Hazar Lenkeran

Hazar Lenkeran

Son dakika hazar lenkeran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hazar lenkeran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hazar lenkeran haber sayfamızda...

Hazar Lenkeran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96 hazar lenkeran haberi bulunmuştur.
Altay'da Cüneyt Biçer sesleri
Altay'da Cüneyt Biçer sesleri İzmir ekibinde 47 yaşındaki teknik adamın yuvaya dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.
19.09.2023 1.Lig
ÖZEL | Beşiktaş için dönüm noktası! Arda Güler neden oynatılmıyor? Galatasaray bir adım önde
ÖZEL | Beşiktaş için dönüm noktası! Arda Güler neden oynatılmıyor? Galatasaray bir adım önde Rasim Kara, Türk futboluna hem kaleci hem de teknik adam olarak hizmet etti. 1996-97 sezonunda Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yarışı veren 72 yaşındaki futbol adamı, Bursaspor, Çanakkale Dardanelspor, Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Yimpaş Yozgatspor, Ottawa Wizards, Hazar Lenkeran ve Karabağ'da da görev yaptı. Skorer TV'ye konuk olan Rasim Kara, geride kalan 26 haftayı değerlendirdi.
1.04.2023 Futbol
ÖZEL | Beşiktaş'ın efsane kalecisi Rasim Kara şampiyonluk favorisini açıkladı: Bir tık öndeler
ÖZEL | Beşiktaş'ın efsane kalecisi Rasim Kara şampiyonluk favorisini açıkladı: Bir tık öndeler Beşiktaş'ın unutulmaz kalecisi ve 1996-97 sezonunda siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü de yapan Rasim Kara, Skorer TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. 72 yaşındaki futbol adamı, üç büyükleri analiz ederken, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini de açıkladı.
31.03.2023 Süper Lig
Son dakika - John Benjamin Toshack yoğun bakıma alındı
Son dakika - John Benjamin Toshack yoğun bakıma alındı Beşiktaş'ta 1997-1998 ve 1998-99 sezonu devre arasına kadar görev yapan Galli teknik adam, Covid-19 nedeniyle İspanya'da yoğun bakıma alındı. Solunum cihazına bağlı olan 72 yaşındaki teknik direktörün durumunun kritik olduğu öğrenildi.
27.02.2022 Beşiktaş
Attila Gökçe yazdı: Alsancak Stadı değil Mustafa Denizli Stadı
Attila Gökçe yazdı: Alsancak Stadı değil Mustafa Denizli Stadı Kibirden, egoizmden uzak durdu. Sevginin, emeğin ve inancın izini sürdü. Sportmenliğin, barışın ve iyi niyetin elçisi oldu. İşte hep bu örnek kişiliğinden dolayı o stada adının verilmesi gerekiyor. Alsancak Stadı değil... Mustafa Denizli Stadı...
21.11.2021 Altay
Kasaba’da Cüneyt Biçer sesleri
Kasaba’da Cüneyt Biçer sesleri Turgutluspor’da yönetimin, son olarak Düzcespor’u çalıştıran 43 yaşındaki teknik adam Cüneyt Biçer’le görüştüğü öğrenildi...
21.06.2019 Ege
Kasımpaşa, Mustafa Denizli'yle anlaşma sağladı!
Kasımpaşa, Mustafa Denizli'yle anlaşma sağladı! Teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşa, Mustafa Denizli ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
30.06.2020 Kasımpaşa
Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor iddialarına cevap verdi!
Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor iddialarına cevap verdi! Geçtiğimiz günlerde İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıracağını açıklayan Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli sesleri yükselmeye başladı. Bu konu üzerine tecrübeli teknik adam bir açıklama yaptı...
23.07.2020 Rizespor
Barcelona'daki saldırıdan kılpayı kurtuldu!
Barcelona'daki saldırıdan kılpayı kurtuldu! İspanyol futbolcu Edu Oriol, Barcelona'da yaşanan terör saldırısı sırasında olay yerindeydi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Şanlıurfaspor'da favori hoca adayı Oğuz Çetin
Şanlıurfaspor'da favori hoca adayı Oğuz Çetin TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da Ünal Karaman'ın istifasının ardından teknik direktör arayışları başladı.
1.07.2020 1.Lig
Hazar Lenkeran ligden çekildi!
Hazar Lenkeran ligden çekildi! Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran Kulübünün, ülke şampiyonalarındaki faaliyetinin durdurulduğu bildirildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Mirkamil Haşimli'nin dramı...
Mirkamil Haşimli'nin dramı... Fenerbahçe'de geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Mirkamil, Azerbaycan'da forma bile giyemiyor, karın tokluğuna çalışıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yeni başarılar için başladığı yerde
Yeni başarılar için başladığı yerde Kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyimini 1987 yılında Galatasaray'da yaşayan Denizli, 66 yaşında tekrar sarı-kırmızılı kulübün başına geçti.
30.06.2020 Galatasaray
Mustafa Denizli, son yıllarda isteneni veremedi
Mustafa Denizli, son yıllarda isteneni veremedi Galatasaray'ın teknik direktör aday listesinin ilk sırasında yer alan Mustafa Denizli'nin son yıllarda çalıştırdığı takımlardaki başarısızlığı dikkat çekiyor.
30.06.2020 Galatasaray
Metin Tekin'in acı günü
Metin Tekin'in acı günü Beşiktaş'ın eski futbolcusu Metin Tekin'in vefat eden babası Avukat Tarık Tekin'in cenazesi, spor camiasının yoğun katılımıyla düzenlenen cenaze namazının ardından Kocaeli'de toprağa verildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Kayserispor'un gençleri umut verdi
Kayserispor'un gençleri umut verdi Kayserispor hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan liginin önemli ekiplerinden Hazar Lenkeran ile 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılı takımın Brezilyalı yeni transferlerinin yer almadığı özel maçta U21 takımından A takımına alınan gençler ile Şekerspor'dan denemeye çağrılan Serkan Güçlü göze battı.
1.07.2020 1.Lig
Kasımpaşa'nın kampı sona erdi
Kasımpaşa'nın kampı sona erdi Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa’nın Nevşehir kampı sona erdi. İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek olan lacivert-beyazlılar, 31 Temmuz tarihine kadar hazırlıklarını bu ülkede sürdürecek.
30.06.2020 Kasımpaşa
Oğuz Çetin Milli Takım'ı değerlendirdi!
Oğuz Çetin Milli Takım'ı değerlendirdi! Teknik direktör Oğuz Çetin, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 28 Mart Cumartesi günü Hollanda ile yapacağı maçta alacağı iyi bir neticenin Türkiye'ye Avrupa Şampiyonası kapılarını aralayabileceğini söyledi.
1.07.2020 Milli Takım
Toshack'tan rekor! Tam...
Toshack'tan rekor! Tam... Görev aldıkları dokuzar ülke arasında Türkiye de bulunan Hırvat Ivic ile Galli Toshack, Avrupa'da en fazla ligde çalışan teknik adamlar olarak dikkati çekti. Ivic ve Toshack'ı, 8 ligde görev yapan Macar Guttmann, yedişer ülkede takım çalıştıran Hırvat Blazevic, Bosna Hersekli Petrovic, Macar Csernai ve İngiliz Hodgson takip etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Türk teknik adamların yurtdışı sınavı
Türk teknik adamların yurtdışı sınavı Tayfun Korkut ve Bülent Uygun, yurtdışında görevine başarıyla devam eden yerli çalıştırıcılar arasında öne çıkıyor. Mustafa Denizli ve Fatih Terim gibi ünlü yerli teknik adamlar, yurtdışında görev aldıkları takımlarda uzun süre çalışamadılar.
1.07.2020 Futbol
Hazar Lenkeran, Oğuz Çetin açıklaması!
Hazar Lenkeran, Oğuz Çetin açıklaması! Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran kulübü, görevine son verilen teknik direktör Oğuz Çetin'e bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Hazar Lenkeran'da Oğuz Çetin dönemi sona erdi!
Hazar Lenkeran'da Oğuz Çetin dönemi sona erdi! Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran'ı çalıştıran teknik direktör Oğuz Çetin görevinden ayrıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Hazar Lenkeran - AZAL: 1-1
Hazar Lenkeran - AZAL: 1-1 Teknik direktörlüğünü Oğuz Çetin'in yaptığı Hazar Lenkeran, Azerbaycan Premier Ligi maçında AZAL ile 1-1 berabere kaldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Hazar Lenkeran, Bakü ile berabere kaldı!
Hazar Lenkeran, Bakü ile berabere kaldı! Azerbaycan Premier Lig'de teknik direktörlüğünü Oğuz Çetin'in yaptığı Hazar Lenkeran, deplasmanda Bakü ile 0-0 berabere kaldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Azerbaycan'da Prosinecki dönemi!
Azerbaycan'da Prosinecki dönemi! Bir dönem ülkemizde Kayserispor'un başında görev yapan Robert Prosinecki, Azerbaycan Milli Takımı için Bakü'ye gitti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hazar Lenkeran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.