Hazırlık Kampı

Hazırlık Kampı

Son dakika hazırlık kampı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hazırlık kampı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hazırlık kampı haber sayfamızda...

Hazırlık Kampı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.257 hazırlık kampı haberi bulunmuştur.
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Bursa'da kamp yapacak U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
8.04.2024 Futbol
Aytürk Kıyıcı: A Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz!
Aytürk Kıyıcı: A Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz! U19 Kadın Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Futbol
Trabzonspor'a Mislav Orsic müjdesi
Trabzonspor'a Mislav Orsic müjdesi Bordo-mavili takımın sezon başında renklerine kattığı Mislav Orsic, uzun süren sakatlık dönemi sonrası yeniden sahalara dönüyor.
28.03.2024 Trabzonspor
Wilfried Zaha: Şampiyon olacağımızı düşünüyorum!
Wilfried Zaha: Şampiyon olacağımızı düşünüyorum! Galatasaray'ın yıldızı Wilfired Zaha, Antalya kampında basın mensuplarına konuştu.
27.03.2024 Galatasaray
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da!
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da! İngiltere’nin köklü kulüplerinden Championship’te mücadele eden Hull City, “Tigers on Tour” hazırlık kampı için Antalya’ya geldi.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor!
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor! İngiltere Championship ekibi Hull City, kamp için Antalya'yı seçti. İngiliz ekibi dostluk maçı da oynayacak.
11.03.2024 Futbol
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! Samet Aybaba bizzat devrede
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! Samet Aybaba bizzat devrede Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Listesindeki oyuncuları yerinde izleyen Aybaba haziran sonuna kadar transferi bitirmeyi hedefliyor.
22.02.2024 Beşiktaş
Kadın futbolunda dikkat çeken hamle! Kendi kulübünü kendi kurdu
Kadın futbolunda dikkat çeken hamle! Kendi kulübünü kendi kurdu TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları projesindeki 33 isimden biri olan Ayşenaz Gürbüz yaşadığı zorlukları anlatırken, "Büyükçekmece’de kadın takımı yoktu. Karşılaştığım hocalar, oyuncu bulmamı söylediler. Kim varsa aradım ve Karadeniz İdman Ocağı Kadın takımını kurduk" dedi.
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına ‘fırsat eşitliği’ sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve hayallerini desteklemek için tasarlanan projeye başvuran 809 futbolcu adayı arasından seçilen 33 yıldız adayı TFF Riva Tesisleri’ndeki kampa girdi.
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu
TFF'den U15 Milli Takımı için çalışma! Adaylar belli oldu TFF, U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına 'fırsat eşitliği' sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve onların hayallerini sonuna kadar desteklemek için kamp gerçekleştirecek.
'Geleceğin Yıldız Kızları' projesinde başvuru süreci uzatıldı
'Geleceğin Yıldız Kızları' projesinde başvuru süreci uzatıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Ülker'in, U15 Kız Futbol Milli Takımı için yetenekli oyuncu adaylarını keşfetme hedefiyle birlikte hayata geçirdiği "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesinde başvuru süreci uzatıldı.
22.12.2023 Futbol
Roberto Martinez'den Vincenzo Montella vurgusu! Arda Güler'i örnek gösterdi
Roberto Martinez'den Vincenzo Montella vurgusu! Arda Güler'i örnek gösterdi EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri arasında yer alan Portekiz'de teknik direktör Roberto Martinez açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 EURO 2024
Kadın futbolunda geleceğin yıldızları aranıyor!
Kadın futbolunda geleceğin yıldızları aranıyor! Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kadın futbolu hızla gelişmeye devam ediyor. Son olarak Ülker ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı işbirliği adayların başvurularının ardından geleceğin yıldızlarını bulmak için dev bir adım olacak.
19.11.2023 Futbol
TFF'den Yıldız Kızlar projesi!
TFF'den Yıldız Kızlar projesi! TFF ile Ülker tarafından hayata geçirilen Geleceğin Yıldız Kızları Projesi’nin basın toplantısı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ülker CEO’su Mete Buyurgan, Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve Kadın A Milli Takım oyuncusu Ecem Esen’in katılımıyla gerçekleşti.
7.11.2023 Futbol
Geleceğin Yıldız Kızları Projesi'nin tanıtımı gerçekleşti
Geleceğin Yıldız Kızları Projesi'nin tanıtımı gerçekleşti U15 Milli Takımı için futbolcu havuzunu genişletmek ve kız çocuklarına 'fırsat eşitliği' sunmak için tasarlanan Geleceğin Yıldız Kızları Projesi'nin basın toplantısı yapıldı.
6.11.2023 Futbol
Beşiktaş'ta yeniler göreve hazır
Beşiktaş'ta yeniler göreve hazır Beşiktaş'ta yeni transferlerin kritik Trabzonspor maçının kadrosuna nasıl etki edeceği merak konusu olurken, Eric Bailly, Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic'in formaya göz kırptıkları öğrenildi
10.09.2023 Beşiktaş
Galatasaray maçı sonrası çarpıcı yorum: Şampiyonlar Ligi’ne kalmış bir takıma hiç yakışmadı
Galatasaray maçı sonrası çarpıcı yorum: Şampiyonlar Ligi’ne kalmış bir takıma hiç yakışmadı Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'nın konuğu oldu. Mücadeleyi Sarı Kırmızılı ekip 3-0'la kazanmayı başardı. Milliyet Gazetesi yazarları da karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar...
3.09.2023 Galatasaray
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın'
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın' Futbol dünyası bu yaz Kylian Mbappe ve PSG yönetimi arasındaki sürtüşmelerle çalkalandı. L'Equipe, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyaloğu okuyucularına aktardı.
19.08.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır
Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son dakika gelişmelerini Skorer TV canlı yayınında aktardı. Dindar, Galatasaray'ın yeni transferini açıkladı ve Ljubljana maçının ardından bu ismin resmen açıklanacağını ifade etti.
7.08.2023 Galatasaray
Alperen Şengün'den Milli Takım kararı!
Alperen Şengün'den Milli Takım kararı! Ağustos ayında Olimpiyat Elemeleri maçlarına çıkacak olan A Milli Basketbol Takımı'nda NBA'de kariyerlerini sürdüren Cedi Osman ve Alperen Şengün'ün kadroda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Alperen Şengün'ün kararı belli oldu. İşte detaylar...
1.08.2023 Basketbol
Beşiktaş'ta Jackson Muleka fırsatı kaçırmadı!
Beşiktaş'ta Jackson Muleka fırsatı kaçırmadı! Cenk Tosun’un yokluğunda düzenli forma giyme şansı yakalayan Demokratik Kongolu forvet başarılı performansıyla vitrine çıktı. Daha önce elden çıkarılması düşünülen Muleka’nın kadroda tutulması kararlaştırıldı.
30.07.2023 Beşiktaş
Real Madrid transferde çıldırdı! Kylian Mbappe için akıl almaz teklif
Real Madrid transferde çıldırdı! Kylian Mbappe için akıl almaz teklif Fransa temsilcisi PSG'de Kylian Mbappe krizi devam ediyor. Son olarak hazırlık kampı kadrosuna alınmayan yıldız futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Real Madrid, uzun zamandır transfer için uğraş verdiği Mbappe için PSG'ye akıl almaz bir teklif yaptığı öğrenildi.
30.07.2023 Fransa Ligue 1
A Milli Basketbol Takımı'nda Cedi Osman ve Alperen Şengün'den tartışma yaratan talep!
A Milli Basketbol Takımı'nda Cedi Osman ve Alperen Şengün'den tartışma yaratan talep! A Milli Basketbol Takımımız, Ağustos ayında Olimpiyat Elemeleri maçlarına çıkacak. Fakat bu sınavlar öncesi NBA'de kariyerlerini sürdüren Cedi Osman ve Alperen Şengün'ün talepleri krize neden oldu.
27.07.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Hazırlık Kampı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.