uyuyamıyorum' Kendi çevresindeki sokak hayvanlarının beslenme ve korunma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarına başlayan Melekler Şehri Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, kendi imkanlarıyla kurduğu barınağında bugün 550'den fazla canlının hayatına dokunuyor. Dernek yardıma muhtaç hayvanları sadece beslemiyor, aynı zamanda bakımı ve tedavileriyle de birebir ilgileniyor. Üyeler ile bağışçıların destekleriyle var olan ve daha çok hayvana ulaşmayı hedefleyen Melekler Şehri Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği'nin Başkanı Koray Öztaş, dernek olarak neler yaptıkları ve amaçlarıyla ilgili tüm detayları anlattı.
26.06.2021 Yaşam
Bunun adı vahşet! Yol kenarında gördü, hemen yardıma koştu
Bunun adı vahşet! Yol kenarında gördü, hemen yardıma koştu Adana’dan Gaziantep yönüne otomobille seyahat eden bir hayvanseverin yol kenarında gözleri oyulmuş halde bulup veterinere götürdüğü sokak kedisinin göz küreleri alınıp, göz kapaklarına altışar dikiş atıldı.
10.05.2021 Gündem
Skandal görüntüler sonrası mahkeme kararını verdi
Skandal görüntüler sonrası mahkeme kararını verdi Trabzon'da evinin balkonunda köpeğine şiddet uygulayan K.Ş., komşularının kayda aldığı görüntüleri sosyal medyada paylaşan Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban hakkında suç duyurusunda bulundu. Kurban, hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle davadan beraat etti. Köpeğe şiddeti ifşa eden Kurban, "Kaybetseydim, hayvanlar kaybedecekti. Kararda insanlar delil toplamak için video ve resim çekmeye korkar hale gelecekti" dedi.
27.03.2021 Haberler
Skandal görüntüler sonrası mahkeme kararını verdi
Skandal görüntüler sonrası mahkeme kararını verdi Trabzon'da evinin balkonunda köpeğine şiddet uygulayan K.Ş., komşularının kayda aldığı görüntüleri sosyal medyada paylaşan Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban hakkında suç duyurusunda bulundu. Kurban, hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle davadan beraat etti. Köpeğe şiddeti ifşa eden Kurban, "Kaybetseydim, hayvanlar kaybedecekti. Kararda insanlar delil toplamak için video ve resim çekmeye korkar hale gelecekti" dedi.
27.03.2021 Gündem
Antalya'da iğrenç olay! Hareketlerinden şüphelenince ortaya çıktı
Antalya'da iğrenç olay! Hareketlerinden şüphelenince ortaya çıktı Antalya'da kimliği belirsiz kişi çalılık alanda köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık ise duruma tepki göstererek şahsın bulunup cezalandırılmasını istedi. Yanık; “Dün yine iğrenç bir olay yaşandı. Köpek 5- 6 aylık bir yavru. Şahsın görüntüleri isimsiz olarak ihbar geldi. İzlemeye devam edemedik" dedi.
20.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayvana Şiddet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.